Přejít na výpis diskuzí
Steam zavádí systém uživatelských recenzí i s palcováním
26.11.2013 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
děte do anální dirky ze steamem podělaným ,tohle je nejdebilnější služba na světě
-
Je nezbytně nutné aby Valve ta kdysi slavná firmička...dokončila co nejdříve Left For Death 3 !!!! To je pro ně směrodatné vše ostatní není důležité LOL.DDDDDDDDDDDDDDDDD
valve total fail.... -
-
Tak hlavně, že ses tomu všemu nakonec tak hrozně zasmál. Gabemu určitě spadl velký kámen ze srdce.
-
Gabe má z trojek hrůzu.
-
-
Proč ? Trojky jsou tak akorát do ruky, ani velký ani malý.
-
-
-
Steam by měl raději zavést systém umožňující zahrát si zakoupený produkt i v případě výpadku internetu, rozhodně užitečnější než nějaké uživatelské recenze a palcování, obojí k ničemu, toho je všude už tak dost. Zrovna nedávno by se mi něco takového hodilo, vypadl net a AoE2HD se nechtěl spustit.
-
-
s tím bych se spíš obrátil na výrobce, ještě se mi nestalo že bych nějakou hru nemohl hrát protože mi vypadl net
-
-
Teď jsem to odzkoušel, odpojil kabel a hra nejde spustit jako předtím, pomocí exe souborů hry. Na druhé straně, přihlásil jsem se do offline modu steamu (předtím jsem nevyzkoušel) a hra se spustila i bez internetu. Takže ta možnost tu je a beru zpět svou výtku, i když je to dost zmatené. Není mi vůbec jasně proč se hra mocí toho samého exe souboru "launcher.exe" nechce v jednom případě spustit a v druhém ano jen proto že jsem to spustil skrze steam, dokonce když jsem odpojen od steamu, tak se hra po odklinutí "play" nejdříve přihlašuje na steam a až pak po opětovném kliknutí se spustí samotná hra. Očividně, když je člověk bez netu, tak dochází k selhání ve spuštění steamu a proto se hra nechce spustit když je vypadlý net a prostě se nic nestane. Nevím, možná si hráči na toto zvykli nebo jsem prostě už starej na tyhle "novinky" v herním průmyslu, ale mě tohle přijde přinejmenším stupidní, ale proč dělat věci jednoduché když to jde složitě, že.
-
-
kdyz nejsi pripojeny k internetu, tak steam muzes taky pustit. akorat ti predtim vyskoci chybove okenko, ve kterem si vyberes, ze chces offline mod. a nezapomen, ze si musis jeste predtim nechat zapamatovat heslo. pokud ti to prijde idiotsky zpusob jak umoznit offline, tak mas pravdu, ale je to tam. a pry par mesicu zpet dokoncili prevod vsech (uplne kazde) hry na novy format, s cimz se poji i zpusob overovani, takze by ted uz asi vsechno melo jet bez problemu, dokonce i bez nutneho prihlaseni jednou za dva tydny, jako to jednu dobu bylo.
-
-
Ano, jak jsem napsal výše: předtím jsem to nezkusil a nenapadlo mě to, nejsem ve Steamu tak zběhlý, takže jsem si naivně myslel že spuštění skrze exe soubor hry bude stačit jako za starých časů. Ale je to nastavené tak že se to k Steamu musí tak jako tak přihlásit než se samotná hra spustí, ale když je internet nefunkční, tak to selže, ke steamu se to nepřihlásí (nevyskočí ani chybová hláška) a po spuštění hry se tak nic nestane. Steam se tak musí spustit ručně, zvolit offline mod a pak se hra dá spustit, vše za použití toho samého exe souboru hry.
-
-
jj, ja to cetl, jen jsem se chtel ujistit, ze znas vsechny detaily, aby si to mohl pouzivat jednoduse.
-
-
-
Spust si Steam v offline modu a pokud ti ta hra nepojede, napis na podporu a oni ti daji vysvetleni
-
-
Viz příspěvek výše.
-
-
Pardon, mam momentalne nejsmrtelnejsi chlapskou nemoc (rymycka a kaslicek) a tak mi to nejak nemysli.
Kazdopadne jsem rad ze se podarilo :)
-
-
-
oprava: "mně"
-
-
Bohužel, nešlo to spustit, nic se nedělo. Bez netu prakticky většinu dne, když naskočil, hra šla "zázračně" spustit. Není mi jasné jaký vliv by na to mohl mít výrobce, není známo nic o tom, že hra vyžaduje v základu online připojení a tato informace není dle mého vědomí nikde uvedena.
-
-
Vetsina her jde jrat v offline modu, pokud tahle nesla tak to je spise vec tvurcu te hry nez steamu ;)
-
-
"Pokud vám totiž někdo pohaní hru po půlhodince hraní a nebo ji vynese do nebes po podobně dlouhém čase, víte, že máte jít dál."
A nebo to proste hral mimo steamu, ze. Steam neni stred vesmiru. -
-
Nemôžeš pisat recenziu na hru ktorú nevlastníš
-
-
ty vole ty nechapes ze se hry daj kupovat i jinde ne cez steam ?
-
-
Hře můžeš na steamu dat "review" pokud ji na Steamu vlastníš.
Ano, může se stát, že ji máš uwarezenou, hral si ji stokrát a pak ji koupíš na steamu ve slevě aby si ji měl legalně, ale už ji hrát nebudeš, ale i tak mužeš napsat review. -
tak jinak. když ji nevlastniš na steamu tak ji na STEamU nemužeš recenzovat... kapiš ?
-
-
a kdyz uz sme u toho tak hru nevlastnis ani po tom co si ji koupis na steamu, precti si licencne zrudnosti ktere takovehle sluzby maj...
-
-
Vlastníš licenciu na jej užívanie. To je úplne normálne, keď si kúpiš film alebo hudbu, platí to rovnako...
-
Hru nevlastnis ani kdyz si ji koupis na CD...
-
ja steam neobhajuju sam ho vubec nema a nikdy sem tam nic nekoupil a nekoupím
-
-
-
-
-
-
Tak Games.cz bude mit reklamu na Steamu. *5*
-
No nevim, zvlášť s ohledem na to, jak dopadly user reviews na metacritic...
0/10 okay first off i bought this game yesterday and its not working i emailed the ppl and they did not help okay why make a game that doesn't work and sell it? I ahd 2 giv this game a low score because I CANNOT EVEN PLAY IT they should call this game
"Doesn't Work At All" written by shithead fuckhead because i PAYED AND IT SHOULD WORK okay it doesn't make any sence. anyway all the peeps sayin this is a gud game are lying becoz its broke and they suck dik -
-
Podobně i na google play, kde když jim něco nejde, hodí minimum a dál to neřeší. Nebo hry, které mají naprosto přestřelené hodnocení. Nejhorší, že se tím lidi řídí, jo to má 4.6 hvězdy, kupujte jak blázni.
-
Je fakt, že třeba Company of Heroes 2 tam hejtovali naštvaní Rusáci, protože ve hře ukázali autoři historickou pravdu o tom jejich slavném "osvobozování", přitom to určitě byla nadprůměrná hra a tam skončila s 1,8. Nicméně i na Metacritics se objevují kvalitní recenze a uživatelé a ty Metacritics vyzdvyhuje. Ale většinou to výsledné skore je reálnější než od mnoha recenzentů. Například: http://www.metacritic.com/game/pc/gone-home
-
-
realnejsi... kdyz vemes, ze vetsina joudu kupuje sraczky jako cod, tak je jasny, ze stylem uplne jina hra pujde mimo ne...
pokud na steamu muze hru hodnotit jenom majitel, odstrani se vetsina mimonu
(aspon teda doufam, ze si nikdo nekupuje hry, o kterych dopredu vi, ze ho nebudou bavit) -
-
Hraji, možná hrával jsem, všechny hry, které tady v podstatě recenzenti vynesli do nebes. Například často tu zmiňuji Starseed pilgrim, Proteus. Díky tomu, že jsem se spálil jsem upozadil samotné games.cz, a začal se víc zaměřovat na agregátor metacritics. Udělal recenze a dle vkusu s podobně hodnotícími recenzemi, mi ted metacritics doporučuje hry, co by mě mohli bavit. Tohle bude na Steamu asi ještě zlepšené o informaci, kolik ten člověk s hrou strávil času.
-
Ja jo :D
-
-
-
No ale takovy X Rebirth v den vydani opravdu nesel hrat. Takze co tam chcete napsat? Nefunguje to nikomu, musite se vrtat v nastaveni zvuku, ale je to skvele investovanych 50 ecek?
-
-
To co psal je jen příklad, polovina recenzí na Metacriticu je v tom duchu, co psal.
0/10
no fun at all, can understand how good was MW3 when i compare it to this stupid ghost game. This game is simmilar to black ops 2 and there is no sound quality or graphic quality. This game is not worhing 60 dolars dont buy it, waist of money exaclty -
-
A koho to sejri? Kdo se prosimte rozhoduje koupit hru na zaklade nejakych pripitomnelych uzivatelskych recenzi na metacriticu nebo jinde? Jestli to bude s tim palcovanim jako napriklad na GOG, tak bych se toho vubec nebal, protoze ty zavadejici "recenze" budou nekde na konci a nikdo si je nikdy neprecte.
-
-
Sere, protoze vazne a opodstatnene klady a zapory ty hry se ztrati v mori tech sracek co tam lidi spamujou
-
-
-
-
Presne to mne napadlo po precteni titulku. Lidi jejichz jedina skala je bud 0 nebo 10...
-
som inak mierumilovný človek ale 0/10 retardov by som rovno postavil k stene a... prefackal. "Najradšej" mám tých čo svoje vlastné chyby počas hrania zvalujú na hru v ktorej podstate všetko funguje ako má ale oni jednoducho nie sú schopní ju pre nedostatok schopností hrať. OK, takýto hráči boli vždy, sú a budú ale neviem prečo mám ten dojem, že ich percento neúmerne narastá z roka na rok.
-
-
Jo co se tyce tehle hracu si vzdy vzpomenu na pana Smutneho :D
(jen popichuju ;) )
-
-
Tak pokud tam nekdo da palec dolu s tim ze mu hra nejede, tak vim ze muzu cist dal, navic tohle ma vyhoodu ze se muzu podivat jake hry onen hrac ma a tim taky ziskam prehled co hraje a mohu vice zhodnotit jeho relevantnost
-
Není nahodou už legendarní recenze kde stejne argumenty pro nízké hodnocení PC verze GTAIV použil "profesionalní recenzent"? Nechapu proto navážení do "hlasu lidu".
-
LOL tak přesně toho se bojím, že to bude takováhle žumpa jak názory (některých) uživatelů na gamespotu, a drtivé většiny na metacriticu kde jsou schopný tomu dát nejnižší hodnocení jenom proto, že nejsou schopný si nainstalovat ovladače na grafiku
-
-
Ze hra nefunguje neni nikdy vec ovladacu, ale neschopnyho vyvojare, ovladace pak casto jen lecej nasledky tyhle neschopnosti. Pokud totiz na tech ovladacich funguje 150 jinych games, neexistuje zadnej duvod, aby nefungovala i ta 151. Takze si ta hra tu 0 klidne zaslouzi. Hraci totiz prevazne nejsou placeni vydavatelem, a tak nemusej hre davat v nejhorsim 9/10 ...
-
-
-
To je dobře. Někdy zkušenost prachobyčejného uživatele je mnohem cennější než deseti recenzentů.
-
Me to moc uzitecny neprijde, takova další diskuze k dany hre. Navíc uz ted tam toho je tolik, kdo by se v tom chtěl hodiny hrabat. A ten cas kolik kdo odehral nevypovida o nicem, treba hodne lidi ma hru pustenou několik hodin na liste jen aby dostali kartičky:)
Navíc při dnesni rychlosti internetu si muze každý hru vyzkoušet sam, a když se mu libi tak si ji pak koupit, při dnesnim trendu nedodelanych a zabugovanych her, a kupovani zajice v pytli to zacina byt pomalu legitimni způsob jak si udelat na hru názor. -
-
kvůli tomu je tam palcování recenzí a řazení od most helpful... navíc tam vidíš kolik hodin má recenzent odehráno celkově/poslední týden.. četl jsi to vůbec?
-
-
no tak tam je razeni a palcovani no..a co to meni? To jako znamena ze diky tomu to je akuratni a presne a lze se tim ridit?..ok..tak si to uzij:) A cist to nemusim, mam steam a videl jsem to:)
-
-
to znamená že to cos psal nahoře je nesmysl
-
-
-
-
Cože ? Smutnému chybí číslíčka ? Naopak palec je dobrý - bud' hra stojí za to, nebo je to prostě blbost. Takhle by tam byly samé 6 nebo 7 a rozhodni se sám. Celkem budou zajímavé rozdíly v recenzích na tituly, které jsou jinak podpořené finančně od vydavatelů. *1*
-
-
nejlepsi by byl dislike/like bar jako na youtube, jakmile presahuje cervena, tak sbohem
-
Zkusil bych si daný odstavec přečíst znovu...:)
"Což je poněkud málo k ohodnocení jemných nuancí, ale na to sotva stačí i desetibodová stupnice a od nuancí tu máte psané slovo. Naopak to zamezí devalvaci hodnocení jako třeba je to uživatelské ne Metacritics, kde hry dostávají nuly a nebo desítky prostě impulzivně, bez reflexe opravdového posazení na celou hodnotící škálu." -
-
Palec jako takový je možná málo, ale rozhodně lepší než hodnocení typu: 6/10 - Hra nepřináší moc nového co bysme už někde neviděli, ale určitě si zaslouží Vaši pozornost. Anebo typu: 8/10 - Při 1. týdnu prodeje nefungoval multiplayer, který je hlavní částí hry, vypadá naprosto stejně jako minulý díl, ale je neskutečně zábavný. Singleplayer je tak špatný, že se do konečného hodnocení asi nebude započítávat, přestože je plnohodnotná část hry a sami vývojáři se chlubili jak to bude nejlepší kampń v celé sérii. Číselné hodnocení beru v poslední době jako alibismus recenzentů, kteří se rádi schovávají za 6 nebo 7 bodů, přestože si hra zaslouží maximálně tak 3 nebo 4.
-
-
Tvoje baba si zaslouzi maximalne 3 nebo 4...
-
-
Vrať se do hospody. *3*
-
-
A co jsem tím chtěl samozřejmě říct, je už v 1. příspěvku: bud' si hra zaslouží palec nahoru, nebo palec dolů, nic mezi tím.
-
-
-
-
Bože dej, ať se nám z toho nestane druhý facebook. *7*
-
-
Druhý Facebook těžko, ale herní už to je dávno.
-