Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Graficky 3/3*

    Herne/mechaniky 2/3*

    Pribeh/lokace/postavy Ok SW Vader.. 3/3*

    9/10 

  • Jack1947

    No po zahrání se do poloviny hry, mi to stále příjde takové nemastné/neslané. Nechápal jsem ten backtracing ale ted už to vidím. Otravných věcí tam je více, příjde mi to jako taková groteska, když zemřu příjdu o zkušenosti praštím do nepřítele a hle mám je znova ale ten spawn je trochu otrava, těsně před meditačním místem zemřu a musím to absolkvovat znova, dobré je i to že výdrž vyprchá dost rychle.

    Ty puzzly dejme tomu ale kdyy tam nebyli nic by se nestalo no je pravda že ta hra kombinuje všechny možné hry. K tomu vždy bednička s ponchem ( nebo kosmetická úprava meče) ty potvory a spawnující se nepřátelé tam jsou stejnak jen proto aby se natáhla chábá herní doba. Mohli tu po vestě být nějaké vedlejší aktivity ale ne to si asi schovávají do DLC? :P

    Jediné povedené alerychle se okouká je soubojový systém kdyby se dala vypnout ta stejná sdorážecí animace nebyl bych vůbec proti. Zarážejicí je i ta velikost 54,4gb po instalaci ugh.

    Jako dohraju ale asi zapomenu a tak nějak pochybuji že by tam byla nějaká znovuhratelnost. Otrava je i to vracení se po dosažení cíle mise. To tam nemohli udělat fast travel ?! aspon v tomhle bodě.

    Co vidím jako + je získávání schopností ( které jste jako vždy znali ale po úderu do hlavy zjevně zapoměli) a schopnosti sami osobě mají šmrnc a pomáhají hratelnosti. Vezmu letajícího  robota někam ho vystřelím.

    • Morlang

      Ja tu ultra vykradaci sracku ani dohravat nebudu

  • Hra je v pohodě, hlavně mě ten mix Uncharted a DarkSouls vůbec nevadí, není proč. Dark souls me nebavily kvůli atmosféře. Ale Star Wars je jiné kafe, takže mi nevadí procházet nějakou část pořád dokola, protože je tam moc potvor a po cestě umřu. Plus objevování a to že vám hra skoro nikdy neříká "honem utíkej támhle, a pak támhle", explore me tady baví.

  • Hra není špatná, ale pohyby hlavní postavy nic moc. Přijde mi hrozně splašenej, pohybuje se rychle jak blecha. Obzvlášť , když jsem dohrál RDR2 , kde byla hlavní postava jak zpomalený film. :)

  • Ilusiveman

    Do roka to zahraji. Ten Hype u mě  úplně nedopadl a zas tak to univerzum asi úplně nerozsiruje, takže no stress.. 

    Ps:Go Baby Yoda, go. 

  • Jack1947

    Dloouho nebyla ždná Star wars SP only hra

    Každý na to čekal každý fanoušek, Star wars, no a co dostal po slibném začátku jen další klon Dark souls navíc ne moc povedený -.- co naplat že grafika je super ale hra je nudné běhání někam, někde něco sebrání potvory vám dají 3rány a je konec...


    Nojo tak se holt bude muset čekat déle na něco lepšího, pochvala za celkem dobrou optimilizaci.

    Trochu mi to připomělo Mafii3 prvních pár hodin super a pak nudný grind tady jsem to opravdu nečekal hádanky nevadí ale není to přesně to co většina lidí čekala takže pro mne promarněnej potenciál. Filmečky a postavy super ale když tam skřípe hratelnost tak to opadá, njn třeba počkat na něco podobného jako ten zrušený projekt to by bylo fajn potažmo DLC+Update ale svoji šanci docela promarnili. 6-7/10 by bylo v dhledné době a spíše těch 6 za mě.

    Tentokrát dobře zamakali i na vládání dá se to na klávesnici hrát v pohodě.

    Opravdu by mě zajímalo kde kdo přišel na to udělat ze Star wars něco podobného.

    • :D L2P

  • karlman.hajsky

    Snad se to tu ještě neřešilo, ale může mi někdo prosím říct jak hra vypadá a jede na stařičkým PS4 nebo Xbox One S? Díky 

    • uher

      Blbě. 

  • hru jsem nehrál, ale co jsem tak viděl ten gameplay tady, tak jsem byl zklamaný. Doufal jsem v nového Jedi Knighta, a spíš mi to připomíná Uncharted nebo nějakou podobnou konzolovou hopsačku.

    • Morlang

      Ani to nezkousej, je to fakt zly

    • Jack1947

      Kéž by něco takového to je divnej mix souls.

  • Takováhle EA se mi i trochu začíná líbit.. 

    • twicer

      Jak málo stačí na opití rohlíkem

      • mno nevím, já jsem spokojen třeba s BF5, Need for speed se také docela povedlo a tohle taky není propadák. Polevili s mikrotransakcema a obecně se o hry docela staraji. Tady podle mě jsou rozhodně na dobré cestě.

        • Morlang

          Nejsou. Hral si predchozi SW hry?

        • twicer

          Nebylo by fér kdybych řekl že se nezlepšili, ale aby jim to taky vydrželo. Přijde mi že to zlepšení přišlo hlavně po mizerných prodejích, než že by se to tam všechno otřáslo a společně si řekli že to dělali do teď blbě a že teď už bude jen a jen dobře

        • Jack1947

          No mmikrotransakce nejsou ale co není může být na každém rohu bedna s jiným ponchem a "vylepšením" meče.

  • CRYPT

    Nejsem zazranym fanouskem Star Wars, i kdyz po x letech stravenych ve SWTORu, mi k srdci preci jen toto universum trosku prirostlo a to hlavne Imperium. Mam proste Imperium rad, to neznamena ze bych Jedi rad nemel, kazda ta frakce ma sve kouzlo, ale proste Empire je memu srdci blizsi. Hru zatim koupenou nemam, uvazuji o tom, ale davat tolik penez za SP hru, kterou budu mit dohranou za par hodin (nekdo rikal ze kolem 18 hodin) je proste moc. Nerikam, ze SP hra musi mit 100 hodin, ale preci jen, i kdyby to byl jen blby grind na skiny a colory lightsaberu apod by bylo fain. KAzdopadne hru jsem sledoval asi 3 hodiny gameplaye typka na YT, mam v planu s tim pokracovat a hra vypada super. Ma otmosferu, grafika je nadherna a ten feeling zde opravdu je. Kdyby v tomto stylu bylo udelano RPG ve stylu KOTOR (a opravdu nejsem fanouskem KOTORu, ale maji grady dodnes!) byla by to dost mozna vetsi pecka nez co je ted. Ted nehatim fallen order ani v nejmensim, ale preci jen... Jen mne mrzi, ze si zde nemuzu vybrat zda chci byt jedi nebo sith. Proc nemuzu dostat hru, ve ktere si proziji ten imperialni feeling jako jsem zazival ve SWTORu, kdyz jsem hral za temnou stranu sily, kdy navstevuji mucirny, mam svou nadhernou twi'lecku, ktera byla puvodne slave s collarem... Mozna fantaziruji, ale tato volba by byla fantasticka. Proc vzdy v univerzu star warsu musim hrat za jedi? (Ok KOTORy tuto volbu meli tusim)

    • Vzdyt tu hru muzes mit za 400Kc? To ti prijde moc?

      • CRYPT

        Link pls

        • Origin vault premium stoji 400 kc za mesic a jde kdykoliv zrusit.

    • Derp_1337

      1.) Taky nejsem úplně nadšen z krátkosti hry a různých nedodělků. Takže hru si nekupuji za plnou cenu, ale počkám až zlevní.


      2.) Zdravím, občane! Impérium je nadšené, když vidí, že občané jsou schopni docenit jejich snahu o zlepšení jejich života.

      Je všeobecně uznávaným faktem, že rebelové jsou ubozí teroristi, kteří svými útoky připravili o život mnoho neviných lidí. Jejich propaganda je velmi děravá, když chcou návrat ke systému Staré Republiky, když se jasně prokázalo, že stará Republika byla celá prohnilá korupcí a nedokázala plnit svou funkci. Navíc jejich samozvaný spasitel Luke Skywalker byl jenom šílenec, které se nechal naverbovat do prastaré sekty a následně prováděl teroristické útoky, které připravili o život mnoho lidí.

      Impérium potřebuje lidi jako jste vy!! Prosím obraťte se na
      nejbližší rekrutovací středisko impéria ( /r/EmpireDidNothingWrong ).

      • CRYPT

        Tve linky pobavily a mas thumbs up ode mne :) Kdyz se v tm tak orientujes, co jsem procital, je vlastne Imperium zle? Ono treba zniceni Alderaanu je taky pekna prasarna zejo... Vlastne je temna strana sily opravdu tak spatna? Ted na to narazim v navaznosti na to, ze jsi oznacil rebely a celkove jedi schovanou za starou nabozenskou sektu.

        • Derp_1337

          Ne, Impérium jako takové nebylo nikdy zlé. Naopak spíš byli ti hodní. Impérium přineslo řád a zvýšili životní standart obyvatel. Jediný kdo si stěžoval na "krutost" Impéria byli rebelové. Jenže když rebelové kradou imperiální majetek, ničí imperiální majetek bombovými útoky a vraždí imperiální občany, tak celkem logicky ztrácí veškeré výhody občanství a místo toho jsou stříleni. To je snad logické.

          A názor, že zničení Alderaanu byla "prasárna", pramení z nepochopení. Postavení stanice Hvězda Smrti mělo mít odstrašující účinek, aby rebelové polevili ve své aktivitě. Jenže problém s tou stanicí byl, že rebelové ji nechápali a vůbec se ji nebáli. Samotné postavení nestačí. Proto Grand Moff Tarkin informoval císaře, že je potřeba provést odstrašující útok, aby rebelové konečně pochopili, a císař mu to schválil.

          Podobná situace nastala na konci 2. světové války, když se prakticky všude přestalo válčit, ale jenom Japonsko odmítlo kapitulovat. Vidina dlouhých bojů, které by určitě připravili o život mnoho lidí, odhodlala amerického prezidenta H.S. Truman k bombardování Nagasaki a Hirošima atomovými bombami. A považuje dneska někdo ten bombový útok za prasárnu od Trumana??? Ne!! Dnes se to označuje za brilantní tah, který donutil japonce začít se bát a kapitulovat. Tenhle útok ukončil válku... a podobně byla zamýšlena Hvězda Smrti.


          --------------------------------------------

          Otázka tzv. "temné strany" síly je mnohem komplikovanější. Ono ve skutečnosti neexistuje žádna temná nebo světla strana Síly, Síla je Síla. Rozdíl se bere v samotných lidech: je to o jejich životní filozofii a o tom, jak tu Sílu využívají. Bylo mnoho případů, kdy Jedi využíval schopnosti z "temné strany" (třeba Luke Skywalker, Kyle Katarn, Qui-Gon, Mace Windu, atd.) a pak naopak kdy Sith využíval schopnosti "světlé strany". Dokonce byli takoví co využívali schopnosti obou stran stejnoměrně (lidé je nazývali Šedí Jediové). Pro ně je to prostě Síla. Ve výsledku je to celé jenom o lidech.

    • JohnyTheZik

      > Proc vzdy v univerzu star warsu musim hrat za jedi?

      Je spousta SW her, kde nehrajes vubec za jedi, ale ano, vetsinou ve hrach hrajes za ty hodny, go figure.

      • Derp_1337

        Ani rebely a ani jedie se nedá úplně považovat za "hodné".

        Rebelové jsou většinou ubozí teroristé.

        A jediové jsou prastará fanatická sekta, která se pokusila zabít demokraticky zvoleného vůdce, aby vnutila Staré Republice jejich náboženský pohled na svět (Epizoda 3). To rozhodně nebylo ok. Tenhle nekalý pokus o atentát plně autorizoval demokratickou vládu k provedení Order 66 a eliminaci této Jedijské rebélie.

        A to ani nemluvím o tom, že Jediové jsou jediní, kdo unáší malé děti od rodičů a následně jim po zbytek života vymívají mozky a vůbec se neštítí tyto děti využívat k práci.

        V neposlední řadě je potřeba se zamyslet nad tím, kolik válek a utrpení způsobili radikální odnož jejich sekty: tzv. Padlí Jediové. Nejhorší je, že členové sekty Jediů mohou libovolně přecházet z jejich mateřské sekce do radikální odnože a pak zase zpátky bez jakýchkoliv postihů. Obyvatelé galaxie jsou z toho natolik zmatení, že těm válkam prostě začali říkat "Jedijské civilní války". Jedijská sekta všechny straší strašidelnými příběhy o Sithem, ale faktem zůstává, že nikdo nepřinesl větší krveprolití než samotní Jediové.

        • JohnyTheZik

          Trochu jsi v celym svym romanu zapomnel na to, ze to byl Anakin, kterej rade jediu prozradil, ze sith, kterej stoji za celejma valkama klonu je prave palpatine. V ten moment uz se fakt nejednalo o prevzeti vlady demokraticky zvolenyho vudce. Komunisti byli v CR taky demokraticky zvoleny.

          A o otazce terorismu x diktatury se s tebou fakt na gamesech bavit nehodlam, ale i pres vsechny tvoje pribehy jsou jediove ve filmech zobrazeny jako ty hodny. Mozna ze ve stejny garde nechces hrat ve hrach za amiky, you do you, ale tady porad hrajes hry ze SW sveta. Peace.

          edit: koukam, ze nereaguju na OP, my bad.. i pres vsechnu satiru a memes je ale point stejnej

          • Derp_1337

            To je dezinformace! Rebelská propaganda!

            Ne ale fakt, to ses spletl. Anakin pouze informoval radu Jediů, že Palpatine je Sithský Lord. Nic o tom, že za celou válku může Palpatine, nebylo nikdy řečeno.

            Jediové se pak samozřejmě zachovali jako typičtí pobláznění náboženšstí fanatici a hned naběhli na nebohého nejvyššího kancléře. To celé jenom protože měl odlišný názor na jejich náboženství.


            Ne ale vážně, podívej se znovu na celé Star Wars. Kancléř neudělal nic špatného až do doby, dokud ho nenapadli fanatičtí Jediové.

            • Lol, tohle překrucování je vtipné když je to jako vtip. Jestli to máš jako realitu všedního dne, tak tě lituju.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                hehe :)

                Kdo by mohl fiktivní universum s fiktivním impériem považovat jako realitu všedního dne? To si samo protiřečí, ne?

            • Maxianimal

              Jinak zdravej? Vsadím se, že máš doma od maminky povlečení s Vaderem a lampičku ve tvaru Hvězdy smrti. :)

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                To bylo od tebe trapné. Asi jsi vycházel ze známého motta "podle sebe soudím tebe". Co ti maminka dává za povlečení? Tvůj oblíbený fotbalový klub a nebo kapela??

                • Maxianimal

                  Reakce na příspěvek:

                  Kdepak, je to podle známého "když vidíš kida na diskuzích". Ale v pohodě, věřím, že je to příjemné, navíc když maminka pere pravidelně, tak to můžeš střídat s Jar Jarem.

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Právě jsi o sobě hodně prozradil, když se tady vytahuješ s Jar Jarem. Kid jsi očividně ty.

                    • Maxianimal

                      Reakce na příspěvek:

                      Ještě nějakej příběh z tvéh vlhkého snění o fiktivním Impériu?

                      • Derp_1337

                        Reakce na příspěvek:

                        Takže si plně uvědomuješ, že se tady navážíš do lidí jenom kvůli pošetilé konverzaci o fiktivním Impérium??

                        Jestli si to uvědomuješ a přesto tady tímhle ztrácíš čas, tak to fakt hodně vypovídá o tvém mentálním stavu. Tvůj život musí být hodně smutný, je mi tě líto.

                        • Maxianimal

                          Reakce na příspěvek:

                          Pokud ztrácíš čas postováním pošetilých konverzací o fiktivním Impériu, tak to hodně vypovídá o tvém mentálním stavu. Je mi tě líto, ale z toho vyrosteš. Vidíš, jak hloupě tvoje argumentace zní? Ale nic lepšího se od tebe čekat nedá. 

                          • Derp_1337

                            Reakce na příspěvek:

                            Já se tady přišel pobavit, ale ty očividně ne. Jen to ze sebe dostaň. Tvůj život musí být opravdu patetický, když musíš chodit do diskuzí vybíjet si tu frustraci.

        • a co takhle likvidace celych planet pomoci hvezdy smrti, to taky byli jediove :)

          • Derp_1337

            Hvězda Smrti zničila jenom jednu (!) planetu a to byl Alderaan. Jenže Alderaan byl až tak prolezlý radikálními a rebelskými elementy, že pronikli až do vlády a vedení planety se otevřeně postavilo na stranu teroristů.

            Následná intervence vedená Grand Moff Tarkinem byla nekompromisní a jasně galaxii ukázala, že s teroristy se nevyjednává. Grand Moff Tarkin byl hrdina lidu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit