Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celej tejden jsem si říkal, že chci Papers, Please ale rád bych počkal na slevu. A hele, problém vyřešen :))
    • No nevím , jestli takovou slevu má smysl hypovat - z 8,62 na 7,15 ! :((( . A je stejná pokaždé když jsem se díval :/
  • GlaDOS
    Raději neautomatizovat. Jen počet hlasů moc nevypovídá o kvalitě hry. Kdo ví, co by někteří autoři udělali jen pro hlasy. Pořád by někdo měl sledovat ohlas médií, upřednostňovat už vyšlé tituly nad rozpracovanými a procházet komentáře. Pokud těch lidí moc nemají, raději by měli onu skupinu rozšířit.
  • Vážně nesnáším, když hra dostane týden po vydání zajímavou slevu.
    • Horst_Fuchs
      Zvykej si, je jiná doba. Novinky za plnou cenu už kupujou jen nadšenci, normální lidi si počkají na první větší slevy. *5*
      Já novinku nekoupil už pěkných pá let, až teď jsem udělal vyjímku a předobjednal novou Amnesii.

      Ale jinak tyhle konkrétní slevy nic moc. *12*
      • Já snad ani nadšenec nejsem, ale prostě rád si něco zahraju a když si to chci zahrát, samozřejmě nechci čekat, až to bude ve slevě, chci to hrát hned, takže nevidím důvod, proč si daný titul nekoupit za plnou cenu (ovšem ne na Steamu, to je pravda ) *1*
        • Tak to si taka vynimka, pretoze vacsina (podla ohlasov) si kupuje vsetko a nehra pomaly nic. Hlavne ze to je kupene :D
          • Jack1947
            A vali se body, ktere se potom daji i zurocit casem...
  • Ja kupuju hry snad uz jen z humble bundle.uz ani letosni steam letni slevy mne nevyprovokovali k nakupum.
  • Taky jsem si toho všimnul.Gnomoria a Euro truck simulator už se hřejí na disku.Přiznám se, že víc než v této slevě bych za to nedal. Gnomoria zatím fajna na to, že je to stále beta.Už se mi jeden bojovník zasekl a umřel žízní *1* a bez bojovníka mě umlátili goblini. *1*
  • Budeme přehlceni hrama, začnou být takřka bezcenné, jako se to stalo u hudby.
    • Musíš si vybírat kvalitní kusy
      • I kvalitní hudby je mnoho.
  • ruthan
    Tak za tuhle cenu, koupim i toho Inquisitora, hru se snad nejhorsima animacema za poslednich 10 let.. Vavra, mel s tim, ze u nas neni jedinej dobrej animator mozna pravdu:) Za to se mi fakt pricilo platit 4 kila, byt audiovizualni zpracovani dobrou/spatnou hru nedala.

    Ac to s Greenlightem nesouvisi, tak ve sleve je i Postal 2 za 65 kacek, vrele tento relaxacni nastroj doporucuju, je daleko lepsi, nez ty spousty radoby vtipnych a komediancich her.

    Hry za plnou cenu - pokud se vam slevy nelibi, tak porad muzete nakupovat od Blizzny, ktera svoje hry slevnuje az po 3,4 letech :) Ja za plnou cenu, kupujou hru jen velmi malo her, a uz vubec ne digitalne, kde mi cena 60 (u Blizzny a na PSN dokonce 60-70 EURo) dolaru prijde nehorazna. Tech novych vyjimecnych her, ktere musim mit hned, je velmi malo, protoze ta hromada starych, ktery clovek jeste nehral a jsou zajimavych porad narusta. Vzhledem k tomu, jak celkova kvalita her klesa a produkcni naklady stoupaji, tak se da rict, ze takovych her je tak 5 do roka. To mezi lety 92-98 by toho bylo tak 10x tolik a hry staly 2-3 litry, jenze to i nase casaky psali recenze z warezu.

    Ale abych se vratil k tematu, her za ktery se hrac dneska opravdu vdecny a kde chce jejich tvurcum narvat prachy, je jen par - za posledni dobu Skyrim, FarCry 3, Zaklinac 2 a uz mi pomalu dochazi fantasie, ze starsi treba STALKER, New Vegas a Dragon Age. Pak jsou tady jeste mensi hry, od studii, ktery nepatri mezi velky molochy a ktery si zaslouzi podporit, ale to casto, udelam rovnou za kickstarteru.
    Musim rict ze v posledni dobe hodne premyslim, kolik za kterou hru zaplatit. Standartni fer cena pro PC hru je pro me ted 10 EUR a u konzoli 25 EUR za jetou hru z bazaru, kde ale kupuju jen par zajimavych her, ktery na PC nejsou.
    • Postal 2 bylo první co jsem kupoval, jako bonus to celé platily debilní krabice z CS:GO.
    • Animace jsou děs...otázka je: "stojí za to ten příběh?"
      • ruthan
        Včera ráno, jsem to hrál dvě hodiny. Je to skutečně hodně ukecaný a text nepůsobí tupě, takže je lepší, než v 80 procentech her, nicméně ikdyž jsou jednotlivé pidny dobře napsané. Zatím z toho nemám, pocit že by se tam řešila hluboká témata, nebo že by ve finále k něčemu byl, ale zatím je to jen pocit, než jistota.
        První hodinu hraní jsem jen prokecával postavy, rychleji to v tom městečku opravdu pročíst nešlo. Co vás asi bude zajímat, ta verze na Steamu je v anglině a nenašel jsem, jak jí přepnout do češtiny, já bych to teda asi stejně hrál v anglině, ale chtěl jsem to zkusit.
        Co mě naštvalo, že se neoběžovali namluvit ani Intro, u toho jsem vzpomínal na Bruntál.. Interface, kterým, tak Diablo excelovalo je navrženej děsivě, neintuitivně, na 1920x1200 a 24" je to všechno mrňavý, text špatně čitelný, žádnej antialisiang, hlavně že to místy ukazuje 3000 FPS dle Frapsu:). Vrcholem, je že většina bloků textu je neskutečně dlouhá a když s někym kecáte, tak po kliknutí na text vám to odscrolluje, ne na začátek odpovědi npc, ale doprostřed, takže musíte pořád scrollovat nahoru, což je u tak ukecaný hry fakt neodpustitelný, kdyby se aspoň s rozlišenim to okno zvětšilo problém by byl vyřešen.
        Opravdu mě pobavilo, jak posledně Mr. Macoň mluvil o barvoslepých v Heexeenovi, protože tady je to naprosto obráceně. Na to nemusim být nějaký designérský bůh, abych poznal, že žlutohnědá, oražová a bíložlutá na světlehnědym pozadí, není zrovna nejpestřejší a nejčitelnější kombinace, která mi pomůže rozlišit, co říká npc, co říká hrdina a jaký jsou další otázky.

        Co je ovšem nejhorší problém, je že boj je neskutečně nudně zpracovaný, což je u Diablo klonu opět poměrně fatální. Je to klasické já si bouchnu, ty si bouchneš, ala Baldurs gate, kde šlo hlavně o nastavení strategie, a pak se dívali na telezivi, šlo o postTurnbase systém s pauzou + klikání na ikony. Což je možná stravitelný, za nějakou chodící bazuku (aka priest), ale když porovnám toho jejich paladina s hraním za barbariána v Diablu 2, tak je to tragédie. Abych parafrázoval to co kdysi napsal snad Bludr o Hereticovi 2 a Tomb Raidovi, ten barbarian by kolem toho jejich paladina mohl tancovat v kruzích a ještě by mu stačil.

        Asi by hra potřebovala něco, jako má LA Noire, tzn. možnost přeskočit akční pasáže a zapnout autopilota a hrát to jak adventuru.

        Dám, tomu ještě šanci, ale chápu ty nízký hodnocení, je to taková typická, nedotažená "ruská" divnost, který máme ve zvyku my východo a středoevropani vytvářet. Nicméně, třeba takový STALKER nebo Precursors, jsou pořád daleko lepší.
        • ruthan
          Tak finalni rozsudek je, ze hrat to je utrpeni, az na ty kecy, ale zase nejdou tak dobry, abyste to hrali namisto konverzacnich her.
  • ruthan
    Hlasim, ze dneska je Hot Line Miami za 6 petek.
  • Zkousel nekdo prosim Darkfall unholy wars ? Stoji to za tu koupi ? Nebo se mam radeji vratit na EVE online :)
  • pre mna nic, ja teraz skusam war thunder, je to zadara a mam moznost oprasit joystick.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit