Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • woczlf
    K těm televizím... Máš nějaký odkaz, kde se informuje o jejich zrušení? Já totiž našel dvě funkční kabelovky orientované na esport. A mimochodem, poslední Dreamhack StarCraft 2 měl celkem 4 miliony diváků.
  • "o národním korejském sportu - StarCraft II." Pokud autor nabyl dojmu, ze Starcraft 2 je korejsky narodni sport, tak to ten dokument asi za moc nestoji, respektive nebude moc objektivni (eufemisticky receno). Starcraft 2 totiz v Koreji naprosto paberkuje a podle statistik gametrics.com neni ani mezi top10 nejpopularnejsich her! Popularnejsi je puvodni Starcraft i Warcraft 3.

Pokud jde o pocet divaku, tak jsou to obvykle desitky ve studiu a par desitek tisic u internetovych streamu (zadna korejska TV uz Starcraft nevysila). Doby, kdy se na SC1 prislo pred osmi lety nazivo podivat 200 tisic divaku a miliony se divaly na TV uz jsou davno pryc. A nebyt Blizzardu, ktery to cele dotuje, tak by zadny profesionalni SC2 neexistoval.
  • no na té fotce jsou opravdu různorodí....asi jako moje stolice ráno, oběd a večer *1*
  • tak to dělají natruc...protože jen když vezmu své 3 nejlepší přátelé, tak co se týče proporcí, barvy vlasů,barvy očí ...uplně ale uplně jiný lidi....to na té fotce mi opravdu připadá jak jeden člověk vícekrát.
  • kčemu jim to je když "opravdu žiji" *1*
  • Ty káčo...to už vynalezli klonovač na lidi jo? *1*
  • A stejne kazdej z nich jak tam stoji s deb1lnim ucesem, tak vydelava vic nez kdokoli z vas necim, co je bavi, zatimco vy jdete do sichty =P
  • Veskoslav
    Ale oni nás skutečně vidí stejně. Jako my vidíme je, oni vidí nás. A oni jsou také různorodí, zajeď si tam, možná pak pochopíš, že toto není vzorek korejské populace.
  • Až si poprvé stáhneš kalhoty, uvidíš
  • jéééé tak na to kouknu ,dík za info .
  • Jack1947
    Minimalne co se tyce mentality a dusevneho zdravi. Ano. *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=_CZBPjHO1f8 Asi tak. *1*
  • Malé rozdíly?
  • pripadame, to jen ty vnimas ty nase male rozdily
  • vážně, slyšel jsem to už od více různých asiatů, pletou si nás stejně jako my je *4*
  • Mě zas ten zrazek vzádu připomíná Rona Weasleyho (Ruperta Grinta)
  • Ty jsem ještě nezkoumal, jsi zkušenější.
  • A taky nemáme miniaturní srandovní penisy
  • Vážně? My máme narozdíl od nich výrazně různorodější výšky, váhy, barvy vlasů, barvy očí, účesy. Jsme z historie mnohem více smíchaní než oni.
  • určitě jim taky připadáme všichni stejní ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit