Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Tahle hra mě láká ( mám rád druhou světovou/ techniku) ale nevím, za mě je to takové trochu překombinované, Strategie, simulace a snad i nějaká tahovka či co a malinko to vypadá i jako lepší Hearts of iron( plánovací mod)...

    Rád bych si zahrál, ne jen plánoval, takže ve výsledku to pro mě nebude stejně jako Uboat.

    Věřím kdo tomu příjde na chut pro něj asi super hra. ( plus ta podváděcí ai by mě v takovýmhle druhu hry vyloženě asi dost srala).

  • triptich

    vďaka za recenziu. nad hrou dlho uvažujem, ale podľa všetkých recenzií, reakcií a videí súdim, že autori prepálili náročnosť. čas je cenná komodita a hrať jednu hru stále dokola, lebo AI až nepochopiteľne chetuje ma dosť odrádza. na druhej strane mám skúsenosti s normandy 44, takže by to nemuselo byť tak zlé...

    a po tom, ako vašek zvozil army general mód, do ktorého som vkladal nádeje, asi ešte počkám na kompletnú hru s rozšíreniami a patchmi.

  • KIMCID

    No až opravěj věci jako že mě zabije KV na 2 km bude to fajn hra

  • XorxoxTalarius

    Hra je to super, akorat je pravda ze proti AI je hra dosti nefer, a AI nema problem i na easy drzet v sachu dva lidske hrace, nebo je pripadne za pomoci chirurgickych utoku porazit. Skoro se mi zda ze AI znacne podvadi. Takze PvE neni nejlepsi varianta, coz je zrovna skoda, protoze to je muj nejoblibenejsi styl hry

  • Radkaa

    Tutorial a Army General není plně dodělaný, ale hra je primárně multiplayerová. Hodnotit ji tak podle singleplayeru je dost mimo. V multiplayeru je SD2 daleko lepší než Normandy 44.

    Pro nové hráče sice nepřístupná, ale stejně je to pro uzavřenější skupinu lidí, kteří už mají dřívější Wargame.

    • Derp_1337

      Tak autor článku to několikrát v recenzi zmínil, že hra je nepřístupná pro nováčky, ale pro lidi, co hráli předchozí díl, to bude upgrade. Každý si z toho může vybrat to, co se ho týká.


      A k chybějícímu tutoriálu a nedodělanému Army General: bohužel je to smutný fakt, že dnes vývojáři vydávají nedodělané hry a pak je následující rok opravují patchy. Nicméně recenzent hodnotí hru v takovém stavu v  jakém ji dostal a ne to, v jakém stavu by mohla být za rok.

      • Radkaa

        Recenzent podle gamesplaye pochopil mechaniky hry očividně tak na 10-20%.

        • Derp_1337

          Recenzent v tom není sám. Spousta lidí si po netu stěžovala na velkou obtížnost naučení se základních herních mechanik. (Obzvlášť forum hry je toho plné)

          Co na to chceš slyšet? Bohužel je to jen chyba vývojářů, že tam neudělali žádný tutoriál.
          Nemyslím si, že udělat hru "jenom pro lidi co hráli 1. díl" je zrovna dobrý tah.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit