Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Cestinu tam nedostanes pokud, nejsi silenec a nemas flashnutou konzoli....😐

    Odpoved gedurabovi...sorry blbe sem klikl

  • x_ander

    Jo, a to je důvod, proč už hry hned při vydání v podstatě nekupuju. Raději si vždycky počkám rok či dva, až to všechno opatchujou a dodělají DLC a pak si koupím kompletní edici. Když vývojáři nejsou schopni vydat funkční hru při vydání, tak ať pak neřvou, že to lidi nekupujou hned.

  • Jeste tento rok ma vyjit patch/DLC (za darmo) ktery ma pridat ,,Cut content,, jako Mody na PC

  • A na Metacritic jsou převážně kladné recenze se slovy, jak zábavné to bylo a jak to dohráli už několikrát. To všichni lžou?

    • ravux

      Lzou asi tak jako lide, kteri tvrdi, ze dohrali Elden Ring za mene nez tyden, v dobe kdy to jeste nebylo public, nebyla wiki a coop a hrac si na vsechno musel prijit uplne sam, offline a pak o tom jeste stihnou napsat recenzi ;) Pavlovi Makalovi bych jeste mozna veril, ostatnim ne a ze treba na bonusweb ty hry realne nikdo nehraje, to vi kazdy.

    • ales.smutny

      Zjevně půlka to recenzuje ze vzpomínek na dvojku z PC verze a toho, že jim to na Switchi běhá... pár lidí, kteří už se zasekli v klíčové pasáži už se ozvalo.

      https://www.metacritic.com/game/switch/star-wars-knights-of-the-old-republic-ii---the-sith-lords

      • to jo, ale i tak to ukazuje, jak důvěryhodné ty recenze jsou, když těch pár je valná menšina.

        • x_ander

          No já zas myslím, že pro recenzi pouhého portu obecně není nutné celou hru dohrát. Pokud ji člověk dohrál dřív na jiné platformě, a teď to má zrecenzovat, když je to obsahově to samé, tak imho opravdu stačí zahrát pár hodin a v rámci recenze v podstatě stejně jen zhodnotíš, jak to na nové platformě vypadá a jak to šlape.

          To ale nic nemění na tom, že v tomhle konkrétním případě z toho ti recenzenti vyjdou trapně.

  • Connor88

    30 hodin na proběhnutí hlavní línky - to je dost peněz. Navíc vždycky se nějaká chybka najde, takže je to potřeba udělat vícekrát a to ani nezmiňuju vedlejší questy. Který blázen by do takové věci investoval peníze, když mu to komunita udělá zadarmo 🙂

    • KOTOR jsem nehrál tak omluv můj naivní dotaz. :D KOTOR  1 a 2 je s modama +- stejný na PC  jako remaster? A funguje pak omodovaná verze s českým překladem?

      • Carnage666

        Osobně jsem hrál na Steamu verzi dvojky co už má achievementy a ze Steam workshopu sem si stáhnul Restored Content Mod pro tu dvojku. Češtinu sem dokázal rozeběhnout na jedničce i dvojce ale pamatuju si že to nebylo jednoduchý, kromě klasicky jiný cesty do složek což je easy sem musel myslím přejmenovat soubor s CZ na ENG a přepsal jsem original ENG překlad. Pak to fungovalo ale nepamatuju si to už přesně. Každopádně čeština funguje i s modama pokud si trochu PC zdatný.

      • Derp_1337

        Čeština funguje se základní verzi hry. Můžeš tam dát nějaké mody, které třeba upraví grafiku (rozlišení, atd.) a nebo kompatibilitu s novými Windows, ale nesmí to měnit herní obsah.

      • 0011

        Pokud vím tak se chystá kompletní remake jedničky, ale nic takového jako remaster neexistuje ani pro jeden díl, s češtinou ti neporadím. 

        • Carnage666

          Dvojka dostal akorát podporu Steamworks a Steam Workshopu + achievementy, možnost widescreenu a další maličkosti. Jednička bohužel zůstala na ocet a člověk si to musí sám omodovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit