Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic má po startu, co bude dál?
20.12.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
cs chtel bych se vas zeptat estli nevite estli se za hrani old republic plati mesicni poplatky diky *3*
-
A ještě něco podobného mělo plno z těch vyzyvatelů - mnoho stejných prvků jako má WoW. O tom to je. Lidé nebudou přecházet tak rychle a na takovou dlouhou dobu, pokud hry nebudou mít nějaká inovativní řešení.
Zatím se mi jeví Guild Wars 2 a TERA: The Exiled Realm of Arborea jako očekávaný posun a jiný směr než má WoW. Tím by mohli uspět a získat kvalitní, velkou a stálou komunitu. -
Sorry za trochu pozdní odepsání. GW1 má díky patchům a doplňkům od vývojářů stále nové věci. Však i eventy pořádají. Ale jak to bude s GW2 těžko říct. Zatím si GW šlo svoji vlastní cestou a snad to tak i zůstane.
-
Ty sis ten můj komentář nepřečetl celý, viď :)
-
pribeh neber podle lvlu, ale podle kapitol. Ja na 25lvlu jsem porad v prvni kapitole
-
25lvl a 130k na uctu a to ty prachy nijak nehrotim, skupinky obycejnych mobu se daji z 80% obejit a kdyz ne, tak je s bounty hunterem v podstate pobiju cestou co k nim bezim, o ty co jim zustanou 2mm HP se nestaram , protoze je dorazi partak. Takovy jedi/sith to ma jeste lepsi, protoze k nim muze priskocit, coz mu umoznuje se po mape pohybovat jeste rychleji ;]
-
Taky jsem v minulosti MMO nehrál, ale před 2 měsíci udělal vyjímku. Od té doby mi živý hráči v SP chybí a zážitek mi přijde jaloví. Nyní hraji WOW a SWTOR bude následovat, protože beta byla super. Zkoušel jsem opět STALKERA a říkal jsem si jaká škoda, že neběží ONLINE. Holt živý hráči jsou živý hráči *5* .
-
ale tak proc mimo, naopak je to levnejsi nez kupovat kazdy mesic hru za 30E, takhle dam 13..jen je potreba vypnout general chat, protoze ta diskuze co se tam vede je proste katastrofalni a dost dojem ze hry kazi :) ( a nehraju na zadnem cz serveru). Lotro jsem takhle dohral za 4 mesice, takze pokud bioware daji stejny nasup, budu akorat spokojen..
Asi se teda nepodivam do instanci nad 40lvl o raidech nemluve (anebo se na chvili k nejake guilde pripojim...) -
Jo ale platit mesicny poplatky a potom hru hrat jako singl to je trosku mimo. Pokud to teda nejde projit cele za mesic a za mesic clovek zrusi ucet a uz se tam neukaze .... pokud tohle de tak to po prvnim mesici ceka SWTOR zajimavy odliv hracu.
-
A co sem pleteš Star Trek? *1*
-
Vy všecí říkáte že všechno je klon WOWka ale to že Wowko vykradalo jiné online-ovky nikoho nezajímá
-
Da se projet solo i vetsina group flashpointu, ty s nizsim levelem..napr. CoS jsem prosel v pohode sam a Esseles taky... staci mit o par levelu vys a uz to jde.. hraju to ciste jako singl a z tohoto pohledu je to daleko pred vsema ostatnima mmo ( wowko single to byl masochismus-to neslo, lotro slo, ale byly to misty trochu sterotypni)
-
Taky nejsem příznivec mmo. Ale tahle hra se prý dá skoro celá projet jako SP. Pouze několik questů vyžaduje pomoc.
-
...a proč nám to říkáš?
-
To stejny je ve WoW...Tak rok... *16* *16* *16*
-
Nikdy jsem žádnou MMO hru nehrál, nenávidím sdílení se, dokonce si ani nepořizuji hry, které vyžadují účet na Steamu apod., nemám rád facebook, multiplayer považuji za zbytečnost, ale Star Wars mě vždy neskutečně lákaly... Pokud bych měl čas a našel v tomto světě někoho alespoň trochu normálního, byly by to právě Star Wars: The Old Republic, kam bych investoval peníze...
-
Wow, to je fakt novy! Neznam hru,ve ktere by byly 3 talentovy stromy a hybridni classy
-
Mas pravdu, je to neuveritelny koridor a neuveritelne nudne behani sem tam jako i d i o t. Opravdu nechapu, proc beh dostaneme az na lvl14 a mount az na levelu 25 a to jeste za 48k, coz v tu dobu jsou vsechny nase penize. Ja mam nastesti scoundrela, takze nahodim stealth a ty moby obejdu, ale trida, co to nema je v riti.
-
Hodne zalezi na uhlu pohledu.
To co jsou pro nekoho ZASADNI rozdily oproti wow konceptu, jsou pro mne kosmeticke upravy.
Veci shodne s WOW:
- graficka "stylizace" - snaha aby to bylo co nejvíc barevný a šlo to hrát na čemkoli aby bylo hodně zákazníků, spawn system (stale stejne nestvury se repetitivne objevuji v intervalech na stejnem miste, bez ohledu na hrace - klidne i jemu "pod nohama"), "ress me pls" system - smrt je minimalne do 20 levelu defakto bez postihu a hra je tedy dost casual (jak je to dal nevim), soubojovy system je až na minirozdíly klasicky ikonoklik na ability, no colission check = hráči probíhají skrz tebe, pokud ti vadila dětská komunita žebráků o věci, na RP serverech stejný děti v chatu co o RP se svym OMG LOL YOU NOOB, spousta lidí co v general chatu, co mluví svými vlastními languages bez ohledu na pravidla...., často repetitivní struktura primitivních questů jako ve WOW a klonech - dojdi, přines, odnes, zabij, posbírej. Je to prostě směrované na to, aby to dokázal hrát každý kdo umí číst a neměl pocit, že je looser. Nečekej snahu o reálné souboje typu warband, ale wow-like hvězdíčky odletující z protivníků do kterých sekáš světelným mečem nebo energetickou či jinou zbraní, mounty (třeba speeder), platíš měsíční poplatky bez ohledu na to kolik toho za měsíc odehraješ, nonRP hraní na RP serveru není ze strany BW nijak postihováno.
Veci odlisne od WOW:
- Starwars svět, scifi textury, dabing (tipuju tak 2/3 z toho 20GB klienta), silné příběhy pro konkrétní povolání ... ehm... jedovatě fosforové meče, co mají být asi světelné *1*. Některé příběhové Q jsou zábavné i originální. Velké % hry si dokážeš užít i pokud jsi spíše sólo player, jsou tam vesmírné souboje a vlastnictví kosmických lodí, (ale pokud jsi fanda simulátorů typu X od egosoftu tak tě tahle složka spíš otráví absencí jakokoli fyziky, reálnosti - je to opět casual).
Pokud jsi Scifi pozitivní a nevadí ti wow styl MMO a použitá grafika (nakoukej raději dopředu z aktuálních videí) bude tě to bavit. Pokud jsi hlavně RP hráč, najdi si už nejlépe dopředu nějakou RP guildu - pár jich to jako RP hraje (tady na fóru zkus Mishkkona,Cahira, MrSantu ti dle příspěvku vypadají jako RP zaměření - a můžeš se tím vyhnout víceméně kontaktu se zbytkem komunity co RP v MMO neuznává a kazí ostatním).
Z mého pohledu wow clon s drobnou evolucí. Pro někoho jsou ty změny naopak tak zásadní že to za wow clon nepovažuje.
End content nehodnotím, i manželka dosáhla max 20 levelů než to odložila s tím, že na další wowko nemá chuť i přes to že je z jejího oblíbeného světa a těšila se na to od oznámení. -
Kdyz si vzpomenu na vylet z Ered Luin do Roklinky, behem ktereho se menil raz krajiny, architektura. Bylo toho opravdu hodne k videni. Trvalo mi to (pesky) asi 3 a pul hodiny a nikde se nic neloadovalo, videl jsem vodopady, vetrne mlyny v hobitine, vysoky zasnezeny hory, mlzne mohylove vrchy, bree