Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ehmm prosím každého kdo vlastní kopii. Koukněte se na titulky.
    Ta hra měla dva Betatestery. Ne dva vedoucí týmů ale DVA LIDI kteří prováděli betatesting a byli za to placení.
    Ok jsou retardovaní nebo jim nedošlo že to je prostě málo lidí?
  • Je to docela možné, jednou ea reklo že nová fifa bude mít revoluční fyziku, kterou bohužel PCčka neutáhnou, takže si ji budou moct vychutnat jen majitelé konzolí ps3 *3*
  • nedokázu si predstavit ten šok co dostali vývojáři když jim spousta lidí nahlasila bugy. Nevěřícně nad tim kroutím hlavou, jak je to ksakru možné dyt ta hra jela na 100%, stačí se podívat na bf3. Je paráda že si tým vývojářů udělal čas aby ty bugy okamžitě opravil.
  • nech si tie kecy strcia za kolobuk. Mne do dnes nefunguje BF3, ktory po par minutach vytuhne. A nejaka naprava uz ani nebude, vysrali sa na to. Ziadna ina hra, aplikacia netuhne, leb BF3. Nehovoriac o tom ich debilnom battleogu cez web. Fakt nechapem logiku hry kde cast menu je rozbita do nejakeho web pluginu/webu a zvysok zasa do nativnej aplikacie. Dufam ze pri BF5 uz bude treba stiahnut dalsich 4-5 doplnkovych aplikacii/kniznic aby bolo mozne vobec si nieco v hre nastavit
  • Jack1947
    "Tresky, plesky Stara baba povidala... budou padat trakare, Asteroidy a bude konec sveta".

EA se nepouci nikdy. Leda by dostali konecne rozum. No tak prece jim nikdo neveri... vymluva je na miste. To bezesporu no.
  • Aha iste, velkost hry. Asi nas chcu pripravit na to ze osekaju dalsiu hru pre nase dobro, za rovnaky peniaz samozrejme. A ono by stacilo mat riadny alpha a betatest, pripadne poznatky z testov neignorovat.
  • I já to koupil (non premium verze a bez China Rising) v electro worldu download verzi, někdy před vánoci, tušim snad za 6 stovek...od vánoc jsem to nespustil, krom grafiky ničín vyjmečná hra...a možná jsem rozmlsaný PlanetSide dvojkou, ale že by mapy byly v BF4 nějake velké se říci nedá...jak by použili "krásné" přirovnání na TV H@vna: "zdá se mi, že mají velikost 4 fotbalových hřišť" a víceméně lituju, že jsem těch šest stovek na víc neposlal na Kingdom Come
  • CRYPT
    fully agreed.
  • Mám takový dojem, že řeč byla o nefunkčním netcodu... :)
  • Kvůli velikosti hry? Co zvládne průměrný hráč za odpoledne se jim zdá nehorázně obrovská hra? Další díl se bude počítat na minuty? To si myslí, že nám budou servírovat DLC za plnou cenu AAA hry? A EA se pořád diví, že je veřejnost označuje za nejhorší firmu v USA ( zlaté lejno ) Mno EA útočí na hetrick.
  • Na csko nám nešanej :D
  • Když si najdeš "svoje" servery, stačí 1 nebo 2, tak to přijde. Já jsem zažil na mapě Ministry, mimochodem výtečná, takovou úroveň taktiky mezi random lidmi, až mně to překvapilo a to nemusel nikdo křičet do mikrofonu.
  • Myslim,ze potreti uz bych chybu, zakoupeni BF, zopakovat nemusel :).
    Ale co, stejne jako u BF3 jim nejspis premium/dlc nekoupim, tak aspon takhle jim projevim nelibost.
  • Ono zatím moc taktiky vidět není. Chce to kupu kamarádů na TS/Mumblu, protože prostě od Ravenshieldu jsem se takhle nebavil. Byl to skvělej pocit zase "krájet koláč" když člověk čistil místnost....
  • Nějaké servery už nové mapy testují. Insurgency je fantastická FPSka, ale v jejím zájmu doufám, že to zůstane tak trochu okrajová hra a nenahrnou se tam paka z Battlefieldů a CoDek a celou hru zkazí (není myšleno proti místním lidem).
  • To je best hra pre mňa aj keď je málo map
  • Potom co umre GFWL bude mit nejhorsi servery na svete EA ;-)
  • Gojira
    Bugy byly, netcode byl špatný(stále je), ale nebylo to v takovém stavu v jakém bylo a je BF4. Měli rok počkat nebo se vysrat na SP a oba týmy se měli soustředit na mp nebo jeden na mp a druhý na technický stav hry
  • Kozy
    K tomuhle můžu říct jedině že BF4 byl můj první battlefield. První měsíc jsem se fakt bavil, hezká grafika, výbuchy atd. Potom jsem asi po roce nainstaloval Planetside 2 a vypadá to že BF asi hodně dlouho nezapnu. Jen pro zajímavost, když vyšla trojka byla situace stejná? Myslím bugy, nespokojenost hráčů. Mohli se přece už poučit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit