Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlustý prase Gabe Newell jako obvykle okrádá Evropu se svým krásným kurzem Dolar - Euro 1:1

možná když to bude akutní, řeknu někohomu ze známých z USA, ať mi to giftnou
    • smejki
      nečteš->nevíš, nevíš->mlč nebo čti
    • To bohuzial jeho chyba nie je, ale kravatakov.
  • Uvazoval som nad TDU2 za 4,99€, ale ked som videl videa a cital recenzie, tak ma ta hned preslo. Mohli by davat dobre zlavy na adventury. Vcera som jednu kupil za 2,49. Len skoda, ze nemaju black mirror 3 (posel smrti 3).
  • Protože mi nejde se přihlásit, tak píšu bez svého červeného avataru.

Na Steam sale jsem se osobně dost těšil. Tu hru kolem kašlu, nějaký odměny do pár her mě nezajímají, spíš chcu samotné hry.

Dneska pro mě nic moc, jasný pecky jsou Oblivion a Recettear, ale ty už mám koupený od Vánoc, kdy byly dražší. No, neštvě mě to, s tím se musí počítat, že budou čímdál vyšší slevy s postupem času.

Rád bych taky upozornil, že ve slevě je mnohem víc her, než jen ty co vidíte na přední stránce. Některé se možná dostanou na přední stránku v dalších dnech, ale některé ne. Tak ať nepropásnete nějakou dobrou pecku. Já osobně doufám v Morrowind GOTY za cenu kolem 7.5E, to bych si dal líbit.
  • Zaklínač 2 - - 33 Eur ešte 12 minút!!!
    • héééj a už sa inštaluje *2*
      • mne už od 9tej ráno: 52% :(
        • no je mi jasné, že to bude utrpenie, ale trpezlivosť ruže prináša *4* BTW. ťahám rýchlosťou cca. 6 KB/S
          • A už je stahuje aj Shogun 2 :)
          • jj, teraz im ten nápor asi nezvládajú linky :) Ale celý ďen to bežalo čo moje pripojenie k internetu dalo... (2 MBit)
  • neviem ci som ja slepy ale ten flashpoint red river na steame nikde nevidim
    • This item is currently unavailable in your region ...mi to pise na slovensku.
    • smejki
      asi má regionální zámek, páč já ho tam vidim. nechte si to kdyžtak koupit od českého kamaráda ;-)
      BTW stojí 23euro
    • Práve som to písal aj ja, že ho tam neviem nikde nájsť.
  • Všade čítam, že je v akcii Operation Flashpoint: Red River, ale nikde na steame ho neviem nájsť. Je tam len OF: Dragon Rising. Chcel by som Red River kvôli multiplayreru, len neviem či ho hráva dosť ľudí. Alebo skúsim ešte počakať či nebude zľava na nejaký Battlefield.
    • ucho
      je to hned na úvodní stránce mezi hrami, které jsou dnes v akci. jinak stačí zadat do vyhledávání RED a přejít na kartu se hrou takhle... sleva ale není nijak závratná, v nějakém shopu v anglii byla už krabicovka mnohem levněji.
    • ja som minule len tak prechadzal po jednom hypermarkete a mali tam Bad company 2 za 10 eciek. täsco
      • ucho
        Jo, EA měla akci v Tescu, u nás to bylo za 200,-. Bohužel já prošel dvě Tesca a tahle hra vždy chyběla :)
        http://www.ea.com/cz/news/tesco-zavadi-vice-jak-50-slevy-na-klasicke-pc-tituly
        • Cajk
          já ji za 2 kila našel a koupil. Sice to neni můj šálek, ale na poličku do výstavky dobrý:)
  • smejki
    Shogun2 TW ::yahoo
  • Mají koukám slušně přetížené lajny. Stahovat 180kBps místo 2MBps...to se mi ještě nestalo ^^
  • Borderlands GOTY tam je za 12,50€ jenže klasický Borderlads i DLC balík je taky ve slevě a koukal jsem, že to vyjde levněji. Je v tý GOTY verzi něco navíc kvůli čemu se to vyplatí kupovat?
    • ucho
      ne, tuhle přepočetní chybu tam měli i u minulé akce s Borderlands. obsah budeš mít shodný.
  • Ahojte, trošku som "confused", ale chcem sa opytať.
    Chcem kupit borderlands, cena je tam 7,5 dolara. Lenže ked už to chcem kupit preskoči to na 13,5 eur. wtf. Neviete kde je problem, Nech počitam ako počitam, tak tento kurz sa mi nepáči.
    Viete mi pomôcť ?
    • ucho
      Borderlands stojí 5 euro. Pokud chceš koupit GOTY (včetně DLC), cena je 12,5 euro.
      samostatné DLC stojí 6 euro.
      takže je lepší koupit Borderlands + DLC (5+6=11 euro) než GOTY (12,5 euro). tedy pokud chceš ušetřit 1,5 euro :D

edit: u té GOTY vlastně drobný rozdíl je:
      Purchase Borderlands GOTY and get Pandora pdf Map for free.
      Purchase Borderlands GOTY and join the Duke Nukem Forever: First Access Club

s tím Dukem už je to každopádně trochu pasé a ta mapa je zbytečnost...
      • Dik za info. Tak vieš ako... možno sa to zda drobne, ale v podstate kôli tomu to kupujeme... :D :D
        Inač tam maju podla mna trošku bordel v tych cenách. :D
        • ucho
          v cenách bordel nemají, vše mají vcelku dobře promyšlené, dokonce i v rámci více regionů. Borderlands je taková drobná vtipná výjimka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit