Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haaaaleluja. Pořád lepší pozdě než nikdy
  • krpa, pokud sis nevsim tak unranked hraci hraji i s ranked hraci pokud hra ve stanovene dobe nenalezne dalsiho unranked hrace v tvem mmr rozsahu, takze unranked nemuze nic zabit.
  • Stačilo napsat ne

Tak jinak, hrál jsi to vůbec?
  • Jako bych četl flashe...
  • KrPa
    No hlavne ze ja, ranked silver, dostanu v unrankedu hrace, rank diamont. *1*

Alr timhle prostej uplne zabiji unrank hry, protoze hraci hraji jen rankedy, coop a custom funny mody.
  • Veskoslav
    No a pak je tu Maxík, slovenská socka bez práce, přátel a smyslu života, co ví o hrách kulové.
  • Mm to ovlivni asi tezko, to by to muselo hrat vic lidi. Jednoduse receno kdyz to nikdo nehraje tak to hold hraci z bronzu musi hodit diamanta, jinak bys cekal hodinu.
  • Honem jdi trenovat svoje apm at se dostanes do gm ligy a budes mit pocit ze tvuj zivot ma smysl:). To je totiz co blizzard umi, dat lidem iluzi vlastni dulezitosti a nejakej virtualni cil v jejich prazdne existenci
  • No uvidime. Ono je to sice super ze to rozdelili ale v principe system videl ako ktory hrac za ktoru rasu hra.Pochybujem ze by blizzard mal db v backende tak blbo spravenu ze by tam rval vsetko do kopy a nemal peknu statistiku hraca podla ras. Ovela podstatnejsie je ci to ovplivni MM a ako dobre bude konecne fungovat. To co MM teraz niekedy stvara to je na zaplakanie.
  • že bys třeba aspoň trošku věděl o čem mluvíš, tvůj názor by mohl mít nějakou minimální relevanci a nevypadalo by to, že plácáš nesmysly o hře, kterou znáš jenom z obrázků a snažíš se tu akorát trollit? *4*
  • Mrtva hra? Nejprodavanejsi RTS poslednich dob je mrtva hra? Vyborne Bobe...uz zase siris kraviny na zaklade vlastni vygumovanosti...
  • Veskoslav
    Maxíčku, zabij se. Uděláš radost nejenom sobě, ale i celému okolí.
  • tobe hodne často vypadavaji veci, hlavne souvislosti
  • Veskoslav
    Omlouvám se, moje chyba.
  • Veskoslav
    Právě teď v SC II:

10 709 hráčů ve hře.
    22 678 hráčů k dispozici v chatu (včetně hráčů ve hře)

Vypadla mi jedna nula při psaní.
  • Kdyby to byla reakce na tebe, joudo, tak by to bylo posunutý...
  • Veskoslav
    EDIT: špatná reakce.
  • Psal jsem něco o datu vydání, hňupe?
  • Co to s tim ma spolecneho? Jen pro zajimavost
  • Dostal ses aspoň z bronzové ligy ty kritiku? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit