Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak schválně kdy dorazí SteamOS.
    • must...... have
  • montatatana
    Nojo, to je pak jasny, ze je Win 8 katastrofa, kdyz chteji konkurovat jeho Marketu :)
    • Přesně toto mě napadlo při prvním přečtení článku, kde šéf Valve prohlašoval, že Windows 8 bude pohromou pro celý PC průmysl. Nějak jsem nemohl uvěřit tomu, že člověk, který dle většiny lidí říká věci, co mají hlavu a patu, tak si plete pojmy jako herní průmysl a PC průmysl. Protože pro PC průmysl má Windows 8 věsměs pozitiva (Nativní podpora nových HW standartů, RT verze, prostředí pro dotyk. displaye, vestavěný obchod...). A zatím se ukazuje, že jen pokrytecky prosazuje svůj systém distribuce.
    • Veskoslav
      Win 8 jsem měl možnost vyzkoušet (díky otci) a řeknu Vám, že jestli Windows Vista byla hrůza, Milenium katastrofa, tak toto je naprostá beznaděj a hnus.
      • Robotron3
        Hulan kupuje, ostani cekaji na sudou verzi (nebo to je licha? ted nevim:)
        • Veskoslav
          Když budeme počítat tak Win95, Win98, Win2000, Millenium, XP, Vista, Win7 a pak Win8, takže čekat na lichou:-D
          • Chybí ti tam Windows 3.1.
            • Veskoslav
              No když tochceš brát takto: Windows NT 3.1, NT 3.5, NT 3.51, Windows NT 4.0, Windows server 2003, Windows XP (x64), Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2. To všechno tam chybí, ale přesto bych je nedal do seznamu.
            • a taky 2.0 a 3.0. *4*
          • Robotron3
            OK, dobry pamatovat :)
  • to je ale herní a čtenárske sucho, kdyby alespon vysel dalsi clanek od smejkiho o deyz, tentokrat z pohledu zombie
    • Já bych uvítal článek o Smejkim z pohledu zombie.
      • Já bych uvítal smejkiho jako zombie, aby už nemohl psát články. *15*
    • snad radši ani ne.
  • Znáte to, jak je něco na pultu, někdo si to určitě koupí. Moj kamoš je obchodník a vždy keď som bol u neho tak mi nezabudol povedať 2. vety. Dobrý obchodník nepredá len to čo nemá a ľudia kúpia úplne všetko, len im musíš dať tú správnu cenu. *1*
    • Ono to kolikrát ani tak není o ceně jako spíše o umění mluvit.
      • O tom bych mohl vyprávět! *3*
      • Robotron3
        Znam, proste ukecat :)
  • Robotron3
    Takovej Photoshop v letních slevách za 10% ceny bych si koupil :)
  • genki.sudo
    Radšej nech naprogramujú napr. bookmarky do ich ingame web browseru..
  • bez urazky - jsem za to rad, ale nevim, proc uz to neudelali davno... za full cenu sice nic nekoupim, ale porad lepsi pro vyrobce penize z akci, nez nic...
  • Valve - vždy o krok napřed.
  • Tak a jeste filmy, serialy a hudbu prosim!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit