Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Temer vsechno se da koupit v jejich ingame obchode. Ostraneni limitu kreditu tam urcite taky je. Je to sice za realne penize ,ale je to jednorazova platba.
  • Tak si to máš předplatit... To je, jako nadávat na to, že v "demu hry" je jen jedna úroven a né všechny.
  • To jsou teda tipy.. spíš triky než tipy :D
  • Můžeš zkusit sám, včera to pustili v základu zadarmo - s pár restrikcemi, ale nic hrozného jako v swtor
  • Ja som to teda skusil, dal som im tam 15E (nech mozem mat 3 crew skills, som fanatik na farmenie) A velmi ma to bavilo... Sice komplikovane a tutorialy mi absolutne nevonali (Mody/enhancy do zbrani/brneni, no nerozumel som tomu), ale skusit urcite, aspon prve lvly :)
  • SWTOR- nejtragyčtější zastupitel žánru takzvaných F2P her na trhu. Restrykce pro neplatící hráče sou nastaveny na neunosnou uroven s tim ze tlaci lidi do predplatneho takovym stylem ze by se z toho jene zblaznil, kdybynebyl omezeny limit creditu jeste by se to dalo jako F2P oznacit slo by poridit dost veci na GM ale 300k creditu? to neni vetsinou ani na druhy vyrobni skill....Proto i kdyz jsem fanda tuto "F2P" z cisteho srdce nemuzu doporucit. Ale aby jste muj prispevek nebrali jen jako brekot nad "obchodnim" modelem tak pribeh obstojny ale cekal bych daleko lepsi bojovy model nez jen WOW clon. Daleko lip je na tom modul Galactic starfighter ten je dost zabavny a posledni pul rok hraji skoro jen tento pridavek:-) Dekuji za trpelivost!!! :-) Cau may the force be with us
  • Pro mě to je prostě MMO. Všechny jsou stejné, všechny jsou hloupé. Kvalit KOTORu to nikdy nemůže dosáhnout a Jedi Knight si dodnes s tím jejich "combatem" vytírá kaďák.
  • >šetřete si kredity a nekupujte si zbytečné vybavení dokud nejste padesátka
    až na to, že to platí jen pro předplatiče, i preferred mají směšně nízký maximální limit kreditů
  • Jack1947
    Což je s podivem je to velké RPG a střílečky mají také kolem 70levelu tedy i více ano ještě záleží na tom kolik hodin to potrvá... ale obávám se že i za xxx hodin to začne asi nudit.
  • Nejsi chudák.. ale... mě stačilo tři měsíce abych si užil obsahu a pak to začalo být dost repetetivní = nebyla přídavná hodnota peníze/zábava. Pokud jsi to vydržel rok a půl tak to ti gratulluji. Aktuálně je jasné, že PR se snaží zachránit co můžou = vesměs se tu prezenutuje jen mrtvola.. díky restrikcím na free nemám důvod se ke hře vůbec vracet ač jsem u ní nějaký ten měsíc strávil. *9* 2
  • Možná to píše někdo z KLDR, ale tam jsou 20 let pozadu.
  • *1*
  • Jaký zoufalec psal tohle PR ? Vždyť informace jsou tak dva roky staré. Navíc se spoustou nepřesností.
  • ty hraješ guild wars 2? co je na tom dobreho? čiste ze zvedavosti
  • Tady jde vidět, že to píše někdo z EA. Tolik gramatických chyb, že by se šel Slabikář utopit.
  • Zrzzek
    Komerční sdělení / PR
  • species
    A samozreme clanek plnej nesmyslu, z tohohle by clovek snad dostal pocit ze je to nejaka dobra mmo nebo co, prestoze na trhu existuje Guild Wars 2.

Ale jo mam radu o kterou se rad podelim v komentarich - nehrajte to, jestli mate chut na single stahnete prvni Kotor, jestli na mmo nejakej private shard Galaxies. Tahle hra ma oboji a nedela dobre ani jedno!
  • species
    sak je to PR sdeleni kamo, tady o presnost informaci jde v tom nejmensim. To je jak recenze na call of duty
  • species
    no alespon je jasny ze prachy z EA do games.cz proudi jednou cestou nebo druhou...

A ja si rikal.... navod na mmo? .... hned mi bylo jasny odkud vitr vane jak jsem videl PR sdeleni.
  • huste videa pre SWTOR.Skoda ze sa to o grafike neda povedat /cry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit