Star Wars Outlaws nebude mít procedurálně generované světy
-
Áha, dík za info, jak jsem viděl ty gameplay, hned mě napadnul Anvil. A pro mě to rozhodně není špatná zpráva, protože AC: Odyssey bylo moje jediné AC v životě, tudíž se na mě nevztahují všechny unuděné komenty typu "je to furt stejná nuda".
No aby ne, hrát deset AC a potom Odysseu tak mě to taky nebaví. Ale na co hrát deset téměř stejných her....
A kdyby bylo Outlaws takové lepší Odyssey se SW světa, vůbec by mi to nevadilo.
-
Oni neprekroci svuj stin, porad to bude ,,Ubisoft,, v kulisach SW. Otevrena hra ve vesmiru, kde kazdou planetu zastupuje uzemi o rozloze maleho mesta je v dnesni dobe k smichu.
-
Každá schopná konkurence UE5 jedině dobrá.. Takže Snowdropu fandím..
- k již zmíněné graficky líbivé The Divison (bohužel pro mě nezábavné) a budoucímu Avatarovi (díky za info btw..), bych přidal výborné Mario Rabbids na Switchi, což pro mě osobně bylo překvapivé.. Hra běží nečekaně dobře (byť samozř. konzole usnadňuje práci s optimalizací)
Snowdop je evidentně dost adaptibilní, takže se na hru těším. SW Outlaws vypadá zatím výborně..
-
Hra bezi na Snowdrop (The Division, Avatar), Massive se zrejme drzi vlastni technologie. :)
-
Jako pokud jde o mapy jako takové, tak Ubisoft vždycky měl krásné krajiny, města, apod... skoro bezkonkurenční, kromě tak možná Rockstaru, ale i tam bych možná dál korunu Ubisoftu. Jde o to že RPG éra AC má sice krásné, ale celkově mrtvé a zbytečně obří mapy. Uvidíme jak si poradí se Star Wars, tam je může brzdit jen nedostatek kreativity, protože v universu jako SW se dá tvořit do zblbnutí, a mají k tomu tuny materiálu ze kterého mohou tahat.
-
Tak rozhodně to bude AnvilNext 2.0 engine, proč by programovali to samé znovu? AC:Odyssey bylajedna z nejpěknější her vůbec. Alepoň co se týče krajiny a moře
-
sa mi zda, ze idu spravit SW Assasins Creed. A zrejme aj na engine Odyssey, snad to nebude rovnaka nuda
-
Proceduralne generovany svet je ekvivalent "a teraz idem pozbierat vsetky jablka v Europe"... z pohladu dnesnych cloudovych technologii sa daju generovat v podstate nekonecne hry.... akurat poskytnu ten isty zazitok prvych 10 hodin ako potom dalsich 10 tisic