Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ferove si nedokazu moc predstavit,ze nekdy budou schopni prijit s datadisckem ve kterem budou pokracovat class questy coz proste mrzi..spoiler:po dokonceni 50lvl fp Battle x False Emperor proste neni kam dale pokracovat,jedine ze by prisli s uplne novou hlavni postavou
    • ale no tak, pozri sa na wowko, to nema absolutne ziaden pribeh a nikdo mu to nevycita. vzdy prihodili nejaku dalsiu lokaciu s hromadou Q a nejakym tym extrabossom a miliony fanusikov sa islo potrhat, vid panda osial.

      cital si nejaku knihu zo starwars, ktore sa odohravaju po epizode 6? len v cestine ich vyslo vyse 30, takze vytvorit pokracovanie aj v pribehovej casti nebude pre tych ludi ziaden problem.
      • WoW taky útočí na uplně něco jinýho, než dabovanej a perfektní příběh. :) Tohle je spíš takový masový RPG..ale parádní RPG s parádním příběhem. :) Na poměr MMO určitě.
    • Ale je kam pokračovat, to se neboj. Ostatně příběh jako takový stále pokračuje s novými Operacemi. Class story na to budou navazovat jako doposud.
    • MrSanta
      Na spoilery tu je spoiler tag, exote *7*
      • rhaegar
        Malgus se nejspíše vráti a vše bude směřováno k boji s císařem
  • Existují rumoury, že se pracuje na Wii U Zeldě, kde první dungeon bude les větší než celá herní plocha Skyward Swordu.

    Zní to neuvěřitelně, ale zajímavě.
    • Do řiti, špatnej článek, sorry.
  • Gree kde ten nazev proboha ukradli? Vite kde? Nejsem si jisty jetli The Avengers Earths Mightiest Heroes ale vetsi sanci bych daval ze jsou v Young Justice. Sproste nejake potvory z vesmiru si narokuji zemy za svou kvuli nejake predpovedi a maji myslim jmeno Gree. Kdyz tak dejte info kde presne se vyskytuji mam v tom gulas.
    • No, Gree nejsou žádná novinka a v EU žijí už hodně, hodně dlouhou dobu. http://starwars.wikia.com/wiki/Gree_%28species%29
    • V TA:EHM jsou Kree (nevim jak se to přesně píše) :D a Scrulls, tak možná inspirace od tud.
  • viete kde je problem swtor? hraju ju ludia co nemaju radi SW.

    vsetky mmo za poslednych 10 rokov su si az na malickosti uplne rovnake. staci si zahrat jednu a na druhu nepotrebujete citat manual lebo presne viete co kde ako.

    mne sa SWtor paci viac ako Wow lebo mam rad SW a chlapci z BW vedie ako napisat dobry pribeh.
    ma to par technickych zadrhelov ale ktora hra ich nema?
    • Pises naprosty blabol, ja napriklad mam svet SW hodne rad, ale to co vytvorilo BW to opravdu ne , kdyby to bylo pojato jako singl s pripadnym multakem bez mesicnich poplatku, tak bych to jeste nejak zkousl ,ale MMO ala WoW clon, jeste k tomu spatny clon, opravdu nechci.

      A jak jsem jiz psal pokracovani KOTORu by bylo pro vsechny nejlepsi cesta.
      • aha, takze ty mas rad SW a aj swtor ti pride vcelku dobra ale nechces za nu platit.

        predpokladam ze aj tych 30-40 knich zo SW ktore vysli si si nekupil ale si si ich len vypozical z kniznice.

        Ak si hru kupis, nikdo ta nenuti hrat s ostatnymi, za mesiac hrania si schopny ju celu odohrat a nemusis sa pozastavovat nad craftom a MP vychytavkami. tak to mas ako pokracovanie Kotoru. a o chvilku to budeme mat vsetci zadarmo, tak neviem co sa ti na tom este nepaci. KOTOR3 uplne zadarmo, staci sa nepozerat ze po obrazovke sa prehanaju iny hraci.
        • Ja o voze ty o koze, pisi tady , ze pokud by hra nebyla koncepcne pojata jako MMO, ale jen jako singl s dobrym multakem, tak by to bylo daleko lepsi volba, nez-li udelat plnohodnotne MMORPG, ktere je totalne zmrsene a plne bugu a chyb.

          A jelikoz je hra stavena jako MMO nikoli singl, takze kdyz uz to packalove z BW delali a vrazili do hry tolik penez , tak hru alepson meli udelat poradne se vsim vsudy a ne ji vydat ze 70% hotovou, zabugovanou s neodladenym enginem hry a vubec zadnym end game konceptem pro hrace.

          Apropo jestli si myslis, ze mi slo o mesicni poplatky, tak jsi uplne mimo, jelioz tohle je opravdu to poslední co me na teto hre trapilo. Rad si zaplatim za kvalitu coz se mi u SWTOR jaksi nedostavalo.
        • mas recht!hra totiz misty opravdu silne vypada jako pokracovani KotoRu,jsou zde pouzite nektere zvuky i hudba,graficky styl je taky velmi podobny
          nejvetsi problem je u mnohych opravdu mesicni platba a pry malo end game mmo-tomu uplne nerozumim,hraval jsem Lotro a kdyz vyslo tak tam byly 2 raidy a 2 velke instance,craft velmi casove narocny a nikdo to moc neresil..jasne bylo to 5let zpatky
          • Nechci ti kazit iluze ,ale jestli to nevis tak, pise se rok 2012 a vydat MMO ve stavu jako vydalo BW SWTOR bylo jen najivni prehypovane silenstvi, take to tak dopadlo.
            End game ve hre nebyl zaden ty 3 raidy i na NM obtiznost zvladal kazdy s prehledem a take bylo bezne, ze behem jednoho raidu se clovek mohl obleci do full rakata.
            Mimochodem dnes mame dalsi raid, kde misto slibovanych 12 bosu jsou jen 4 + 3 miliardy treshe tomu rikam uspech.

            Takze co ti zbyvalo dela potom ? Daily Questy ne dekuji tohle zverstvo a loadovani obrazovek z planety na planetu to je jen pro masochisty, navic udelat vsechny DQ trvalo cca 3 hodiny denne ....Dalsi moznost PvP - chodit porad dolola 3 ted 4 WZ, kde nerozhoduje skill, ale pocet cc ktere hrac dostane o unbalancu postav radeji nebudu psat ? Takze tohle take nechci dekuji. Co nam tedy zbyva, mame jiz posledni moznost, lvlovani altu system legacy, tomu jeste napomohl spolecne buffy, to je asi tak jedni co je v legacy k necemu.
            Takze prvni postava ok paradni pribeh. 2 postava jeste to jde, ale uz to zacina byt kapanek nuda, 3 postava hrajete uz jen ze setrvacnosti, protoze krom pribehu coz cini zhruba cca 20% Q jinych je vse ostatni naprosto stejne, takze znechucene dohravate 3 postavu a vice ani tuk .

            Tolik k endgame konceptu, teto skvele MMO
            • to je tvoj nazor, a ja snim viac menej suhlasim, ani ja necakam ze tu ostanem dalsich 6 rokov.

              takze sa ta rovno opytam, ktore MMO je podla teba dost dobre aby hracovi vydrzalo na niekolko rokov a co v tom MMO je ten magnet?

              lebo uprimne, to co si opisal plati pre vsetky MMO, aj ked samozrejme som nehral vsetky, takze bud konkretny. a len prosim nehovor Wow lebo tym si to u mna len pokazis.
  • Hmm, takze dalsi planeta s ohromnymi a prazdnymi prostory sem tam vyplnenymi statickymi a nahdone naplacanymi moby pres ktere se musime prekodrcat na desne pomalych vozitkach? Tak to si necham klidne ujit.
    • To se nám ulevilo.
    • to nas tesi, ze tam bude o jedneho pobudu menej. *3*
      • Ano, takze se budete prohanet po liduprazdnych serverech, to bude ale zabava. Ale moment, nema to byt MMO?
  • rhaegar
    Nechápu ten hate vůči swtor, hate nejspíš vzniká od hráču, kteří to hráli někdy před rokem nebo nehráli vůbec.
    • sugyn
      Hral jsem to hned jak to vyslo, udelal jsem 50ku a proffky na max, solidni gear na tu dobu (pve) a konec.To bylo jen mesic hrani.Ted jsem si to v zachvatu opilstvi zaplatil znovu a krome legacy, silene debilniho systemu custom UI neprinasi nejak tak nic novyho.Ale jedna vec me nastvala okamzite stejne jako pred pulrokem a to ze se hra porad seka.
      BTW: Kdyz jsem se lognul na server tak jsem tam byl sam, musel jsem migrovat na jiny realm.
      • Silene debilni custom UI? Muzes uvest nejaky argument proc je moznost nastavit si jakykoli prvek jak chces silene debilni? Nedochazi mi to. Diky.
      • co se ti nelibi na UI systemu? ten se podle me povedl uplne-muzes si nastavit vse,vpodstate jakkoliv..group finder se taky povedl a funguje temer bezchybne
      • no ja mam na vetsine planet kolem 60fps ale na balmorre mi to padalo az na10fps modlil jsem se abych mel uz class quest hotovej jinak se ale bavim
        • to ja som mal problem ked priletim vecern na imperialnu flotilu a tam je cez 200 ludi, to cakam aj 5s kym sa mi objavi NPC.

          ale to som vyriesil tak ze tam chodim rano ked je tam cca 10 ludi a vecer som len na planetach :)
    • Ano, protoze od brezna, kdy jsem s tim skoncil probehlo tolik zmen. Mmt, neprobehlo, je to porad stejny singleplayer s coop MP. Tak nic...
  • Děkuji za pozvání, přesto s radostí odmítnu!
  • Udivuje me ze za tohleto chcou jeste i mesicni poplatek .. ale kdo chce kam ..
  • Cahir
    Video?
    • sleepless
      Nejako blbnul embed, je to nyni cajk.
      • Cahir
        No proto. *1*
    • MrSanta
      http://www.youtube.com/watch?v=mkUIjBK9veo
      Kucí asi nestíhají *15*
      Kruciš, jsem se na to neměl koukat. Teď mám děsnou chuť se do jedné předaleké galaxie vrátit a oprášit mého vanguardíka...
      • Cahir
        Jak jsi vůbec na tom Santo? Já mám hru koupenou a koncem září to snad konečně rozjedu. Existuje možnost, že tě tam potkám, nebo už jsi s tím také sekl?
        • MrSanta
          Já jsem hraní opustil asi po 4 měsících pro časovou náročnost. Přece jen nutkání nahrát toho co nejvíc, když mám měsíční poplatek, se mi těžko překonávalo. A ostatní hry zahálely. Se hrou jsem byl spokojen a moc mě to bavilo. Jsa singlistou, jsem velké zaměření na příběh vítal. Do PvP či operace jsem se ani nepodíval, ale nějaký ten flashpointík jsem si zašel.
          V kolektivu jsem byl oblíben, většinou jsem během flashpointu oblíknul pár lidí. Jsem totiž štědrý kraftící maniak *1*.
          Teď mě právě lákají tím F2P. Příběhová část vlastně bez omezení, takže začínám uvažovat že bych se vrátil. Ale na druhou stranu se tomu bráním, bo se znám a určitě bych zanedbával singlovky. Ale zase dotáhnout aspoň jednu postavu na tu 50 by se mi líbilo...
          Na třetí stranu bych se hrozně rád konečně dostal na ten Alpha Protocol, ale zařekl jsem se, že nejdřív musím dokončit ty asi 4 hry, co mám nyní rozehrané na vážno.
  • Svoji sanci chlapci z BW meli, bohuzel ji promarnili, druha sance se v dnesnim tvrdem businessu nedava. A zadny dalsi patch ani F2P model me neprinuti, abych si to opet nainstaloval.

    Radeji meli udelat pokracovani KOTORu a byli by vsichni spokojeni, vcetne vyvojaru.
    • jenomze Bioware jak sme je znali z dob prvniho Kotor a Jade empire jsou davno mrtvi pod nadvladou podelane EA...ikdyby udelali KoToR 3 tak to bude paskvil jako mass effect 3.
      • Shaker
        jmenuj jednu vec, ktera je na ME3 paskvil a ne, konec to neni... takovy paka, jako ses ty sou nejlepsi, hejtujes jen proto, ze je to in. mimochodem kotor taky nebyl bez chyb, ale s tvym pristupem dost pochybuju, ze si ho vubec dohral.
        • Urcite to nerikam proto ze to je In...na prvni a druhej dil to nemelo ani zdaleka...oproti predchozim dilum to byl slabej odvar. ja si jeste pamatuju bioware kdyz delali s Black Isle dohral sem od nich zatim vsechny hry a to co delaji pod EA je suverene nejhoris prace jakou zatim predvedli, ale souhlasit semnou nemusis. stejne mam takovej pocit ze se budes chtit hadat at argumentuju cimkoliv..je to holt IN vid :)
        • kotor mal jednu zasadnu chybu, ktoru som odhalil az pri opakovanom hrani. vdaka volnosti pohybu a volnosti vyberu postupu som sa dostal na vodnu planetu az ku koncu hry ked som bol maximalne nabuchany a kedze som hral za sitha tak som sa odmietol podvolit miestnym uradom, a vysledok bol koniec hry. Proste Kotor sa nedal dohrat pokial si sa drzal sithskeho codexu.
          • si to uz moc nepamatuju, ale za sitha jsem vyndal kde koho (i dve postavy, ktery jsem za svetlo mel v tymu) a dohrat to slo... ale nevim, cemu rikas kodex sithu, ja ho vzdy chapal tak, ze je treba udelat to, co prinese nejvetsi uzitek (mne), takze jsem to mozna poresil jinak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit