Přejít na výpis diskuzí
Startuje znovuzrozené MMO Final Fantasy XIV, opět s bombastickým trailerem
27.8.2013 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
EVE sem zvazoval, ale rikam si, ze nebudu naskakovat do az tak rozjetyho vlaku... a secret world za to stoji? Ja jenom ze jsem o nem premejslel zrovna par dni zpatky =).
-
tyhle dvě a ještě GW2 záleží co ti sedne
-
Bombasticky trailer? To jako vazne?
-
The Secret World, Eve Online...
-
tak tosi hral asi jiny gw2 protoze do lvlu 40 kde v pve aktualne sem a to delam zony na komplet sem narazil na jednu postavu co mela asiskej face :P na to ze to delal ncsoft to prave vubec nema ten asiskej look ani memchaniky ani proste nic no :D nvm...AOC mi napr nic nereklo no kazdyho bavi neco ;)
-
pokud by ses chtěl podívat po nějákým dobrým MMORPG, doporučuji stránky www.mmohut.com, kde máš seznamy a u většiny jsou i videa z hraní a pak taky + a - té hry.
-
Takže radši nebudu kopat do tvého umu psát pravopisně...
-
Pokud máš malého frantíka, nenavidíš ženy, máš rád kýč, a vůbec tě nezajímá pitomý příběh a nudný bojový systém, tak je gw2 hra pro tebe.
-
Zkus LOTRO(I když co jsem slyšel, tak to posledních pár datadisků pokadilo), nebo Secret World.
-
mrkni na gameplay z BLESS online, netusim, kdy a jestli to ma vyjit, ale vypada to strasne pekne =).
-
Zahrajte si to nekdo a podejte report, na nejakou novou poradnou MMO cekam jak oazu v pousti, do WoWka uz se asi nedokopu, Lineage 2 tak mozna kvuli nostalgii a z ostatni free to play produkce se mi zvedaji chlupy v zatylku...
Kdyz uz jsem u toho, napada nekoho nejake opravdu dobre mmorpg, kdyby se ani tohle nevyvedlo? -
Guild Wars 2 jsem zkoušel, ale pro mě to bylo totéž. Korejská grafika, dětinské obličejíčky, našampónované vlasy do špičky, plastová brnění, kulatá očička... Svět a krajiny jsou v GW2 hezké, ale ty postavy mi znemožňují se sžít s postavou a tím pádem i se světem. Nejvíc se mi líbily postavy v Age of Conan. Taky tam šly dělat kraviny a špičaté vlasy, ale když člověk chtěl, udělal si realisticky vypadající postavu a s tou pak pobíhal po realistickém fantasy světě. Od té doby marně čekám.
-
guild wars 2 ten svet je nepopsatelnej kdyz to porovonam s jinimy mmo kde je strom kamen a sucha plan a na max grafice je to proste zazitek ;)
-
Rád bych si zahrál nějakou pěknou MMO, ale grafika postav v téhle nové Final Fantasy mi připadne tak zoufale nevkusná, že si nedokážu představit, že bych v něčem takovém trávil čas. Snad Elder Scrolls Online přijdou s trochu dospělejší grafikou (i když ty nordské helmy nevěští nic dobrého). To skutečně kromě Funcomu neumí nikdo udělat výtvarně povedenou MMO?
-
Tak nám brzy napiš, jaké to je hratelně. *14*
-
tohle je nespasí
-
Právě sem si to koupil a du to zahrát, tak sem zvědavej. Jinak je to propojený i PC hráčema *5*
-
FF som nikdy nehral, ale pozrel som si online filmecky a cutsceny. Toto je zatial asi najslabsie.
-
a já jsem myslel, že tam budou alespoň hezké postavičky, jako v ostatních FF, dokonce i grafiku jsem čekal nějak vylepšenou, pořád nic, pár ošklivých postav, pár hlášek do éteru, nevím, jestli tohle je zrovna echt reklama :-/
-
Co je na traileru bombastického? Má-li to býti ten v článku. Mně bohužel spíše odradil než navnadil *13*