Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenomže recenze má být psána strojově...
    Text na základě autorových dojmů a pocitů ať si píše na svém blogu...

• Krásný příklad hodnocení her na games.cz

8/10? Vtip.

Hra je na RTX4090 nehratelná, jak je špatně udělaná. Je toho plný internet. Zmiňuje to autor ve své "recenzi"? Nezmiňuje. Autoři hry se ohánění na sociálních sítích omluvami, zmiňuje to autor ve své "recenzi"? Nezmiňuje. 

Je games.cz web pro konzolisty? Pokud ano, dejte si to prosím do názvu.

• Carnage666

Možná nechtěli lézt remaku Knights of The Old Republic do zelí. I když těžko říct jestli se dočkáme.

• iSpirit

to je za mě asi největší problém téhle série. Respawn vytvořili svět, který opravdu dýchá SW, ale chybí mi tam  postava, se kterou bych se více vžil, ať už vlastně vytvořená či někdo jako Kyle Katarn. Bylo by fajn i nějaké rozhodovaní mezi světlou či temnou stranou síly. 

• Jenže problém je, že to takhle jede na 1060 (plus týpek na videu má 32gb ram) stejně jako na 3080. Zase se tady najdou šéfové co to budou obhajovat, že máš bottleneck procesoru, že máš 16gb ram. Akorát trochu zapomínají, že všechny tyhle sra*koidní porty mají denuvo a jejich vývojáři prostě nejsou schopný tu hru normálně optimalizovat. Rok 2023 je fakt rok optimalizace tvle. A připomenu tady místním bojovníkům za práva AAA korporací: TOHLE JE PŘÍMO NA EA WEBU:

STAR WARS Jedi: Survivor™ PC Minimum System Requirements
    • RAM: 8Gb
    • CPU Features: 4 core / 8 threads
    • CPU* AMD: Ryzen 5 1400
    • GPU** AMD: Radeon RX 580
    • GPU Features: DX12, 8Gb VRAM
    • Storage: 155Gb
    • *CPU alternate: Intel Core i7-7700
    • **GPU alternate: Nvidia GTX 1070

STAR WARS Jedi: Survivor™ PC Recommended System Requirements
    • RAM: 16Gb
    • CPU Features: 4 core / 8 threads
    • CPU* AMD: Ryzen 5 5600X
    • GPU** AMD: RX 6700 XT
    • GPU Features: DX12, 8Gb VRAM
    • Storage: 155Gb SSD
    • *CPU alternate: Intel Core i5 11600K
    • **GPU alternate: Nvidia RTX2070
  • Veskoslav

Ne. Je to podobné jako Zaklínač. Navíc je to 2. díl:)

• rudysakal

Může si člověk vytvořit vlastní postavu? Tak jako to šlo ve hře Mass Effect, popřípadě Jedi Knight: Jedi Academy

• Veskoslav

Nad tím jsem chvíli uvažoval, ale mě nebavila ani původní RE4, tak možná počkám na nějakém slevičku. 

• Veskoslav

Přiznám se, že nejsem tak daleko, takže ti to nemůžu ani potvrdit nebo vyvrátit:)

• iSpirit

no, já jsem jim ještě nedal ani jednou přes 2 litry. Za mě nedražší teď Resi 4 Remake za 1849Kč. 

• iSpirit

mně nejde ani o ten obsah recenze ale o ten ten rozbor technické stránky, jasně tam ukazuje, že i když dáš detaily na úplné minimum, tak to nemá vliv na výkon.  

Jinak ten combat, co se divám, oni se vykašlali na to parry ve stylu Sekira z jedničky? To je docela škoda.

• Veskoslav

Problém je, že ten stejný člověk doporučoval CP2077, když vyšla:) A ne, tím neobahuji Survivor i když s ním mám štěstí a běží mi dobře:)

• Veskoslav

Solidně to Sony holí, ani se nedivím, že se jim nechtělo do diskové verze PS5...Jako u mě je to zatím nejdražší PC hra, co jsem kdy koupil (Diablo II v 99 nepočítám) a stejně mě stála "jenom" 1 649. A ano, je to krabička s digitálním kódem. Takže o 25% levnější než PS5 verze...

• iSpirit

https://www.youtube.com/watch?v=8pccDb9QEIs

tady recenze PC verze, dal bych si na hru fest pozor a počkal bych...

• iSpirit

digital samozřejmě. Na disky už jsem starý a liný.

• Veskoslav

I nejdražší PS5 stojí 1899. Kdes vzal těch 2100?

• iSpirit

Steam 34% zatím. Jinak hra nemá funkční ani HDR. Za tohle chtít 2100Kč? 

• Veskoslav

Zatím mám ve hře dvě hodiny. A už první level je designově něco, co v původní hře v takovém rozsahu nebylo. Jenom škoda, že tehdy 1313 nevyšla, ten svět je fakt až děsivě nádherný:)

Ale k samotné hře, jak běží:

Sestava je 6700XT Nitro+, 5700X, 32 GB RAM. Hra jako taková žere cca 11 GB VRAM a nedostal jsem se přes 17 GB RAM. Bohužel vytíženost GPu je pouze kolem 85% FPS, takže to není ideálně optimalizované.

1440p, ultra všechno (Blur a podobné kraviny samozřejmě vypnuté) s FSR na quality. Výsledek je 65 fps avg, 41 fps 1% a 15 fps 0,1%. Hra ani jednou nespadla, venkovní lokace fakt není problém a ani cutscény nepadly pod 40 fps.

Pro srovnání původní první díl na té stejné sestavě, stejné grafické nastavení i rozlišení a jede 85 fps avg, 60 fps 1% a 45 fps 0,1%. Vytíženost pak 99% u GPU.  Ale lokace se fakt nedají absolutně srovnávat. A zatím je rekord useknuté dvě nohy a ruka u jednoho vojáka. Jinak většina případů vždy pouze jedna "část".

• vonTossis

100 lidí, 100 chutí. Já hraju DI2 a klidně bych tomu dal i 9, a stejně tak bych klidně dal 9 i novému SW. A stejně tak to první i druhé může někomu přijít jako hov.o, které si nezaslouží ani průměr. 

• Na začátku jo, ale pak to začal být hroznej stereotyp :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit