Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    Já se tak strašně moc těším, až si s tímhle VALVe nabije hubu. Momentálně k VALVe chovám takovej hate až to hezký není. Už mě ta jejich hipísácká firemní struktura fakt nebaví. Co je jim platná tahle mediálně cool firemní struktura, když ta firma (sami to i přiznali) nemá ani PR oddělení, nebo jakejkoliv styk s komunitou? Určitě jste všichni četli tu blamáž okolo Halloween patche do Doty 2 a spojitost s automobilkou volvo, no prostě komedie. A co na to VALVe? Nic, vůbec nic, jestli proběhla nějaká mailová omluva volvu nebo tak něco, do toho samozřejmě nevidíme, ale prostě mě to jejich ticho okolo všeho fakt už nebaví a strašně moc jim přeju nějakej neskutečnej průser, aby se nad s sebou zamysleli a najali pár lidí. Sakra, vždyť ty prachy tam na to maji. Najmu 5 mladejch nadšenejch lidí co by jim testovali hry na greenlight. 5 lidí na styk s komunitou a veškeré PR. Můžou dělat třeba i překlady ne? Tak najmu dalších 200 lidí co by překládalo veškerej Steam katalog her, tím by si také šplhnuli. Sakra, když ty prachy mám, tak proč na nich sedět? Achjo *7*
    • Jazz
      Ano, VALVe může za to, že Dota 2 má nejretardovanější komunitu na světě, která volá Volvu. Ty už to nehul.
    • Co je to za znak ? - Half Brain ?
      • Pokud jsi aspoň dokončil druhý stupeň základní školy, měl by jsi vědět, že je to řecké písmeno "Lambda".
        • Pouč mě ...:) znáš ještě nějaké další zajímavé písmenka ???
        • Ahaaaa !!! A dá se s tou " lambda " provést třeba lobotomie ? To by hodně vysvětlilo ....
          • Ethy
            Zatím tady vegetíš jenom ty. Takže bych s tou lobotomií brzdil, když si mě zatím jenom urážel a nepodložil si svoje tvrzení žádným podmětem k diskuzi.
            • Tak až doděláš základku a tím pádem získáš zmiňovanou úroveň, tak se vrať.
            • S "lidmy" začínajícími: "Já se tak strašně moc těším, až si s tímhle VALVe nabije hubu"
              nediskutuju na úrovni.
        • U nich ve Chvojkovicích-Brodě měli jen první stupeň.
    • XorxoxTalarius
      Jo tohle ma hlavu a patu, sice preklad bez souhlasu distributura delat nemohou a myslim ze je lepsi to spis nechat na nem.
      Kazdopadne s tim testovanim toho co prodavaji a tak dale se neda nez jenom souhlasit
    • rami.cz
      Ty jsi chudak :)
      • Ethy
        Rozeber to prosímtě, rád se o sobě něco dozvím :)
  • Jack1947
    Tim padem tady pada veskera "Exkluzivita" coz je skoda.
    • Tilwaen
      Pro nás jako hráče to přeci škoda vůbec není. Nepotřebuješ si koupit jedno dané zařízení, abys na něm exklusivní hru rozjel, ale můžeš ji rozjet (s trochou štěstí a podporou vývojářů) na jednom zařízení, které už máš doma.
  • Rome 2 na gamepadu ? to si děláte snad už srandu .... opravte nejdřív pořádně hru a pak ji cpěte třeba do mobilu! bože už mě to zjednodušování všeho s...re. Rome 2 je zatím pro mě nejhorší Total War hra jakou vydali ....
    • Bude to na Steam OS. To jest počítač. Dnes již nepostradatelnou součástí počítače je klávesnice a myš, takže strategie se na nich hrajou jedna báseň. A kdo si to bude chtít zahrát na gamepadu, klidně může. Ale nemusí....
      • Aby se to dalo hrát slušně i na tom Steam gamepadu MUSÍ upravit ovladaní. Výsledkem podobných úprav bylo zatím vždy zgurvene klasické ovládání. Ve všem.

Konec Total War se blíží...
        • Ghost47
          Podle toho ukázkového videa z hraní Civilizace se kvůli Steam gamepadu nic zjednodušovat nemusí, vzhledem k tomu, že to má touchpad místo páčky, není problém používat gamepad jako myš. Podle mě se bude hlavně dodělávat podpora pro tu dotykovou obrazovku, tam by se dala zobrazovat třeba minimapa, výběr skupin nebo tlačítka pro speciální schopnosti jednotek.
          Tenhle ovladač je od začátku dělaný na to, aby na něm šly bez úprav hrát PC hry...
          • A v Civce musis oznacovat jednotky tahem mysi? Asi ne, ze? Uz te vidim, jak oznacujes vice jednotek gamepadem...
            • na gamepadu sa nedá stlačiť Šift a klikať? alebo nedá sa na ňom natiahnuť obdĺžnik? čítali ste ako sa to vlasne u Civ4 chová?

ten touch funguje tak, že pohybujete palcom po ploche a s ním sa hýbe aj myš, hore dole. ako náhla sa dotknete okraju tak sa to začne posúvať automaticky ako keď narazíte myšou na okraj obrazovky. ak spravíte rýchly pohyb niektorým smerom tak to začne scrollovať pokým sa znova nedotknete touch padu ... mne to pripadá rozumné, súdiť budem až si to skúsim ...
  • at si to strci do prd*le
    • Tilwaen
      Teď jsi jim to natřel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit