Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To už by mohly ukázat něco zajímavého místo těch keců, zas tak moc času už nemaj.
    • Cahir
      Venku je toho háfo, stačí se z režimu "líný prase" přepnout do aktivního.
  • Maj na to vsichni co neprohuli krabku denne a netravi vecery po hospodach likvidaci jater.
    • No a ja na to mam i tak. *3*
  • Nevýjde náhodou tou dobou poslední patch do wowka ? To by se ty hry mohli zajímavě ovlivnit *15* .
  • Jděte se už bodnout s tím F2P. Nevim proč tu hádáte o cca. 300Kč. Zkuste se nejdřív zamyslet koliv vás stojí ostatní zábava. Tahle hra rozhodně není na jeden nebo dva měsíce. Takže volba je jasná - půlroční předplatné za nějakých 275 kč / mesíc.
    • Mnoho lidí si myslí že Free2play je lepší než placený model.
      Houby ! Free2play hry jsou přeplněné mikrotransakcema a ty jsou daleko větší žrout peněz.
      Kdo říká že si nepotřebuje nic kupovat, neví o čem mluví.

Age of Conan je free2p. A co za to dostanu ? 4 povolání z 16 ? Pár dungu a lokací ? 2 sloty na hrdiny ? Za zbytek si doplaťte... To pro mě není hra, ale placené demo ...
  • Znásilňování krásnýho světa SW do kreslenýho WoW stylu pro kojence je hřích, myslím že každej kdo zná svět SW a uvidí jak ho BioWare přetvořil bude smutnej, tahle hra má vydělat na další Mass Effect atd., radši než se dívat na kreslenýho Sitha kterej vypadá jak ze seriálu pro malý děti, si zahraju PO NETU BEZ POPLATKU BF3 NA NEJVYŠŠÍ DETAILY V 64 hráčích, a sem si jistej, že ta atmosféra bude lepší .)))
    • Lebo EverQuest II v dobe keď vyšiel mal najlepšiu grafiku (2005), ale hrať to na maximálnych detailoch to mohli akurát borci z NASA. Skus si zapnúť Rift komplet v Max detailoch, bež do raidu, alebo na miesto kde je tak 90 ludi a budeš rád, keď sa odlepíš z mesta. MMORPG ma spĺňať hlavne kritérium. Prístupnosť. To, že mi hra pôjde aj na notebooku pretože engine, nieje pekelne náročný a nepotrebuje 2GB Video Ram na HD textury je väčšie plus, ako to, že hru spustím, byť ma grafiku ako BF 3 a prvé čo budem robiť, je hladať posuvník na detailoch a režim DX10, pretože viac než 80% hračov nemá doporučenú zostavu na DX11 High BF3 :DD.

Takže nieje to o grafike kamo, cellshading ma kopec vyhod ...
    • Hraj si BF3 klidně na detaily, že ti z nich vybouchne hlava a dospělejší hry nech dospělejším hráčům. A nezapomeň si zase někde honit ego svojí PC sestavou, když je to asi jediná pořádná věc kterou v životě máš.
    • Pretvoril ? Muzes mi rict co pretvoril ? Muzes definovat zakladni, pravou vizualni stranku star wars ? Od klasickyho Kotoru se to nikterak vyrazne nelisi a ten rozhodne nepredstavoval znasilnovani sveta star wars. Bylo by dobry, kdybys veci nazyval kreslenymi tehdy, az opravdu kresleny budou, nebo az to ty sam dokazes nakreslit. Jediny co je na ty hre kresleny, jsou tak maximalne artworky, jako u kazdy hry. To ze si zahrajes BF3 na nejvyssi detaily nikoho nezajima. (zase jeden z tech trollu ktery "maj 200FPS v raidu" a pak mi pisou na icq ze se jim kouse Fallout 3 a to "pritom" maji Geforce 9600GT. Klasika)
      • Proc by ti nekdo psal, ze se mu kouse fallout 3 ? *1*
        • az to pochopis tak napis *3*
          • stale nic, hod mi nejakou napovedpu prosim
          • Šak ta grafika není kreslen spíše plastická.
    • Hairy_Ass
      Jestli sis nevšiml, tak už Knights of the Old Republic měla stejně laděnou grafiku, a dodnes je považována za jednu z nejlepších SW her. Pro spoustu SW fandů bylo znásilnění ságy už natočení přinejmenším první a druhé episody, a to je natáčel sám velký Geoge. Takže asi tak. *2*
      • Nejak jsi zapomel na fakt,ze pred temi 8? lety byla grafika KOTORU krasna a odpovidajici dobe a moznostem. Dodnes si pamatuji na nadherne prostredi na nektarych planetach.
        Ale tohle?
      • Možná jsme hráli jiného KotORa, ale ten můj teda komiksové postavičky s naddimenzovanými svaly a stylizovanými obličeji neměl... *8*
        Neříkám, že mi to nějak extra vadí a že to nemůže být super hra, jenom mne taky vyděsilo, kam se grafika TORu posunula - půl roku jsem žádná videa neviděl a teď nestačím zírat...
      • malinká podoba s Kotorem tam je.. ale je to hlavně inspirované Clone Wars, které se mi hnusí (ano vyrustal jsem na SW).. kdyby nechali vzhled Kotoru vubec by to nebylo na škodu, ale mě to může být jedno, já si zkusim maximálně nějáký trial jen :) ale prostě původní kotor či jedi knight mi v tomhle ohledu přišlo mnohem sympatičtější, tady jde prostě vidět, že je to mmo..
        • Cahir
          Podívej se na nejnovější videa s nejvyššími detaily. Grafika šla hodně nahoru a co se týče xichtů, překovává TOR v rámci MMORPG úlpně vše (včetně skvěle vypadající GW2), ale nejvíce mě překvapily velmi povedené animace.
          • hele koukal jsen na gamplaye v HD atd. :) ale mě se nelíbí ta komixovost ala Clone Wars, grafiku jako takovou na poměry MMO nejde vytknout.. ale kdyby byl styl ala Kotor s novýma texturama a efektama bylo by to pro muj vkus hezčí.. tak jsem to myslel :)
          • Postni link na nejake video. Jinak si budu myslet ze jsi se totalne zblaznil *2*
  • sice to je asi jedna z poslednich her s mesicnima poplatkama, ale nevim proc to placeni furt nekteri kritizuji. 350 je vam za mesic neunosny? vic davam za telefon, internet, jedinou navstevu hospody, jakejkoliv vylet kamkoliv o vikendu a to sou jen blbiny co me zrovna napadly.. hru u ktere se dokazu zabavit s kamosema minimalne 4 vecery v tydnu? me to vychazi nejakejch 20 korun za vic jak 3 hodiny hrani (cisla sou podhodnoceny bo kazdej vi ze kdyz ho neco bavi a ma cas tak to bude hrat denne a furt). a pro chudacky studentiky- znate brigady? nedostavate doma vubec zadny kapesny? vubec nikdy k narozeninam a podobnejm prilezitostem od pribuznych penize? jesti ne lituju vas, jestli jo tak co nekdy penize usetrit a hned neprodrbat? jediny hry co sem zkousel se systemem free to play co me neomezily v zabave je gw a lol. u zbytku sem se sekl a kdyz chcu vic tak proste stejne musim zaplatit. a ja se ptam proc ne kdyz se budu bavit? v dnestni dobe se plati i za zkazeny maso a tvrdej chleba, tak proc ne za osobni pobaveni s vlastni partou znamejch lidi?
    • Jeden z nejlepších a nejtrefnějších příspěvků za celou dobu co čtu commenty u článků na GT...
  • Ellendway, souhlasí to? Nebo se mu zamlžila křišťálová koule?
    • Ellendway
      Co? Kdo? Kde?
  • tohle mel bejt singleplayer, ne podelany MMO
    • Aspon to bude pekne dlouha hra a ne jen hra na 40 hod a pak to cele hrat znova.
      • Hairy_Ass
        Čtyřicet hodin byl ještě bral jako docela dlouhou hru - hlavně na dnešní poměry. *4*
        • no a uplne nejlip kdyby udelali singleplayer a pridali do nej moznost hrat to v coop jako treba Neverwinter Nights, s lidmy co znate misto nejakych cizich otrapu po netu, bez mesicnich poplatku, idealne jeste stejne otevrene pro mod komunitu jako byly ty NWN... jenze mam tuseni ze kdyz tuhle myslenku nekdo ve studiich Bioware vyslovi nahlas, dostane strasnou nakladacku :D
  • EA a Bioware říkali, že jim stačí něco kolem milionu hráčů tušim, aby jim hra vydělávala.
    A to mi neříkejte že mít nebude. Když jsou lidi každoročně schopni kupovat jedno a to samé CoD, proč by se nenašel nějaký ten milion lidí, aby neplatil za Star wars. Jedno z nejznámějších a nejoblíbenějších sci-fi. Navíc od Bioware, ktreré je jedno z nejoblíbenějších studií s reklamní masáží od EA.
    Když se kouknete na prodeje her, tak je občas vidět, že i značka může být silnější, než samostatná hra.
    • Cahir
      End game content byl oznámen a dokonce i řredveden, chtělo by se to lépe informovat. *3*
      • Ellendway
        O čem end-game bude?
        • Cahir
          Bože, nemáš ruce? Tohle je lenost nejtěžšího kalibru. Naprostá pasivita některých jedinců mě udivuje. Máš tu dvě (o nichž vím) české fan-stránky na vysoké úrovni, máš oficiální stránky, máš wiki, fóra a já nevím, co ještě. Dokonce i v této diskuzi kdosi již zmiňoval Eternity Vault. Takže hledej, už z principu ti to psát nebudu.

EDIT: Po pročtení zdejší diskuze bych rád dodal: stěžovat si v diskusi na hru a nemít o ni ani elementární znalosti, je něco, co mi hlava vážně nebere, sorráč. *9*
    • jenže v Aionu kromě Asia-style grindu nebylo co dělat a bylo to celý asijský až hanba navíc na enginu, kterej v mmo ani pořádně nefungoval. V případě Riftu nevim, nemám info, hru jsem nehrál a neviděl.. Čili úbytku hráčů v případě Aionu se nemůže divit vůbec nikdo, nebylo to nic pro euroamerickej svět.
    • Ellendway
      Ano, lidé kupují hry jako je Call od Duty, Mass Effect nebo Dragon Age. Může se ale stát, že z milionu a půl (číslo jsem vzal někde tady v komentářích) co to mají předplacené může milion a čtvrt přestat hrát kvůli ovladatelnosti, game-playing, levelování, chybám (ano, bude jich tam dost...), chybějícímu end-gamu, špatnému PvP. Jediné co zatím drží SW na pomyslném žebříčku je značka.

Ono v podstatě každé nové MMORPG mělo ze začátku hrozný nárůst lidí, ale časem se to začalo zmenšovat - krásný příklad je AION nebo RIFT.
      • Pripomeniem este dalsie "WoW killer"hry ako : Warhammer Online, Age Of Conan, Lord Of The rigns online :)

maju to tazke no, kym nepridu s niecim uplne novym tak sancu nemaju. a z videi co som zatial videl tato hra nic nove neprinasa, a ani graficky to nevyzera nijako dobre. urcite im drzim palce, ale nevidim to ruzovo :)
      • A jak můžete vědět, že to samé nebude v SWTOR? Nebo už jste to hrál, dostal se na maximální level a víte jaký tam je end game?
        Ellendway má pravdu, zatím je SWTOR jenom vyhypované MMORPG jako každé jiné a jenom čas ukáže, jak na tom bude.
  • 2Dallorn-dik za vypsani alespon neceho. Sice treba zrovna namluveni nepovazuji za neco noveho-je to pro hru v podstate nedulezita vec,ale necham se prekvapit. Jde totiz hlavne o to,jak to bude vsechno fungovat dohromady. A ja porad doufam :)
    • tak nedůležitá, řekl bych že to namluvení dost umocnuje požitek ze hry, je ten svět hned takovej živější apod.. jako swtor není jen o lootu :D
      • Plné namluvení měl už Everquest 2 před MNOHA lety. Byl to jeden z marketingových taháků a nikoho to nezajímalo - questy jsme odklikávali úplně stejně, jako kdyby namluvené nebyly. Pak se na to vybodli a v datadiscích není, pokud vím, pro jistotu namluvené VŮBEC NIC :)
      • Co tu tahas loot?
        A uprimne? Kolik lidi v MMORPG hrach questy jen neodklikava? Namluveni je skvele u singlepalyer hry,u MMORPG to vidim jako male nevyznamne plus.
        Necham toho. Uz to moc resime. :)
        • To jo lae tady budou questy zadávané formou dialogů a ne jen accept/decline.
      • Jsem opravdu zvedavej, jak to s touhle hrou dopadne. Prece jenom i kvalitni mmorpg skoncily na slabem end-game obsahu, o kterem jsem v tehle hre jeste nic necetl.
        • máš endgame flashpointy(4man) a operation(8/16man).. zatim je ohlášenej jen eternity vault operace, ale tipuju že brzo po releasi bude další... ..nemluvě o tom že budou 3 obtížnosti minimálně dále patchema budou dodávat questové lokace endgamu,, asi pro wowkaře bych to popsal asi jako silithus.. (teda pokud někdo z vás vůbec vanillu hrál)..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit