Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm vyjde v březnu - UPDATE
13.11.2012 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
co myslíte kterou si zbali connor saru nebo Novu?
-
-
staru
-
-
no, SC2 Wings of liberty jsem si koupil, Už to nehraju tak často jako kdysi. Marně přemýšlím, proč bych si měl koupit další díl... Pro občasného hráče ( né ten co u toho sedí několik hodin denně :) , je to podle mě zbytečnost...
-
-
Co třeba kvůli kampani?;) MP není zase všechno:)
-
-
Hodně drahá kampaň na datadisk
-
-
Jn, mělo by to stát 200,-
-
-
Nebo by to mohlo být FreeToPlay. Že bys v základu mohl stavět jenom marináky a za další jednotku bys musel poslat zlatáčky...
-
-
Nebo by to mohlo stát 1500,- a za MP zvlášt 500,- navíc!
-
-
-
-
no ale já se o kampani nebavil :) PS: kampaň u SC2 je celkem zábavná, ale stačí to dohrát jednou a pak jaksi nemám potřebu hrát znova. ( pokud nehoním archivmenty :) Ale nikdy by mě nenapadlo koupit SC2 kvůli kampani :)
-
-
No a? Já si zas SC zahraju jenom kvůli kampani. Pro MP mám ze svého hlediska daleko lepší hry - wargame a sem tam men of war. Každý dle chuti.
Rozhodně heart of swarm neni zbytečnost -
-
můj názor/tvůj názor
-
-
-
-
-
Zíííííív
Předpokládám že každý velký fanda bližžsrandu má na stěně plakát s tímto:
http://images.mmosite.com/my/upload/cc/b4/hyuk/09/0727/20090727201304_289.jpg -
-
Ne já tento plakát doma nemám !!! Ale jen obrázek tohoto milého pána, to je střáček díky němu můžeme hrát hry z tématikou 2. SV!! (ironie)
-
Prosím, jen pro moji zajímavost, sdělíš mi tři novější hry které tě bavily? Slyším od tebe jenom nadávky a otrávené reakce.
-
-
Jednou se někdo ptal trolla.diskusního na totéž, a vypadlo z něj, že série FIFA. *1*
-
-
No pro mě je to taky FIFA. *1*
-
-
Ale ty tady nehatuješ každou druhou hru, jako to dělal on. *3* To je prostě stejný případ, jako nadávat na francouzskýho kohouta na víně a pak přiznat, že jsem v životě žral jen jitrnici a tlačenku. *15*
-
-
-
Proč se vůbec špiníš tím, že na něj reaguješ? Mínus, report, hotovo... *6*
-
-
V pohodě, mě je to jedno, ale opravdu by mě to zajímalo. Trol Netrol, pesimisticky naladěný člověk to je tak proto.
-
-
MoH warfighter,
CoD BO2
HALO4
To jsou hry které si zahraji když chci kvalitu.
Jediná kvalitní strategie je serie Total War -
-
ÁÁha, že mě to nenapadlo hned. Ale když tě to baví tak proč ne.
-
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
dumbtard kidie
-
-
-
-
-
-
http://us.blizzard.com/en-us/company/press/pressreleases.html?id=7849184
"StarCraft® II: Wings of Liberty®, will be available in stores and online beginning March 12, 2013."
Mě to příde podložený to tvrzení o vydání :) -
osobně bych byl rači za 1 hru z 3x 10 misemi spojenými debilním příběhem než mít toho sice víc ale stejně debilní za 3x 900
-
-
to je aspoň názor
-
-
Prostě mi vysvětlete kdy se s pěkný zrzky Kerrigan stal obtloustlej negr...
-
-
Pán asi neví, jak vypadá obtloustlý negr a plete si dredy se zergskou částí......
-
Proč ty mínuska mně by to taky zajímalo...
-
-
protože nejdriv zmutovala na zerga a pak ji osvobodili ale tohle ji zustalo *7* ranor muze byt rad ze vypada alespon takhle
-
-
-
nudá................
-
tadle korejska pitomost me nezajima, kde je datadisk pro Diablo3 ?