Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super, ale možná jsem na tuhle hru už moc línej *4*
  • Jo Blizzard se snaží nam všem narejžovat prachy a co nejvíc vydělat. Ale co až to vyjde, tak si to stejně nejspíš koupím :D
    • Jj, ale Diablo 2 remaster bych přecijen o něco radši
      • i586
        Doufám, že to v D2 neudělaj jako tady - jen zvětšený rozlišení tak, že postava bude mít 1 centimetr na obrazovce. Ve strategii je to výhoda, ale v Diablu by to bylo o ničem, vzhledem k dosahu útoků, rychlosti pohybu potvor a hlavně AI.
  • A já myslel, že je teď děsně cool dělat staře vypadající hry. Ještě stařejc vypadající, než byla původní verze, na svou dobu krásná.
    Takže je teď StarCraft míň indie a in?
    A sakra, tohle asi naštve tu dnešní cool, chlupatou, hipster, omezenej-linux-apple generaci, co nikdy ani neviděla tlačítkovej telefon, nebo program, nebo i vlastně originální Linux. Dneska se jede na appky a jen kouká... alespoň, že to "craft" je furt v názvu.... To se prodá....
    A udělají pro ně auto-play? Alespoň aby se nedimiskriminovala i ta velká Japa-Final Fantasy-Tamagochi-Nintedo-Pokémon-Mario komunita, co prakticky nezná jiný hry? Ti jen koukaj.... Proto tak velkej meč, prsa a oči, aby na to důležitý dobře viděli.... A když to ne, alespoň zvětší pixely... Tak na velikosti hlavy, či postavy.. nebo rovnou i vesmírný lodě či planet. Ale nezapomeňte na podporu ve 4K.
    Hahaha.... tahle doba. Já už chápu důchodce... opravdu to degeneruje....
    Těšim se na video simulaci 4K kostky s podporou multi-displejů v budoucnu, s app companion, kde uvidíte popis toho, že máte kostku. A taky DLC odblokující zablokovanej obsah/hru po nezakoupení posledního DLC (Viva La Destiny). A taky by se minerály ve SC neměli těžit, ale kupovat v mikrotrasakcích, prosím. Třeba přijde i korektní uprchlická lady issue kostka v černé barvě. Navíc by nešlo říct, že nemá burku. Furt lepší animace obličejů než Andromeda. A nezapomeňte na extra moderní Virtuální Realitu! Krabice, či lepící pásky a telefony na oči! Zavřete oči a představte si, že nejste idioti s telefonem na obličeji a že nejde o tuhle realitu kde si představujete technologie, ale jinou! Lepší! Alespoň, že ten Samsung to trochu vybouchá... Doufám, že novej Note bude hodně VR ready....
    "A co další optické jevy - obrazová montáž, zpomalení, kvantel? Nemáte to? Jenom zoom... No nic to je dobré, to úplně stačí, opravdu výborné.".
    • tady někdo přišel vylitej z hospody ve 4 ráno a začal tvořit velké moudra :D :D :D
      příště běž radši rovnou spát ;)
      • Nech ho být, takový výplod se hned tak nevidí. Nedává to hlavu ani patu, takže jsou jen dvě možnosti, buď někdo lil zelenou jako by to bylo pivo, nebo je to troll. Pokud to myslí doopravdy, tak potom bych chtěl vidět foto dotyčného jedince, buď je mu tak 10, nebo je to chovanec ústavu pro choromyslné v Černé při čopje.
  • Asharak
    No nekupoval jsem BG:EE,, tak asi ani tohle. Stará kostičkovaná grafika má to pravé kouzlo *9*
    Kdy od Win 8 M$ opravil ty chyby v grafice a nutnost ve W7 vypnout explorer.exe, třeba i v AoE2
    • KrPa
      je to stara hra takze to nemuze byt chyba win

      a celkove ti na hratni staci udelat bat soubor s 5 radky, takze jen dvojklik a hrajes jako normalne
      • Asharak
        V pořádku. Jen píšu co mi hra dělala na W7 vs. W8. V tom AoE2 to bylo krásně vidět, když na W7 textury mapy měly špatné barvy a fix spočívál třeba v tom vypnout explorer.exe a problém zmizel (proč to sem moc neřešil :D) a na SC1 sem používal nějaký non-offi patch. A pak na W8 už nic takového nebylo třeba - opět moc sem to neřešil proč.
    • Ale BG šlo i v původní verzi hodit do FullHD a widescreenu, u SC máš 800x600 4:3 a hotovo
      • Asharak
        I tak to vypadá stále parádně když si to pustím. A proto nevidím (za sebe) důvod kupovat HD pro kampaň.
        Jinak i BG jsem často hrál 1024 (jestli dokonce 800x600 to nevím) protože vyšší tomu nesedí.
        • Jo no, ten pocit, když pustíš BG1 na 4k monitoru a celej Candlekeep se ti vejde na jednu obrazovku *1*

          Ale nový SC dle ukázek vypadal hezky, na 32" monitoru už těch 800x600 přecijen trochu skřípe, někdo to třeba koupí kvůli multiplayeru, jednou to zahraje, dostane hroznej klepec a už to nikdy nezapne *1*
          • Asharak
            jo proto nebudu kupovat k vůli MP *1* Kampaň je ale furt jedna z top ve strategiích.
            Jako jo na 19" CRT to furt bylo ok, hlavně k vůli 4:3 no. 30+ už budou kulhat to chápu
  • Těším se, jen škoda, že to bude prakticky až na podzim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit