Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic vítá Darth Revana, který si nebere servítky
8.10.2014 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
ano tiež ma sklamalo že z Revana spravili zaporaka, celý Kotor som ho hral ako kladasa, no uvidíme možno za tým bude niečo viac
-
Já SWTOR hrál a moc dobře si pamatuju flashpoint, ve kterém jsem na Revana narazil. Stal se z něj Jedi, co bojoval proti Sithům a jediná možnost byla ho zabít (opravdu jiný možnosti tam nebyly). Takže jak? JAK SE Z JEDI REVANA, KTERÝHO JSEM ZABIL, MŮŽE STÁT SITH REVAN, CO CHCE OVLÁDNOUT GALAXII? ZASE?
To mě zajímá, jak chtějí tenhle paradox kluci z Bioware vyřešit. I když vlastně ne, radši to vědět ani nechci. -
-
porazil si ho ale nezabil
ked uz nemal skoro ziadne HP revan tak sa teleportoval (kto vie kam)
mozno na zachod sa vyplakat jak mu to neslo :D -
-
No, ono je to trochu složitější. Když máš dobrou damage tak tam leží jeho mrtvola, ale jinak máš pravdu teleportuje se. Stejný je to s Darth Malgusem, když máš dobrou damage tak tam je jeho mrtvola, když máš damage slabší tak skočí někam do díry :D
-
-
Nezabil, on skočil a zmizel ;-)
-
-
Tvá věta o rušení talentových stromů je velice zavádějící, takže doporučuji ji formulovat přesněji i pro lidi neznalé věci. Ale pro tebe je tohle asi již moc, rozvést více obsah, takže pane dokonalý příště to chce více používat hlavu, než něco plácnout.
-
-
Nevím co je nepochopitelné na větě: "tedy odstranění talentového stromu se v novince nevěnuje ani čárka" = Zrušení talentových stromů, v novince o tom nic není.
Tak nevím, zda člověk potřebuje vyšší dívčí, aby takto zapeklitý větný rébus rozluštil ;-) -
Omlouvám se odpověď byla směřována pro pana wiruss, ale špatně vložena :)
-