Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V jedničce mě neskutečně iritovalo ovládání na klávesnici (ten port z toho smrděl na sto honů) a neskutečný přesvícení a saturace nebo co to bylo. Všechno vypadalo jak kdyby byli celej den červánky. Dvojku byhc prubnul ale jen na Steam, ten Windows Store si můžou nechat.
    • jo ted zrovna 1cku hraju a je to divny hl a aut a strileni..ale i chuze je takova makova a co se tyce toho presviceni to me pekne s..e :) ale zatim si i tak tu hru uzivam ..nejakej mod by do toho bodl:)
  • Jack1947
    Jo takže to nebude opět nic velkého... hmm to se dalo čekat tak hlavně aby tam vylepšily pár věcí (grafiku, hratelnost ) permantní smrt a jiné věci at tam zůstanou aspon se to nějak odliší že.
  • Nechci nikoho urazit ale dodneska nepochopim proc je jednicka hodnoce jako dobra hra. Podle me to byla dokonce velice spatne udelana hra plna bugu.
    • Určitě to nebyla AAA hra, ale zase nebyla za tolik peněz, aby to člověka vysloveně urazilo. Určitě byla plná bugů atd. asi jako KC, ale strávil sem v ní hoooooodně hodin :D I když na mým názoru nesejde mě bavila i Maifa 3 :D
  • Tak jak to tedy je s tím xbox game passem? funguje to i na PC? na ofiko strákách mrkvosoftu totiž stojí že služba je dostupná pouze na xbox. Nebo se to vztahuje jen na některé tituly?
  • Jedna z dalších her, na kterou se už hezkejch pár let těšim... ten trailer na dvojku už tu je s námi tak dva roky hádám ? .-D Jednička měla spoustu much, ale celkově byla skvělá - obecně doufám, jen v odladění - především kamery a ovládání - nová místa, postavy, příběh a bude to fajne :) Především ten rogue like systém... u takovéhle příběhové hry vás docela dostane, když vám hlavní postava s kterou začínáte prostě umře a nic, příběh jde dál :)
    • Ja predevsim doufam, ze v druhem dilu nebudou mit opet tu otravnou "feature", ze herni cas bezel i kdyz clovek hru nemel pustenou.... :)
      • Dohrál jsem to za dva večery jdoucí po sobě, takže tohle mi problém nedělalo :-D Ale je fakt, že je to vlastně taková blbůstka, která tam fakt bejt nemusí :)
      • Mě to přišlo jako dobrá věc. Něco podobnýho by se hodilo i do GTA Online aby člověk nemusel čekat třeba na výrobu koksu atd. jako otrok. Nebo at se to může něják řídit aspoň přes appku v mobilu.
        • U rady jinych her by mi to nevadilo (a nevadi), ale kdyz proste clovek opusti hru v nejakem stavu a pak se po delsi dobe vrati a zjisti, ze jeho zakladna ma mezitim vyrobeny obrovsky problem ci pulka osazenstva pomrela jen proto, ze pri opusteni hry nebyla "domaci meta" v uplne spickove kondici, tak mi to prijde dost hloupe. Nasledne zonglovani se savy (kterym se dal beh casu mimo hry vyresit, takze se pokracovalo tam kde se skoncilo) pak uz jen otravne...
          • Jack1947
            Mě se líbily DLC s tou speciální jedntokou, to se mi dohrál... právě proto jsem už nehrál že jsem se dočetl že to běží nezávisle na tom jestli je hra vyplá. Jak píšeš u takovéhle hry to je už celkem problém.
  • Jednička mě bavila moc, i když bych tam pár věcí změnil. Tak doufám, že se poučili a udělají dvojku lepší :)
    Jo a kdyby to chtěli udělat jako strategii, urval bych jim za to ruce *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit