Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co myslíte kterou si zbali connor saru nebo Novu?
    • staru
  • no, SC2 Wings of liberty jsem si koupil, Už to nehraju tak často jako kdysi. Marně přemýšlím, proč bych si měl koupit další díl... Pro občasného hráče ( né ten co u toho sedí několik hodin denně :) , je to podle mě zbytečnost...
    • Veskoslav
      Co třeba kvůli kampani?;) MP není zase všechno:)
      • Hodně drahá kampaň na datadisk
        • Jn, mělo by to stát 200,-
          • Nebo by to mohlo být FreeToPlay. Že bys v základu mohl stavět jenom marináky a za další jednotku bys musel poslat zlatáčky...
            • Nebo by to mohlo stát 1500,- a za MP zvlášt 500,- navíc!
      • no ale já se o kampani nebavil :) PS: kampaň u SC2 je celkem zábavná, ale stačí to dohrát jednou a pak jaksi nemám potřebu hrát znova. ( pokud nehoním archivmenty :) Ale nikdy by mě nenapadlo koupit SC2 kvůli kampani :)
        • No a? Já si zas SC zahraju jenom kvůli kampani. Pro MP mám ze svého hlediska daleko lepší hry - wargame a sem tam men of war. Každý dle chuti.

Rozhodně heart of swarm neni zbytečnost
          • můj názor/tvůj názor
  • Zíííííív
    Předpokládám že každý velký fanda bližžsrandu má na stěně plakát s tímto:
    http://images.mmosite.com/my/upload/cc/b4/hyuk/09/0727/20090727201304_289.jpg
    • Ne já tento plakát doma nemám !!! Ale jen obrázek tohoto milého pána, to je střáček díky němu můžeme hrát hry z tématikou 2. SV!! (ironie)
    • Prosím, jen pro moji zajímavost, sdělíš mi tři novější hry které tě bavily? Slyším od tebe jenom nadávky a otrávené reakce.
      • Magister_Peditum
        Jednou se někdo ptal trolla.diskusního na totéž, a vypadlo z něj, že série FIFA. *1*
        • gert
          No pro mě je to taky FIFA. *1*
          • Magister_Peditum
            Ale ty tady nehatuješ každou druhou hru, jako to dělal on. *3* To je prostě stejný případ, jako nadávat na francouzskýho kohouta na víně a pak přiznat, že jsem v životě žral jen jitrnici a tlačenku. *15*
      • kostejnesmrtelny
        Proč se vůbec špiníš tím, že na něj reaguješ? Mínus, report, hotovo... *6*
        • V pohodě, mě je to jedno, ale opravdu by mě to zajímalo. Trol Netrol, pesimisticky naladěný člověk to je tak proto.
          • MoH warfighter,
            CoD BO2
            HALO4
            To jsou hry které si zahraji když chci kvalitu.
            Jediná kvalitní strategie je serie Total War
            • ÁÁha, že mě to nenapadlo hned. Ale když tě to baví tak proč ne.
            • looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

dumbtard kidie
  • http://us.blizzard.com/en-us/company/press/pressreleases.html?id=7849184

"StarCraft® II: Wings of Liberty®, will be available in stores and online beginning March 12, 2013."

Mě to příde podložený to tvrzení o vydání :)
  • osobně bych byl rači za 1 hru z 3x 10 misemi spojenými debilním příběhem než mít toho sice víc ale stejně debilní za 3x 900
    • smejki
      to je aspoň názor
  • Prostě mi vysvětlete kdy se s pěkný zrzky Kerrigan stal obtloustlej negr...
    • Veskoslav
      Pán asi neví, jak vypadá obtloustlý negr a plete si dredy se zergskou částí......
    • Proč ty mínuska mně by to taky zajímalo...
      • protože nejdriv zmutovala na zerga a pak ji osvobodili ale tohle ji zustalo *7* ranor muze byt rad ze vypada alespon takhle
  • nudá................
  • tadle korejska pitomost me nezajima, kde je datadisk pro Diablo3 ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit