Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrzzek
    Před 3 tejdnama vyšel Battlefront - žádná sláva, ale sra*ka to není. Pak tam jsou nějaké Angry Birds, ale to se moc počítat nedá. Kinekt Star Wars (2012) - důvenblejt. Star Wars: The Old Republic (2011) - docela kvalitní MMO, který běží do teď a stále se vydávají nové datadisky... Pak je tu Force Unleashed (2008) - určitě žádnej propadák, druhej díl (2010) už jo. Pak je tu poslední LEGO (2010) - zase nic špatnýho. A poslední nějaký Star Wars: Clone Wars: Republic Heroes (2009) a to bude asi další důvenblejt.

To máme 7 her. Z toho se za sra*ky dají označit 3. Není to nic extra, ale s tvrzením, že dnes vyházejí samé sra*ky, se prostě nestotožňuju...
  • Dark Forces + Jedi Knight
    X-Wing / Tie Fighter
    Kotor

Galaxies a Empire at War? To neee...
  • nedá se to číst, promiň
  • martinbucek
    v ktorej rts si mal vesmirny boj a hned nato vysadok na planetu?
  • 3 dny a 3 noci *1*
  • hraje tady jeste nekdo Star Wars - Jedi Knight: Jedi Academy nebo Star Wars Galaxies,,pripadne kde ?..nebo aspon poradit zda jsou jeste nejake free servery kdyz ofiky uz nejsou .. diky
  • martinbucek
    mohli by ste spravit star wars special, kde preberiete vsetky hry a filmy a pozvat donho chlapcov z movie zone a frantu fuku, to by bol paradny vianocny darcek pre nas....a aby mal aspon 3 hodiny
  • Takze se vlastne shodneme na tom ze SW je celkem slusna dojna krava, a na tom ze se mluvi v minulem case a ze dnes uz SW nemeni vůbec nic. A vlastne co tak strasne moc zmenily ty starsi SW hry když dneska na tema tohoto univerza vychazi same srackky? Zrejme ten vliv nebyl dost silny, vzhledem k nynejsi SW produkci.
  • Já bych řekl, že to z toho místa vytáhl. Stejně jako Lucas SW vytvořil, tak ho v posledních letech ničil. Naopak za chvíli nám vychází sedmička, která vypadá dost fajn a to je teprve začátek ^^
  • Pro mě nejlepší díl série. Teďka jsem se kouknul na YouTube na nějaká videa a normálně si to asi znova zahraju. *4*
  • Republic Commando!!!!!!!!!!
  • Galáxies a Empire jsou o nicem. Zato chybi Jedi Knight II a Jedi Academy. Se zbytkem souhlasim.
  • Fascinujou mě tady ty trolové, co kopírujou nicky. Před chvílí jsem tady komentoval o SW, ale nějaký ženský pohlavní orgán (vag**na a pe**s jsou pro Games.cz neznámá slova, která se neobjevují ve slovnících ani v češtině a jsou asi i sprostá. Asi proto, že v redakci tohle nikdo nevlastní a popuzuje to) se vždycky najde.
    Pak někdo tady může vypadat jak totální kus trusu.
    I když použiju konkrétní nick, stejně nějakej idi.t (taky ne? :DDD hlavně, že nějaký echt sprostý slova tu člověk napsat může. Škoda, že jsem zapomněl jaký, hned bych tak redakci nazval. Ale oni češtinu neznají normálně.) si záměrně udělá stejnej a pak dělá idiota ze sebe a mě ve stejnej konverzaci. Ano, vím. Registrovat se nechci. Ale je to každou diskuzi.
    Ještě k tej redakci a jejich zvláštnímu vztahu k češtině (já sám jsem na štíru ale nedělam v redakci a vim, který slova sprostý nejsou). Aspoň je vidět, že tady je to o tom "Ať ty stránky fungujou, musíme tam házet nějaký články ať dostane zaplaceno za reklamu.".
    Dokonce to ani nečtou, ani komenty, i když je jich tam pár.. Absolutní nezájem. Včera jsem jim napsal do komentáře co tam maj zas za nesmyslnou větu a je to tam doteď. Což poukazuje jen na to... že We don't give a fu*k..
  • CRYPT
    Jsem si ted jak byla slevova akce na steamu zakoupil kompletni Pack Star Wars a zacal jsem hrat. Protoze jsem fanousek a hrac SWTOR a nikdy jsem krome nejnovejsiho Battlefrontu nic ze sveta Star Wars nehral, povazoval jsem za nutnost za serii zakoupit a zkusit. Protoze vetsinu sveho casu, ale travim ve SWTORu, tak tomu nedavam jak bych chtel :) Kazdopadne co mam rozehrane Star Wars - Jedi Knight II Jedi Outcast (starsi uz jsem nechtel zkouset) tak musim rici, ze nadhera. FPS jako remen, navic jsem uz xkrat zabloudil no parada. Ma to smrnc
  • kde to spominame, preco vlastne nieje spolu s ostatními hrami SW na steame? mam vsetky co tam vysli a tato a aj ine tam chybaju.
  • a lego SW :)
  • JA aj JO, profitovali hlavne s MP, tiez som sa k JA párkrát vratil len koly nemu. ale na druhu stranu SP mal DF2JK lepsi
  • ale no tak, ja tiez nehral hromadu hier, například seriu Sims, alebo mortal kombat. a samorzrejme hromadu dalších.
  • a po super aj priemenych filmoch, knihách, comixoch, serialoch, a hrach, to vseteko kupil mysiak miky a poslal cele Sw do "tam kde slnce neviti"
  • ja to nedavno jel za badass na silu (force) a na nejtezsi jsem nemel proti kreie na konci zadnou sanci, dost imba, v ty prvni fazi jsem byl tak na hrane smrti neustale, v druhy jak vytahle z klobouku dalsi mece jsem si uz ani neprdnul, prestoze zbytek hry jsem si povodil s prstem v nose, jsem musel snizit abych to doklep

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit