Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedysi som pindal na rozdelenie kampane na tri casti pri Blizzardom tempe...ale ti blazni tam natrepali do kazdeho dielu tolko obsahu ze wauu. Akurat Terranska kampan ma trochu sklamala, ale Dark of Void bol mnamka i pribehovo. Chcelo by to, ale viac Zeratula a temnych templarov. Oni dobre vedia ze vacsina hracov si zahra silnu pribehovu kampan a potom len zlomok hrava multiplayer...a ze protossovia su najoblubenejsi...scarab vylodeny v zergskej zakladni ci flotila carrierov v prvom Starcrafte bolo deadly. Ratam s tym ze najskor o dva roky sa dockame
    • Musim uznat že protosse mam v singlu rád, ale v multiplayeru zas mě asi nejvíce se.... :D.
      Jinak s tim multiplayerem tolik nesouhlasim, hraje ho více než zlomek těch co si tu hru koupily, už jen díky arcádam to hraje hodně lidí co většinou hrajou singl.
  • Ve Starter Edition budou nově k dispozici taky všechny tři rasy. Dříve šlo hrát pouze za Terrany, teď můžete hrát i za Zergy a Protossy. Obě rozhodnutí mohou mít velký dopad na to, kolik lidí hru vyzkouší. Omezení postupně padají a Starter Edition tak už není jen trochu větší demo. Klidně si ji můžete stáhnout a StarCraft II vůbec nehrát. V Arcade najdete hromady menších či větších her z různých žánrů, které vás mohou zabavit na stovky hodin. Zadarmo. Což platí i pro amatérské vývojáře a tvůrce modů - ve schopném SCII editoru máte k dispozici desítky tisíc textur, modelů, animací, zvuků, map... Všechno zadarmo.

    sympatický krok. Kdy bude dostupná tahle verze Starter edition ?
    • Myslím že to má být součástí rozsáhlého patche 2.1, o kterém říkali, že vyjde po Blizzconu tj. v blízkých dnech/týdnech (Blizzard soon™).
  • No snad to bude do dvou let, už roky marně čekám na kompletní StarCraft 2 se všemi hratelnými frakcemi. Na kousky to hrát nehodlám. Sice ta hra vyjde několik tisíc potom ale zas to asi bude jako celek docela masakr :D
    • kedaro
      Tak hrozně bych to s cenou nebral. Já kupoval hru i s datadiskem za 1700 i snad s poštovným. Cena to je skoro stejná jak u běžné AAA hry, ale toho obsahu ke hraní je daleko daleko víc. Taky jsem byl překvapený jaké to má pěkné krabičky. Na poslední datadisk se těším. Dohromady to bude přes 2k korun, ale cena je naprosto v pořádku.
  • "Vývojáři na to pořád nemají čas a technické prostředky."
    tahle věta je pravdivá asi jako, že je Zeman abstinent. Blizzardi jsou jen lýný ku*vy. Vydělávají miliony na Wowku, každá jejich hra je rychle vykoupena (i to debilní Diablo 3) a kdyby jen trošku chtěli, mohl být Starcraft nositelem e-sportu. Nabrali lidi, jako právě Dustin Browder (vývojář Supreme Commander) a šlo to do hoven.
    Idiotský design hry= kdy velké armády 200supply zhebnou za 3 vteřiny, nesmyslný ekonomický model (MULE>Chrono>hovno>Queen), jalové mapy.
    Hraju SC 2 od vydání a Balance je asi někde na úrovni naší politický scény. Nesnáším tvůrce, protože mají v rukou perfektní univerzum, značku a prostředky, ale radši všechno zahrají do autu a řeknou nemají prostředky.
    PS: Dám ruku do ohně, že kdbych najmul 20 Číňanů, udělaj LAN pro SC2 za týden.
    • Shania
      Nic si z toho nedelej, proste jen nemas dostatek informaci a nechapes jak Blizzard funguje.

      1. Blizzard mam velmi mala vyvojaru na to jak obrovske hry ma
      2. Teamy rozsiruje, ale jen vemi pomalu a ma cim dal tim vic projektu
      3. RTS team je nejmensi ze vsech a ma ted na krku minimalne dve hry
      4. Neni jednoduche ziskat nove lidi s vhodnou specializaci a DNA pro tuto spolecnost
      5. Bezhlave zvysovani poctu vyvojaru by znicilo to cim Blizzard je
      6. Navic vic lidi nerovnase vic odvedene prace
      *atomovou bombu ti taky spis postavi jeden fyzik, nez 1000 činanu.
      Nikoho tady nesere vic jaou rychlosti Blizzard pracuje, a chtel bych od nich mnohem vic produktu ze vsech zanru, ale diky tomu je proste ten duvod, proc ty jsou jejich hry tak dobre a hrajeme je.
    • tak je najmi
  • Zayl
    No jenom dobře, aspoň to bude ekvivalent WoL a ne odfláknuté jako HotS. Aspoň z hlediska SP, multiplayer mě moc nezajímá.
    • nechapu proc mas tolik minusku ja jsem hardcore fanda SC ale mas pravdu hots byl za plnou cenu hodne omezeny datadisk a ikdyz je to mozna v porovnani s ostatnima hrama velka porce obsahu tak rozhodne jsem za stejnou cenu co stal prvni dil nedostal stejne obsahle pokracovani ale jen o dost mensi pridavek a to dotoho muzu pocitat i MP, proste na to ze datadisk stoji jako plna hra dost malo obsahu!!!
      • Zayl
        Nejde jen o to kolik obsahu tam bylo, ale samotná kvalita toho obsahu. WoL je jedna z nejlepších SP RTS posledních ... 10ti let? Možná i nejlepší.

        To co předvedla Kerrigan je hrozně napsané, zrecyklované a celkově meh. Rozhodně jsem čekal víc, mimo jiné i proto, že Raynor přenesl hory aby Sarah dostala druhou šanci.
  • No ja doufam, ze ted budou soustredit svoje zdroje primarne na Hearthstone. Celej pribeh je tam mnohem promakanejsi a je jak ho dal rozvijet. Starcraft na druhou stranu je porad akorat love story mezi Raynokem a Currygenovou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit