Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic spouští free trial
15.3.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Chápu co chceš říct, ale pochop i ty mě. Mě SW baví i po dvou měsících, tak platím. Všímám si chyb a nedostatků a doufám v nápravu. Až nebudu mít důvod hrát, tak předplatné zruším a budu dál sledovat vývoj hry. S příchodem dalších dattadisků platbu opět obnovím a záleží pouze na Bioware jestli ji nezruším. Každý měl měsíc na zkoušku zdarma a záleží jen na něm zda začne platit. Chci jen říct, že dávám hře šanci, přiznávám chyby a nehážu ji hned do odpadků, protože mě zatím dva měsíce dobře baví.
-
to uz mam 2 minusi a ani jeden neodpovedel na moji votazku ? nechapu
-
to neni tim toje ze stoho udelaj kunfu pandu *3*
-
Jsem z některých reakcí nějaký zmatený.
Není trial => FU
Je trial => FU
? -
Tak po těch dlouhých letech se není co divit, že zájem o WoW upadá.
-
coze od 20 L nuda haha se musim smat od 20L ta hra prave zacina rozjizdet ty mas problem z qwestama ?? ze jeto na jedno brdo prosim te muzes my tu napsat aspon jednu hru online za poslednich 8 let kde delas neco jineho ??
-
ke dnu ?? myslim ze ne vim jen o wowku ze de brutalne kednu uz dokonce laka lidi aby si zaplatily mesic dostanou zadara datadisk a 80 l na pozadani
-
toje spatnej priklad ne ? zapominas zejeto online hra a ten tvuj rohlik to vide na stejno protoze pro ten rohlik budes chodit kazdej den a platit zanej tak v cem je problem ? pridavky do her se budou postupne pridavat to aby se hraci tesily a udrzely hrace pri hre no proste normalka jestlize si nekdy hral online hry tak uz zaty roky bys tomel pochopyt jak to funguje
-
Cemu jako nerozumis? Buddy program i free trial je soucasti temer kazde MMORPG. Jsou to nesouvisejici veci a vetsinou je nelze nijak kombinovat. Navi tenhle trial je jen casove omezeny. Buddy program ne.
-
Každej nemá tak rychlej internet.
SWtOR klient má víc jak 20GB, pokud vím a to není zrovna málo. -
Beží to od 6tej ráno a pobeží až do pondelka - za 5 hodín to je stiahnuté ...
-
Please don't feed the trolls. They are prone to agression when fed.
-
Kdyby ti karečci dovolili tahat klienta předem...
-
na 4 dny CELKOVĚ!
V pondělí se tam už zase zadara nikdo nedostane, pokud nemá platícího kamaráda -
Myslím, že ne Time.
-
Thrax: Oni od tebe taky cekaj ze zaplatis za hru plnou cenu a ze navic jeste budes pravidelne solit mesicni poplatky, kdyz za neco platim tak cekam ze dostanu to co mi bylo slibeno, ne ze platim, platim, platim a je mi slibovano, slibovano a slibovano. V pekarne taky koupis rohlik uz hotovy a ne ze zaplatis a pak ti slibi ze ti ho teda nekdy v budoucnu upecou.
-
Tak hra nejde spustit asi je treba mit nejaky kod.
-
dneska jedna dobrá zpráva za druhou.
-
A je to tady... SW:TOR se potápí ke dnu.
-
Zajímavé, já hraji už skoro 2 měsíce a pořád je to pro mě aktuální. Dva různé charaktery a těším se každý den až se připojím. Hra chyby má a to musí přiznat každý, ale pokud Bioware naplní své sliby, tak si SW svoji základnu určitě udrží. Možná je naivní čekat od MMO po 3 měsících nějaký hutný endgame, to až se stane, tak pak budeme moci mluvit o revolučním MMORPG. Pro fanouška SW a Bioware je povinností dát téhle hře šanci. U WOW jsem vydržel měsíc a přešel na SW a nelituji toho, ale uznávám, že králem žánru jsou pořád Warcrafty a jedině revoluční MMO je může sesadit. Toť můj názor.