Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic odstartuje až 22. prosince
24.9.2011 | Petr Poláček
201 příspěvků
-
origin client nebude potreba..jenom ucet origin kterej se stejne automaticku vygeneruje kdyz se zaregistrujes na officialnich strankach hry...jeste ze tak jinak bych nad tim taky zlomil hul.
-
http://www.oldrepublic.cz/ najčerstvejšie info o SWTOR
http://www.youtube.com/watch?v=C2Stpjsbamk
http://www.youtube.com/watch?v=6rCmoc4wG1o
http://www.youtube.com/watch?v=osfvopp2LvY -
-
oldrepublic.cz není nic jinýho než překlad oficiálních stránek,, jediný co tam je je soupis Fridaynews .. asi by sis měl zjistil lepší info :D třeba Torwars.com, Darthhater.com atd. betaleak weby ani postovat nebudu
-
-
Old rep je kopie ofik stránek ? Člověče když ty si nevidíš na špičku nosu co.
Byl jsi tam ? Čteš fóra ,nebo jen čumíš na titulní stránku a koukáš na obrázky ?
Asi by sis měl zjistil lepší info jak sám píšeš.
-
-
-
EA a Bioware říkali, že jim stačí něco kolem milionu hráčů tušim, aby jim hra vydělávala.
A to mi neříkejte že mít nebude. Když jsou lidi každoročně schopni kupovat jedno a to samé CoD, proč by se nenašel nějaký ten milion lidí, aby neplatil za Star wars. Jedno z nejznámějších a nejoblíbenějších sci-fi. Navíc od Bioware, ktreré je jedno z nejoblíbenějších studií s reklamní masáží od EA.
Když se kouknete na prodeje her, tak je občas vidět, že i značka může být silnější, než samostatná hra. -
-
End game content byl oznámen a dokonce i řredveden, chtělo by se to lépe informovat. *3*
-
-
O čem end-game bude?
-
-
Bože, nemáš ruce? Tohle je lenost nejtěžšího kalibru. Naprostá pasivita některých jedinců mě udivuje. Máš tu dvě (o nichž vím) české fan-stránky na vysoké úrovni, máš oficiální stránky, máš wiki, fóra a já nevím, co ještě. Dokonce i v této diskuzi kdosi již zmiňoval Eternity Vault. Takže hledej, už z principu ti to psát nebudu.
EDIT: Po pročtení zdejší diskuze bych rád dodal: stěžovat si v diskusi na hru a nemít o ni ani elementární znalosti, je něco, co mi hlava vážně nebere, sorráč. *9*
-
-
-
jenže v Aionu kromě Asia-style grindu nebylo co dělat a bylo to celý asijský až hanba navíc na enginu, kterej v mmo ani pořádně nefungoval. V případě Riftu nevim, nemám info, hru jsem nehrál a neviděl.. Čili úbytku hráčů v případě Aionu se nemůže divit vůbec nikdo, nebylo to nic pro euroamerickej svět.
-
Ano, lidé kupují hry jako je Call od Duty, Mass Effect nebo Dragon Age. Může se ale stát, že z milionu a půl (číslo jsem vzal někde tady v komentářích) co to mají předplacené může milion a čtvrt přestat hrát kvůli ovladatelnosti, game-playing, levelování, chybám (ano, bude jich tam dost...), chybějícímu end-gamu, špatnému PvP. Jediné co zatím drží SW na pomyslném žebříčku je značka.
Ono v podstatě každé nové MMORPG mělo ze začátku hrozný nárůst lidí, ale časem se to začalo zmenšovat - krásný příklad je AION nebo RIFT. -
-
Pripomeniem este dalsie "WoW killer"hry ako : Warhammer Online, Age Of Conan, Lord Of The rigns online :)
maju to tazke no, kym nepridu s niecim uplne novym tak sancu nemaju. a z videi co som zatial videl tato hra nic nove neprinasa, a ani graficky to nevyzera nijako dobre. urcite im drzim palce, ale nevidim to ruzovo :) -
A jak můžete vědět, že to samé nebude v SWTOR? Nebo už jste to hrál, dostal se na maximální level a víte jaký tam je end game?
Ellendway má pravdu, zatím je SWTOR jenom vyhypované MMORPG jako každé jiné a jenom čas ukáže, jak na tom bude.
-
-
-
Mně zatim přijde, že jenom češi takhle hojně nadávaj na SWTOR (přestože většina si o hře nezjistila nic). A to je vlastně ten faktor, kterej by pro mě mohl hru udělat ještě lepší, než jí očekávám. Protože čim míň čechů ji bude hrát, tim větší zábava. Víme jak česká komunita zničila na jednom serveru WoWko, žejo. Takže jen na tu hru nadávejte, určitě bude stát za velký kulový. Přece za ní nebudete vyhazovat prachy ne? *15*
-
-
Ja sice hru kritizuji, ale uz mam davno zaplacen preorder, takze svym zpusobem je to moje pravo. *4* A naopak, dal jsem Bioware feedback a je na nich jak se podle neho zaridi.
Nikdo vas preci s cechama hrat nenuti. Ja jsem take clenem mezinarodniho klanu a jako cech jsem tam sam. -
-
Mně nevadí, když někdo hru kritizuje alespoň trochu objektivně a používá argumenty, který maj hlavu a patu. Ale když se podíváte pod články swtor, tak uvidíte sestavu haterů, který, aniž by měli nějaký info, předem hru odsuzujou k smrti.
A já osobně se hře s čechama nebránim úplně, jen nechci hrát na serveru, kterej obsaděj jen češi, zničej zážitek ze hry a v maintanance posunou ten server až na konec, jako to bylo s Drakthulem, kterej vývojáři nakonec brali jako míň důležitej, právě kvuli těm českejm kobylkám. -
-
V podstatě za situaci na Drak'Thulu si mohou hráči sami. Kdyby respektovali pravidla hry a ne, aby na Tradu pořvávali česky / slovensky, prodávali se tam goldy ve velkém, bylo tam plno boterů, atd.
Neříkám, že to není všude, ale Drak'Thul je opravdu stoka všech stok. -
-
Vždyť o tom mluvim, že za to může ta tlupa českejch primitivů.
-
-
-
-
-
337Kč měsíčně, 4044Kč ročně ? Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, kdo z vás na to má ?
-
-
mimochodem ty ceny jsou za 1měsíc 325kc = 3897 za rok
za 3 měsíce 899kc = 3597 za rok
za 6 měsíců 1648kc = 3297 za rok
počítám to s kurzem 25kc za 1 EUR .. a nějaký ty setinky jsem vynechal -
:D wow. Asi mi něco uniklo. Pořád ale nepochopim, proč pořád cpát peníze do jedné hry, kterou jsem si koupil. Pochopim DLC a datadisky, které rozšiřují hru, ale neustále platit za to, abych moh koupenou hru hrát ?
-
-
ked si nehram MMO nemozes to pochopit :D tych 12 eur/mesacne to je uplne v pohode cena. co sa tyka to ze to platis mesacne a mozes hrat nevidim v tm problem. MMo jeo inom ako single player. ale poradim ti nezacinaj s MMO je to velmi navykove hlavne ked spoznas partu super ludi :D
-
-
jo a este som zabudol. tym ze platis mesacne uz neplatis za dalsie datadisky, DLC. teda tak to bolo v RIFTE/AIONe/Lineage2.
-
-
To je samozrejme hloupost. V naproste vetsine her jsou datadisky normalne zpoplatneny,a neverim ze by to BIOWARE davala zdarma.
-
-
-
a ten provoz serveru je jako zadarmo ? Nakupem hry zaplatis jeji vyvoj a mesicnima poplatkama platis jeji provoz
-
-
Ja bych spis rekl, ze kolega asi narazi na model jako ma treba Guild Wars (a bude mit Guild Wars 2). Ono to totiz jde i bez poplatku. :)
-
-
-
Kde jsi na to prisel? Rocni predplatne vyjde na cca 3000Kc. A mimochodem....jsou to normalni ceny u MMORPG her a hraje to sposty lidi z CR. Takze na to evidentne lidi maji.
Znas tu reklamu ne? : Zivot je otazkou priorit. *1* -
třeba ti co pracujou?
-
Normalni cena u MMO her tajze nechapu co se ti nezda.
-
-
Vsichni co reagujete na "vokursson". Gratuluji, prave jste dokazali, ze v socialnim svete jste naprosti ignoranti, kdyz nikdo z vas nepochopil onu narazku.
-
-
co to je onen "sociální svět"?
-
-
V tomto případě politický svět. *3*
-
-
-
-
-
2Dallorn-dik za vypsani alespon neceho. Sice treba zrovna namluveni nepovazuji za neco noveho-je to pro hru v podstate nedulezita vec,ale necham se prekvapit. Jde totiz hlavne o to,jak to bude vsechno fungovat dohromady. A ja porad doufam :)
-
-
tak nedůležitá, řekl bych že to namluvení dost umocnuje požitek ze hry, je ten svět hned takovej živější apod.. jako swtor není jen o lootu :D
-
-
Plné namluvení měl už Everquest 2 před MNOHA lety. Byl to jeden z marketingových taháků a nikoho to nezajímalo - questy jsme odklikávali úplně stejně, jako kdyby namluvené nebyly. Pak se na to vybodli a v datadiscích není, pokud vím, pro jistotu namluvené VŮBEC NIC :)
-
Co tu tahas loot?
A uprimne? Kolik lidi v MMORPG hrach questy jen neodklikava? Namluveni je skvele u singlepalyer hry,u MMORPG to vidim jako male nevyznamne plus.
Necham toho. Uz to moc resime. :) -
-
To jo lae tady budou questy zadávané formou dialogů a ne jen accept/decline.
-
-
Jsem opravdu zvedavej, jak to s touhle hrou dopadne. Prece jenom i kvalitni mmorpg skoncily na slabem end-game obsahu, o kterem jsem v tehle hre jeste nic necetl.
-
-
máš endgame flashpointy(4man) a operation(8/16man).. zatim je ohlášenej jen eternity vault operace, ale tipuju že brzo po releasi bude další... ..nemluvě o tom že budou 3 obtížnosti minimálně dále patchema budou dodávat questové lokace endgamu,, asi pro wowkaře bych to popsal asi jako silithus.. (teda pokud někdo z vás vůbec vanillu hrál)..
-
-
-
-
Ellendway, souhlasí to? Nebo se mu zamlžila křišťálová koule?
-
-
Co? Kdo? Kde?
-
-
Vidim MMO velike jehoz slava hvezd se dotyka ,Bioware - ano mohli jsme udelat MMO hru, ktera se stane legendou, ale my jsme rekli ne, udelame z toho prehypovanou MMO, ktera drive ci pozdeji propadne do propadliste MMO stejne jako VG, Aion, Conan, WHO a mnoho dalsich ... Vitejte v 21 stoleti , kde vsichni vyvojari chteji obrovske zisky ,ale skoro bez prace pouze okopirujeme stavajici, pozmenime vzhled a hura na trh :-)))
-
-
:-D Ty jsi blb.
Nevíš, která bije - kdybys věděl, nepsal bys takové kraviny. -
Tak uplne bych to nezatracoval, navic na obhajobu Bioware je treba rict, ze na te hre zacali delat nekdy v dobe, kdy bylo WoW na vrcholu a zdalo se, ze to je ta jedina spravna cesta. Dalsi vec je ta, ze srovnavat novou hru s dnesnim WoW, ktere se tak dlouho vyviji a doladuje je obtizne a proto asi i ty ostatni MMO tak rychle propadnou a jsou rady kdyz neprodelavaji.
Kazdopadne pokud si SW udrzi hrace a Bioware uvidi, ze by jim hra mohla dlouhodobe prinaset prachy a opravdu konkurovat uspesnosti WoW, tak pak budou ochotni vrazit dalsi prachy do datadisku a zmen, ktere snad posunou MMO z te stagnace kousek dopredu. Ostatne to same Blizzard, pokud se objevi opravdova konkurence, treba nas prekvapi s novymi napady.
-
-
Znásilňování krásnýho světa SW do kreslenýho WoW stylu pro kojence je hřích, myslím že každej kdo zná svět SW a uvidí jak ho BioWare přetvořil bude smutnej, tahle hra má vydělat na další Mass Effect atd., radši než se dívat na kreslenýho Sitha kterej vypadá jak ze seriálu pro malý děti, si zahraju PO NETU BEZ POPLATKU BF3 NA NEJVYŠŠÍ DETAILY V 64 hráčích, a sem si jistej, že ta atmosféra bude lepší .)))
-
-
Lebo EverQuest II v dobe keď vyšiel mal najlepšiu grafiku (2005), ale hrať to na maximálnych detailoch to mohli akurát borci z NASA. Skus si zapnúť Rift komplet v Max detailoch, bež do raidu, alebo na miesto kde je tak 90 ludi a budeš rád, keď sa odlepíš z mesta. MMORPG ma spĺňať hlavne kritérium. Prístupnosť. To, že mi hra pôjde aj na notebooku pretože engine, nieje pekelne náročný a nepotrebuje 2GB Video Ram na HD textury je väčšie plus, ako to, že hru spustím, byť ma grafiku ako BF 3 a prvé čo budem robiť, je hladať posuvník na detailoch a režim DX10, pretože viac než 80% hračov nemá doporučenú zostavu na DX11 High BF3 :DD.
Takže nieje to o grafike kamo, cellshading ma kopec vyhod ... -
Hraj si BF3 klidně na detaily, že ti z nich vybouchne hlava a dospělejší hry nech dospělejším hráčům. A nezapomeň si zase někde honit ego svojí PC sestavou, když je to asi jediná pořádná věc kterou v životě máš.
-
Pretvoril ? Muzes mi rict co pretvoril ? Muzes definovat zakladni, pravou vizualni stranku star wars ? Od klasickyho Kotoru se to nikterak vyrazne nelisi a ten rozhodne nepredstavoval znasilnovani sveta star wars. Bylo by dobry, kdybys veci nazyval kreslenymi tehdy, az opravdu kresleny budou, nebo az to ty sam dokazes nakreslit. Jediny co je na ty hre kresleny, jsou tak maximalne artworky, jako u kazdy hry. To ze si zahrajes BF3 na nejvyssi detaily nikoho nezajima. (zase jeden z tech trollu ktery "maj 200FPS v raidu" a pak mi pisou na icq ze se jim kouse Fallout 3 a to "pritom" maji Geforce 9600GT. Klasika)
-
-
Proc by ti nekdo psal, ze se mu kouse fallout 3 ? *1*
-
-
az to pochopis tak napis *3*
-
-
stale nic, hod mi nejakou napovedpu prosim
-
Šak ta grafika není kreslen spíše plastická.
-
-
-
-
Jestli sis nevšiml, tak už Knights of the Old Republic měla stejně laděnou grafiku, a dodnes je považována za jednu z nejlepších SW her. Pro spoustu SW fandů bylo znásilnění ságy už natočení přinejmenším první a druhé episody, a to je natáčel sám velký Geoge. Takže asi tak. *2*
-
-
Nejak jsi zapomel na fakt,ze pred temi 8? lety byla grafika KOTORU krasna a odpovidajici dobe a moznostem. Dodnes si pamatuji na nadherne prostredi na nektarych planetach.
Ale tohle? -
Možná jsme hráli jiného KotORa, ale ten můj teda komiksové postavičky s naddimenzovanými svaly a stylizovanými obličeji neměl... *8*
Neříkám, že mi to nějak extra vadí a že to nemůže být super hra, jenom mne taky vyděsilo, kam se grafika TORu posunula - půl roku jsem žádná videa neviděl a teď nestačím zírat... -
malinká podoba s Kotorem tam je.. ale je to hlavně inspirované Clone Wars, které se mi hnusí (ano vyrustal jsem na SW).. kdyby nechali vzhled Kotoru vubec by to nebylo na škodu, ale mě to může být jedno, já si zkusim maximálně nějáký trial jen :) ale prostě původní kotor či jedi knight mi v tomhle ohledu přišlo mnohem sympatičtější, tady jde prostě vidět, že je to mmo..
-
-
Podívej se na nejnovější videa s nejvyššími detaily. Grafika šla hodně nahoru a co se týče xichtů, překovává TOR v rámci MMORPG úlpně vše (včetně skvěle vypadající GW2), ale nejvíce mě překvapily velmi povedené animace.
-
-
hele koukal jsen na gamplaye v HD atd. :) ale mě se nelíbí ta komixovost ala Clone Wars, grafiku jako takovou na poměry MMO nejde vytknout.. ale kdyby byl styl ala Kotor s novýma texturama a efektama bylo by to pro muj vkus hezčí.. tak jsem to myslel :)
-
Postni link na nejake video. Jinak si budu myslet ze jsi se totalne zblaznil *2*
-
-
-
-
-
Kua ako to ze to tu vsetci hrate? Ja mam account, registroval som ho v roku 2009, som zahlaseny medzi moznych "testerov" a furt nic. Fakt by som si hru rad zahral predtym nez ju kupim, respektive zacnem platit, a teraz mi pride ze mi je ten account na testovanie uplne zbytocny. Je to len o stasti koho vyberu? Neda sa nejak inak dostat medzi testerov ?