Přejít na výpis diskuzí
Steam rozjíždí prázdniny velkým výprodejem
1.7.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
btw. mohli by Stalkera dať nejak strašne lacno... :p
-
-
určitě dají. ten už byl v akci několikrát. stalker 1 byl za 2 eura už kdysi a ten nejnovější pripyat za 5 eur...
-
Tiez nato cakam :D.. Tak to vidim ze celu prvu vyplatu vyhodim za tie akcie na steame. :D:D
-
jj čekám hlavně na Clear Sky
-
-
Hmm... EA tam asi svůj pack nedá, co? Když teď straší s tím Orginem, kašpaři jedni.
-
-
Myslim že sem tam videl Battlefield pack za 29eu
-
-
Jo, sleva 12%. Jupí. Ale pořád o 5€ levnější než na Orginu, což je zajímavé. Navíc s tím SPECACT Kit Upgrade, ať už to je cokoliv.
-
-
-
V novince jste ještě zapoměli zmínit, že všechny vaše lístky budou na konci zařazeny do slosování a 10 šťastlivců z celého steamu vyhraje prvních 10 her z jeho wishlistu. S tim že na výhru je asi dost malá šance, když vezeme velikost steam komunity. *8*
edit: jestě bych dodal, že první lístek máte jen za pouhé připojení se do skupiny kempu, takže neváhejte :P -
-
Ja citim v kostiach, ze to s tym 1 listkom vyhram *1* .. aj ked mam vyssiu sancu, ze zajtra pojdem expresom na mars.
-
-
Takový postřeh, pokud vás něco zaujme, neváhejte s koupí, včera večer jsem pořídil TDU2 za 5 ojro...sleva byla nějakých 85 procent, teď už to je "pouze" 50 za 10 ojro.
-
-
taky jsem toho využil, ale to udělali asi pouze chybu na straně steamu. spíš oni mají ve slevě spoustu dalších věcí (skoro všechno), je lepší počkat s některými do konce akce, protože se nevylučuje, že ta hra bude v té denní akci levněji...
-
-
Ten Test Drive právě v akci dne byl, ale teď koukám, že jiná hra má slevu 85 procent. Možná tuhle cifru během dne točí vrámci toho balíku. No každopádně to chce sledovat, já dofám v Mass Effect 2 a Crysis 2 *3*
-
-
ne, steam nikdy žádné slevy netočí v rámci jednoho dne. ty ceny jsou pevně dané (tedy jejich slevy). prostě udělal steam se slevou u TDU2 chybu a už ji napravil... nebylo by to poprvé, kdy s cenou přešlápl.
-
Crysis 2 na steamu není.
-
-
-
-
Dobřeee STEAM dobře.
-
Nemáte někdo zkušenosti s nákupem her na steam ze zahraničí (konkrétně z Německa, kde kvůli zákonům je možné koupit u některých her pouze " low violence verzi"?). By me zajímalo, jestli po návratu do ČR budu mít k dipozici "normální" verzi, nebo nějakou upravenou. Dík.
-
-
Nebudeš. Jakou verzi si koupíš, taková ti zůstane, tzn. když si koupíš cenzurovanou, zůstane ti ta, ať se stěhuješ, jak chceš. Navíc Steam toto checkuje podle IP, takže pozná, že jsi v Německu a jinou ti koupit nedovolí.
Jediné řešení v tvém případě, jsi-li tedy v Německu, je, aby ti ji koupil někdo třeba z ČR a dal ti ji jako gift (místo "purchase for myself" dá "purchase as a gift") - tam se region příjemce nekontroluje a dostaneš tu verzi, kterou kupující koupil. (Bohužel i opačně - pokud bys v Německu kupoval hru pro někoho v ČR, dostane jako dárek tu osekanou.)
(Zdroj: STEAM Support - taky mě to zajímalo.) -
-
Díky moc za info. Bych si to přes víkend na foru snad nasel sam. Jsem ráno trochu nestíhal. Snad to pomůže i ostatním *3*
-
-
-
Ten Oblivion je taky GOTY *1* asi za 180 korun. Já už sem zakoupil ten Bordel za pěkný 3 stovky. A sem zvědavý jaké hry tam budou zítra.
-
Doporučuju ted sem si koupil counter strike source a garrys mod jen za 4.74 eur *3*
-
Hi,nemáte někdo náhodou *Capsized* ? uvažuji o koupi.Mohl by někdo napsat dojmy.Děkuji mnohokrát.
-
-
hra má demo, které je poměrně dlouhé...
-
-
Ten Borderlands je jen na dnešek?
-
-
Jistě..pak bude sleva o něco menší..
-
-
jo dík, a nevíš jestli se do hry může stáhnout čeština když to je ze steamu? Ještě jsem nikdy ze steamu nekupoval tak nevim :)
-
-
Jo,hlavně aby ti tam šla narvat.Steam je trochu v tomhle jiný*
-
-
Trochu říkáš? *1* No takhle, do Half Life 2, sem češtinu narval. Skusit to můžeš :)
-
-
čeština jde v pohodě narvat i do steam verze, sám již delší dobu vlastním a s češtinou hraju :)
-
-
-
Zkusit to můžeš..hra však nemusí chodit správně.Zakázané to snad není.Ale u střílení nepotřebuješ češtinu..
-
-
-