Přejít na výpis diskuzí
Steam má 65 milionů účtů, naráz službu užívá 6 milionů lidí
30.10.2013 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Dlouho jsem odolával, dlouho. Ale taky mě dostali. Ty jejich slevy jsou zabijácký.
-
-
Některé weby klíče ke hrám dávají taky levně.
-
-
Jo jo, třeba Humble bundle mi pravidelně dělá radost a občas gamefly, ale převážně pořídím přímo na steamu.
-
-
-
nic proti tomu kdyby šlo jen o prodej her, ale kvúli tomu se mi přece tahle hlopá aplikace nemusí zpouštět při startu a pak skrytě běžet na pozadí kde si na své nic nedělání vymezí nemalou část mé operační paměti, když k tomu připočtu otravné aktualizace je pro mě Steam nežádoucím parazitickým programem
-
-
Nemusí se ti spouštět při startu. Máš to tam normálně jako volbu v nastavení.
-
-
Ma pravdu, treba kdyz necham Steam bezet hraju hru, nebo cumim na film tak cpu na 100%. Chapu ze to je narocne jenze, to je trochu moc ne. *7*
-
-
Mně běží CPU na 100% pokaždé, když čtu jakýkoli z tvých příspěvků. To ti rodiče dali zaracha do konce roku nebo co, že nemáš nic jiného na práci a zbyla ti už jen potřeba vyjadřovat se tady úplně ke všemu a to ještě jako ho*ado. *7*
-
-
Jasny, jsem tu porad 24/7 a vyjadruji se ke vsemu a vetsinou "uplne blbosti" je to ma psychicka porucha. Zaracha mi nikdo davat nemuze , uz jsem par let dospely, bez urazky. No, Poirote asi si to konecne rozlouskl. *3*
-
-
Ja myslim, ze v tvem pripade bude spis problem mezi klavesnici a zidli. *3*
-
-
OOooo... tos mi to teda vysvetlil, o virech neco vim a uz sem mel prilezitost si s nimi uzit. *3*
MMm, navic tezko vir kdyz to delava jen se zaplym Steamem, jeste tu nekdo "nechape psany text". *4* Argumenty mohou byt leda zadne. *4* -
-
"Nic ve zlem, ale chapat tvuj text, je obcas nadlidsky ukol."
Jack je totiž nadčlověk. #freejack1947 -
A ano, problem bude u tebe, protoze takhle se Steam normalne nechova. Kdyby jo, tak je to nepouzitelny SW a stezovali by si na to vsichni, coz se (svete div se) nedeje. *3*
-
Vir nevim, ale evidentně se Steam musí s nečim prát, co máš nainstalovaný v počítači, ať o tom víš nebo nevíš, protože aby program vytěžoval CPU na 100%, tak by musel obsahovat nějakou závažnou chybu a to by dělalo víc lidem a nebo tam musí být s něčím konflikt. Zkusil bych reinstal OS *3*
-
Nic ve zlem, ale chapat tvuj text, je obcas nadlidsky ukol. *3*
-
-
-
To nemůže běžet na 100%, to je nějaká chyba. Dyť by ti to zpomalovalo i ty hry.
-
-
Jasny, ja pujdu Reinstallovat Win jen kvuli Steamu, z visne si spadl ne ? *7*
Navic, nechapu proc se tu resi, to ze mam problem se Steamem, ja nic takoveho nepsal ja jen psal ze to muze vytizit a ha jen ja jo ? http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2117753 Mimochodem jsem podsten tim , ze tu mam ac nevim jak jeto mozne. Sve fanousky. *4* Dekuji za vasi prizen.( minuskovy i ostatni ) *5* http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2133571 ... A co vubec , proc to resit. Me to je fuk, na steamu hraji jen obcas ale nemuzu ho mit zaplej porad (24/7). Prestante to tu resit, ja s tim problem nemam. *4* -
-
Nemá někdo odkaz na devypatlátor? Já tomu klukovi nerozumím ani slovo.
-
Ten problém co odkazuješ je jendak jiný, než jsi popisoval a za druhé i nesmyslný. On tam píše, že mu vytěžuje 100% při startu a to je uplně normální, když program nabíhá. Tys psal, že ti to dělá, když už aplikace běží.
-
-
Prave se to stava, po delsi dobe az. Kdyz ho nevypnes. Ne po kazde ale obcas jo a to mne celkem stvalo. Kdyz na nem nehraju tak ho mam odted vyplej. A je klid. *4*
-
-
Problém bude spíše v zabordeleném počítači.
-
-
Obcas jo, pekne neprijemne ( ne steam hry).
-
-
tak mas spis vir v kompu kamo, nebo tam mas nasazenejch kravin jak svin
-
S tim sem se nesetkal, ale já prostě Steam zapnu s hrou a pak když nehraju hned vypnu. Kdyby někdo chtěl uplně se Steamu zbavit, tak by musel ještě killnout service steam ve Win. Ale s timhle sem se fakt nesetkal. Spíš mi Steam někdy padá, jako ta aplikace sama o sobě, ale na Macu. Tam je to nějaký divně napsaný.
-
-
-
-
-
-
Měli by se víc soustředit na kvalitu vydávaných her, zvlášť když chtějí prorazit s Linuxem. Je super, že slevy a tak, ale když si třeba koupim Shadowrun a Larryho remake, obě dvě mi splňují oficiální požadavky a ani jedna nefunguje, chybí půlka grafiky, nebo se nic nezobrazí, tak opravdu nevím, jak to tímhle stylem chtějí s Linuxem a SteamOS udělat. Jako já tomu rozhodně fandim, ale trochu mě dožírá, že si koupim hry co nefungujou. Maj to mít pořádně vyzkoušený, než je dají k prodeji na Linux.
-
-
a je vubec ten shadowrun final?
October 15, 2013 29 Comments
Patch 1.1 and Linux now in Beta!
Greetings!
We thought we’d pop our heads up for just a bit and let you guys know about the latest developments for Shadowrun Returns. The big news today is about Patch 1.1, which has two major parts: early access to the code improvements that we are putting in Berlin and the initial release of the Linux version of both the game and editor! -
-
Dobře, dejme tomu, i když bych čekal, že se v betě aspoň dostanu do hry a neskončim v nefunkčnim menu. Každopádně ten Larry je final a nefunguje.
-
-
larry me zas tak nezajima, abych vedel, ze jeho linux verze byla slibena az v ramci stretch goals *5* (neboli, ze bych se divil, ze uz je hotova)
nicmene je to faux pas, ze z tech malo her na linux jeste dve nejdou ani spustit
-
-
-
To bude spíš chyba v tom bobku na židli *15*
-
-
To těžko. S Linuxem pracuju už řadu let a jsem programátor. S chybně napsanou aplikací a s chatrnými ovladači grafické karty ale nic neudělám.
-
-
-
Samozřejmě že se ví, jak Valve posuzuje aktivní účty. Aktivní účet je ten, který si aspoň jednou ročně koupí (nebo aktivuje) hru. Nějak takhle jsem to někde četl, ale už nevím kde.
-
Pomalu ale jistě ke cloudu. Zrovna včera jsem rozdal poslední zbytky her na fyzických nosičích, a to co mě bavilo, jsem zakoupil znovu na Steamu, za necelých 250 kč. Vždycky se musím smát, jak jsou hlupáci z hudebního, filmového či knižního průmyslu mimo a nedokáží vytvořit podobnou celosvětovou síť pro jejich obory.
-
-
taky si tim marne lamu hlavu, ze nechavaj svuj potencialni zisk radsi kolegum z rapidshare apd.
-
To myslíš jako iTunes, který tu byl dávno před Steamem?
-
hudobne mas napr itunes na filmi neviem ci nieco je....
-
-
itunes LOL, to by pouzival len magor
-
U nás v ČR je na filmy voyo.cz.
-
-
jj to urcite, platit znova za ten isty obsah za ktory si platim na kabelovke... voyo heh
-
-
-
-
Takhle se dela "Byznys" panove. Well done. *3*
-
To je sranda se ohánět statistikami z aplikace, která beztak u půlky lidí jen běží na pozadí a neví o ní a tudíž ji nevyužívají...
-
-
Co to blabolis?
-