Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman

    a doprkýnka, EA..


    to maří všechny šance na něco vyjimečného.

    • Morlang

      Dejte mi dalšího Jedi Knighta s propracovaným skill-based lightsaber bojem, levlením schopností Síly a parádním příběhem. Když to šlo kolem roku 2000, tak proč ne dnes? Bude snad Jedi Academy navěky tou nejlepší jedi hrou?

      • Derp_1337

        Váš příspěvek není dostatečně licenčně-právně korektní dle standartů EA!

        Správně jste měl napsat Star Wars™: Jedi Knight - Jedi Academy™

        - edit -
        To divné zobrazení značky TM není moje chyba, to diskuze to tak divně zkresluje.

        • Morlang

          mrdám EA do ucha

      • Magister_Peditum

        Zatím to tak vypadá.... 

  • i586

    "Akční adventura"? Hmm. Takže klasika... 3rd person tunel. No nic. Bral bych příběhový FPS typu Jedi Knight, ale toho se asi nedočkám.

    • cumpi3

      Protozr jinak by se nadavalo na to, ze to je open world...takovy hlf2 byl tunel i nic jineho a jak to vsichni milujeme

    • TheGGG

      příběhový fps by jako nebylo tunel...? prober se a zase tu nebreč

      • i586

        příběhový fps vůbec nemusí být tunel

        dovzdělej se a zase tu netroll

        • TheGGG

          to ani akční adventura LoL... každopádně radši tunel než nějaký trapný generický open world jakých je dnes milion a jsou skoro všechny stejné... generické, bez příběhu, bez památných momentů... pravděpodobně nějaké zabírání věží a čištění outpostů by se ti líbilo hejhulo

  • Derp_1337

    Ty narážky na přehnané schopnosti Starkillera jsou nepřesné a až moc zveličují.

    Ten Star Destroyer byl poškozený a už klesal k povrchu planety (byly vidět v trupu díra a požár a loď klesala k nouzovému přistání), takže Starkiller převážně jenom poupravil kurz a natočení lodi, aby Star Destroyer havaroval a byl zničen.
    (sice to vypadalo trochu divně, když ten Destroyer stál na obloze, ale to bylo dáno nešťastnými rozhodnutími v gameplay, kde vás hra s havárií nepustila dál, dokud jste nesplnil určité požadavky)

    Navíc The Force má neskutečný potencionál, přičemž mistr Yoda sám řekl "Size matters not."
    V čtené literatuře i Luke Skywalker stáhl Destroyera k zemi.

    • TheGGG

      no snad už to není canon... 

  • MishKonn

    Rozuměj - máme obrovské univerzum, kde se dá dělat snad cokoliv, a proto uděláme úplně stejnou hru, jako už existuje. 

    Pokud opravdu máte 0 nápadů, udělejte alespoň pokračování něčeho existujícího - třeba Jedi Knight.  

  • Jack1947

    To klidnější mě skoro až děsí! Force unleashed bylo super (oba dva díly druhý trochu slabší ale i tak je hlad po podobné hře) snad to nepokazí krátkost by nevadila kdyby to byl supr příběh a hratelnost.

  • To kopání do BF 2 bylo na místě po vydání, dneska je to fajn hra.

  • TheGGG

    dobré, snad to nebude story na 5 hodin, ale pořádná příběhová hra s dobrým bojovým systémem... FU mě byl celý nějak nesympatický, stylem, postavami, bojem atd. toto snad bude lepší. Jen škoda, že se asi zase bude hrát za nohsledy zdegenerovaných rebelských teroristů, nebo galaktické uzurpátory jedi... mít taky možnost hrát jednou za good guys z empire by rozhodně bodlo...

    • yeniczek

      To jo, to by ale museli udělat zaměřovací kříž rozjetej přes celou obrazovku, aby byla schopnost netrefit se zachována. 

      • TheGGG

        tak nehrálo by se za stormtroopery, ale za nějakou elitu

        • Lubomir

          Elitu? ELITU? Ale Stormtroopeři JSOU elita. To, že bohužel ve většině her i filmů jsou z nich uděláni neschopní idioti, kteří netrefí ani Hvězdu smrti z jednoho metru je jedna věc. S čímž se ovšem i trochu rozporuje tvrzení Obi-wan Kenobiho, který v Nové naději prohlašuje "takto přesně střílí jen vojáci Impéria". 

          Jenže ono holt "rebel scum" musí vždy prostě vyhrát.....

          Vždyt i dle Disney (momentálního vlastníka značky SW) jsou cituji: Stormtroopers are elite shock troops fanatically loyal to the Empire and impossible to sway from the Imperial cause.

          O to více se prostě dostává ke slovu klišé, že hlavní hrdiny prostě nelze zabít za žádných okolností, vyjímkou je pouze, pokud to scénárista požaduje.

          • TheGGG

            elitou myslím SKUTEČNOU elitu, jako inferno, shocktroopery, death troopery, storm commando atd. běžní stormtroopeři jsou stejně prezentovaní jako řadová pěchota, protože žadnou víc řadovou pěchotu snad v canonu ani neukázali (nevím kde jsem naposledy viděl imperial army troops, ale i lidi co dělají rozsáhlé modifikace star wars do různých her s tunou SW jednotek na ně zapomínají)...

            • Borok

              Radová pechota bola možnov Solo filme zo začiatku. Aspoň teda vyznelo že to neboli stromtroopers.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                ah mudtroopers...? ti asi nebyli od strormtrooperů, ale kdo ví při všech těch variantách... shoretroopers jsou taky variantou na stormtroopery. Ale sola jsem neviděl, takže nevím, já přestal disney wars sledovat po TLJ ( na které jsem teda nešel ani do kina, ale později jsem viděl asi 1/3 a zdar)....

                • Jack1947

                  Reakce na příspěvek:

                  Já bych na The lAst jedi taky nešel do kina holt nejsem takový fanoušek, 80% filmů bych neviděl v kině ale u tebe se divím. Skončil jo ? to si nemyslím hurá na sedmej nebo kolikátej díl... za 2roky nebo kdy 😉

                  Prostě to vidět musím, ale ne v kině nebo chci" Solo zatím nejsou titulky ale co jsem četl ohlasy tak dobré a i ten hlavní herec se dost povedl.

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    TLJ je hlavně odpornost a poflusání celé značky star wars, takže jsem na to do kina nešel, aby myšom*d mickey nedostal další prachy... kromě spoustu jiných věcí jsem na internetu znám i jako jeden z nejtvrdších bojovníků proti SJW mašinérii (jen za poslední dva dny jsem na FB v diskuzi rozdrtil dva soiboie a jednu feministku) a přesně tou je nyní star wars universum zle nakaženo a TLJ byl takový vrchol, který vytočil miliony fanoušků do běla... proto na SW už nechodím. S MCU asi skončím po druhém infinity war, protože nákaza se šíří i tam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit