Přejít na výpis diskuzí
Steam nabízí vrácení peněz za From Dust
24.8.2011 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Jako ze nutnost byt online v singl hre nabizi neco vic nez buzeraci ?
-
Jedna z kolika
-
Aha, no proto HAWX2 vydržel nějakej půl rok viď ;)
-
A není ?
-
*14* *14* *14* *14* NE *3*
-
Ja sem si koupil na steamu from dust ... jeste v predprodeji. Tesil sem se jako malej a pak to pustim. Totalne neoptimalizovany a nemoznost si nastavit graficky detaily me opravdu odradili. A ovladani ? Mysi nemozny a to i po nastaveni nejmensi citlivosti. Psal sem jim ze chcu vratit prachy pokud s tim neco neudelaj a kdyz sem videl ty oficialni fora tak sem fakt nebyl sam. Tenhle krok od nich velice vitam :)
-
Dáme rande? *14*
-
Ale jo. Takoví pomatenci se stále vyskytují i když v poslední době jim dochází argumenty.. Od výkřiků jak je to super, plné služeb, budoucnost a jak jsou všichni odpůrci drm zaostalí trotlové se přesunuli k výkřikům, jak každý kdo nemá rád drm je pirát nebo debil, když tvrdí, že chce hrát s notebookem na chatě...
Už se těším btw na drm schémata pro konzole a mobily... -
Přesně, piráti tu ochranu stejně dřív nebo později prolomí a DRM mi pouze brání v tom abych hrál singleplayerovou hru na chatě bez internetu, v době když na to mám čas.
-
A abych nemluvil od cesty, zatim nikdo neprinesl racionalni duvod proc neni singl offline.
-
Myslis to jak "kdo nehraje online hraje spatne" ? tak to je pravda to jsou docela prekrouceny fakta. A diskutovat se da i bez urazek, to prej ale deti neumi ze?.
-
Ach, miluju jak mali trotlici prekrucujou fakta, aby mohli udelat ustepacnou poznamku.
-
Asi bych mohl delat proroka v oblasti softwarovych ochran (sp her). Za pouhych 10.000 USD muzu Ubisoftu a vsem ostatnim rict ze ochrana vydrzi 24 hodin. V extremnim pripade 24 dni *1*
-
u hráče to to žádná výhodá není. Ubisoft prostě chtěl tímto zabránit piráctví, ale stejně se jim to nedaří
-
Big Blizz rikal ze z toho pro tebe plyne mnoho vyhod, napriklad aukce ze ktere maji oni zisk. A taky multiplayer. Sice mame multiplayer uz 20 let bez nutnosti online singlu ale dnes uz to asi najednou nejde *5*
-
ano piratum to hrozne vadi, proto to pirati za par dni odstrani...
-
Prosím, asi jsem hlupák a zabedněnec, ale řekni mi, k čemu mi bude u hry být připojený k internetu? MP a MMO jsou samozřejmostí, ale proč mám být připojený k internetu, když si projíždím příběh? Proč? K čemu? Co z toho já budu mít?
Nedělám si srandu, já opravdu žádný důvod nevidím ... -
*12* víte co dělají peníze?? ničí lidi!!! jestli nevěříte počkejte do oného roku 2012, peníze vás vyžerou zevnitř ! neřeště je ted a běžte radši rosévat své sémně k tomu tu ste *14*
-
Smat se ci brecet ? Tot otazka *15*
-
Online DRM je dobrej leda tak pro špicly. Piratum nezabrani a kupujícím vadí. To je jako kdybys koupil auto, ale klíčky od něj sis musel před každou jízdou vyzvednout u prodejce (a doufal, že prodejce nebude mít zrovna zavřeno, nebo nezkrachuje)