Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic čekají změny ekonomiky
2.3.2012 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
Někteří redaktoři mi přijdou jako padlí na hlavu. Neustale tady SW:TOR vychvalují, ale při každém novém článku o update hry informují čtenáře jak jsou důležité zasadní změny. Proč tady nenapíše pan Smutný článek nenápíše článek o odlivu hráču ze SW:TOR , který je v celosvětovém měřítku zcela evidentní. SW:TOR - propadák roku !!!
-
Kurna zrovna kdyz jsem to zacinal trochu podchycovat.Treba cena nejlevnejsiho speederu ikdyz se zda obrovska,mi prijde uplne akorat.Je fakt ze ten na lvl 40 uz je hodne prestrelen.Rozhodne mi neprijde,ze by ekonomika a craft mely nake zasadni problemy.Myslim ekonomiku treba pro max.45 lvl..to ze craft na 50 lvl je slaby a s malo schematy je znama vec,ktera se asi ted zmeni
-
-
Jo tak samozrejme myslel jsem celkovou porizovaci cenu..cena ciste speederu je smesna.Mno mel jsem problem abych mel tech skoro 300k? na tom 40lvl..a to moc ani neutracim-akorat za crafteni
-
Cena za speedery i trénink se mi zdála malá nikdy jsem neměl nedostatek peněz a to celkem hodně nakupuji na aukci.
-
Cena nejlevnejsich a vubec vsech speederu je uplne v pohode. Na to si snad ani nikdo nikde a nikdy nestezoval. Premrstena cena je za ''skill'' na ovladani speederu. Podle me to melo byt presne naopak.
-
-
ono se to možná "ztratilo v překladu", právě že by mělo dojít ke zlevnění prvních dvou úrovní skillu, viz "prices for Tier I and Tier II speeder licenses across the galaxy are expected to see a significant decline."
-
Tak drahej skill a levnej speeder je hlavne kvuli tomu aby sis mohl lehce poskladat nejakou kolekci a jezdit na tom na kterej mas naladu.
Hlavne dalsi skilly jsou drahy na to ze davaji par procent navic.
-
-
-
Kvůli diplomce jsem přestal hrát, nevíte někdo jak je to s těmi itemy pro neutrály?
-
-
melo by to byt soucasti breznoveho update. Ale vjakem stadiu to bude nevim.
-
-
cekal bych, ze udelaji razantnejsi zmeny ....dovolit pouzivat barevne krystaly vsem snad neni nic casove narocneho, beztak jen nekdo prepsal nekde jednicku na nulu. To same cena speederu, ktera podle me byla v pohode, ale jejich rychlost je na nic. Pridani modelu brneni a zbrani budiz, ale jsou tam mnohem zasadnejsi nedostatky, takze jedina nadejna vec, je pomale sprovoznovani legacy systemu.
-
nove warzony by sa fakt zisli, dajake vacsie nez su tieto aktualne, mohli by pridat nieco na sposob Alterac Valley vo wow, proste obrovska mapa a 40 na 40 hracov, aj ked to by potom mozno vela ludom neutiahlo pc, neviem, zda sa mi akoby ten engine nebol uplne doladeny, pretoze mne osobne to dost dlho nacitava niektore mapy a aj obcas citim pokles FPS, a to mi prosim pekne BF3 bezi na ultra detaily bez jedineho zasklbu, takze problem musi byt niekde v engine podla mna
-
-
novou warzone slibují do příštího velkého updatu, tj. 1.2
-
-
Prima, takze ted uz to light/dark side bude mit tuplem nulovy vliv na hru. Hmm speedery, misto aby jim zvedli rychlost na neco alespon trochu uzitecneho, tak dostaneme stejne kraksny, jen levnejsi. No nic, zbyva mi 18 dni predplatneho a pristi tyden stejne vychazi ME3, takze rest in peace SWTOR.
-
A ty barve savle nejak zalezi? Hsem myslel, ze jeto jen vec vkusu.
-
-
Tobe treba ne, ale RP hracum urcite ano.
-
-
No nejsem nadseny z toho ze Jediove budou pobyhat s cervenymi meci :( Ale pokud by to bylo tak ze by to byl Dak Jedi, nerekl bych ani zbla ...
-
-
takhle to bylo do ted...mohl jsi hrat dark jediho a mit cerveny mec, ale obecne by to asi zadny jedi neudelal, protoze by se tak nejak okamzite prozradil ;]
-
Vždyť můžeš být.
-