Přejít na výpis diskuzí
Stasis rozpoutá adventurní sci-fi horor na konci srpna
10.8.2015 | Honza Konfršt
15 příspěvků
-
To sem bohuzel nikdy nehral, ale dik za tip nevypada to zle.
-
Nemůže, protože mu ho v rámci experimentu vyoperovali a omylem mu tam dali pytlík krmení pro křečky.
-
Vy, co pochybujete o izometrické horror adventuře, mám odpověď: Sanitarium (Dreamforge Entertaiment). Je to jedna z nejlepších adventur vůbec.
-
Tak si zahraj Sanitarium a uvidíš, jak může horror mít s izemetric adventurou synergy. Je to jedna z nejlešpích adventur vůbec.
-
Pacilo sa mi to uz na KS preto som zasponzoroval. Celkom sa na to tesim a najviac mi to pripomina take vesmirne Santarium. Uvidime co sa vyvojarom podarilo urobit za 140k ale drzim silno palce
-
Tesim moc. Horrorovych sci-fi point n click adventur moc neni a nebylo ( orion conspiracy?)
Pokud bude atmosfera dobra a pribeh uchazejici tak super. -
třeba jako v I Have No Mouth and I Must Scream? :)
myslím, že taková point and click adventura má vlastně ohromný plus: nemůže se (tolik) spoléhat na laciný efekty -
Bože, Jacku, ty jsi takovej id*ot. Můžeš aspoň jednou v životě než něco napíšeš použít mozek? Ještě jsem tu od tebe nečetl příspěvek, který by dával smys.
-
Pořád čekám na Routine od Lunar Software.
-
Bojim se ze horor ve stylizaci Baldurs Gate minimalne na me moc fungovat nebude. Leda ze by se to behem hry nejak dynamicky prepinalo. Kazdopadne plus za nejaky novy napad v tomhle zanru.
-
Díky za každej horor ve vesmíru, těch je (vždy) žalostně málo. Trailer atmosféru má, jen nevím jak mě chtějí v point & click adventuře vyděsit, že by atmosférou samotnou ? Doufám, že se jim to podaří.
A nezapomeňte: In space, no one can hear you scream. *3* -
V to upřímně jen doufám ... *4*
-
Ani nevieš ako sa mýliš. http://stasisgame.com/web/letsplay.php
-
V článku o poslovi smrti, kde sa bavili ľudia o sanitarium som spomínal, že koncom mesiaca to vychádza na steame a vyzerá to fakt bohovsky, krásna detailná grafika,dúfam, že aj ten príbeh bude stáť za to
-
More and much more, walking simulators... *7*