Přejít na výpis diskuzí
Steam rozjíždí prázdniny velkým výprodejem
1.7.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Mají koukám slušně přetížené lajny. Stahovat 180kBps místo 2MBps...to se mi ještě nestalo ^^
-
Jo !! Ihneď beriem Killing Floor !!!
-
-
to nemusí být rozumné, teď je ve slevě skoro vše, ale každý den jsou extra slevy. je klidně možné, že za těch zbývajícíh 9 dnů bude killing floor v hlavní akci a tedy ještě levněji...
-
-
JJ, to bola len moja urýchlená reakcia potom, ako som videl -50% :) No uvidíme ako to dopadne, ale myslím si že ju tam ani nedajú, lebo do tých hlavných akcií väčšinou narvú väčšie tituly ( ako napr MoH atď)
-
-
třeba dají, tuším už to kdysi měli i za 5, takže není důvod s tím nejít níž v této letní akci. šance je slušná.
-
-
-
-
Zaklínač 2 - - 33 Eur ešte 12 minút!!!
-
-
héééj a už sa inštaluje *2*
-
-
mne už od 9tej ráno: 52% :(
-
-
no je mi jasné, že to bude utrpenie, ale trpezlivosť ruže prináša *4* BTW. ťahám rýchlosťou cca. 6 KB/S
-
-
A už je stahuje aj Shogun 2 :)
-
jj, teraz im ten nápor asi nezvládajú linky :) Ale celý ďen to bežalo čo moje pripojenie k internetu dalo... (2 MBit)
-
-
-
-
-
Uvazoval som nad TDU2 za 4,99€, ale ked som videl videa a cital recenzie, tak ma ta hned preslo. Mohli by davat dobre zlavy na adventury. Vcera som jednu kupil za 2,49. Len skoda, ze nemaju black mirror 3 (posel smrti 3).
-
tlustý prase Gabe Newell jako obvykle okrádá Evropu se svým krásným kurzem Dolar - Euro 1:1
možná když to bude akutní, řeknu někohomu ze známých z USA, ať mi to giftnou -
-
nečteš->nevíš, nevíš->mlč nebo čti
-
To bohuzial jeho chyba nie je, ale kravatakov.
-
-
V novince jste ještě zapoměli zmínit, že všechny vaše lístky budou na konci zařazeny do slosování a 10 šťastlivců z celého steamu vyhraje prvních 10 her z jeho wishlistu. S tim že na výhru je asi dost malá šance, když vezeme velikost steam komunity. *8*
edit: jestě bych dodal, že první lístek máte jen za pouhé připojení se do skupiny kempu, takže neváhejte :P -
-
Ja citim v kostiach, ze to s tym 1 listkom vyhram *1* .. aj ked mam vyssiu sancu, ze zajtra pojdem expresom na mars.
-
-
tak kupil som si TES4 tak dufam ze tych hier tam nebude moc aby som to stihol do konca roka aj dohrat :)
-
Hmm... EA tam asi svůj pack nedá, co? Když teď straší s tím Orginem, kašpaři jedni.
-
-
Myslim že sem tam videl Battlefield pack za 29eu
-
-
Jo, sleva 12%. Jupí. Ale pořád o 5€ levnější než na Orginu, což je zajímavé. Navíc s tím SPECACT Kit Upgrade, ať už to je cokoliv.
-
-
-
btw. mohli by Stalkera dať nejak strašne lacno... :p
-
-
určitě dají. ten už byl v akci několikrát. stalker 1 byl za 2 eura už kdysi a ten nejnovější pripyat za 5 eur...
-
Tiez nato cakam :D.. Tak to vidim ze celu prvu vyplatu vyhodim za tie akcie na steame. :D:D
-
jj čekám hlavně na Clear Sky
-
-
Ahojte, trošku som "confused", ale chcem sa opytať.
Chcem kupit borderlands, cena je tam 7,5 dolara. Lenže ked už to chcem kupit preskoči to na 13,5 eur. wtf. Neviete kde je problem, Nech počitam ako počitam, tak tento kurz sa mi nepáči.
Viete mi pomôcť ? -
-
Borderlands stojí 5 euro. Pokud chceš koupit GOTY (včetně DLC), cena je 12,5 euro.
samostatné DLC stojí 6 euro.
takže je lepší koupit Borderlands + DLC (5+6=11 euro) než GOTY (12,5 euro). tedy pokud chceš ušetřit 1,5 euro :D
edit: u té GOTY vlastně drobný rozdíl je:
Purchase Borderlands GOTY and get Pandora pdf Map for free.
Purchase Borderlands GOTY and join the Duke Nukem Forever: First Access Club
s tím Dukem už je to každopádně trochu pasé a ta mapa je zbytečnost... -
-
Dik za info. Tak vieš ako... možno sa to zda drobne, ale v podstate kôli tomu to kupujeme... :D :D
Inač tam maju podla mna trošku bordel v tych cenách. :D -
-
v cenách bordel nemají, vše mají vcelku dobře promyšlené, dokonce i v rámci více regionů. Borderlands je taková drobná vtipná výjimka.
-
-
-