Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    podle me si to steam najde sam a uploadne na cloud, alespon tak to funguje u vetsiny her.
  • Odpovězte prosím tomu dobrému muži, také by mě to zajímalo.
  • species
    Kdyby me nekdo dal pistoli s dvouma nabojema a postavil me do mistnosti s hitlerem, stalinem a games for windows, tak strelim games for windows 2x.
  • Retail krabicová verze Dark souls je se steam kompatibilní minimálně 2 měsíce co jsem to aktivoval.Tato informace je absolete.
  • Buď rad.
  • Zdravim, chci se zeptat jestli když jsem si koupil hru přes steam budu muset achievmenty a savy přetahovat taky či si to steam přebere sám? díky za odpověď
  • To je v prdeli, už jsem to zkoro dohrál, ted abych začal znova..
  • species
    jo jo protoze na svete neni nic dulezitejsiho nez plusy na games.cz, mozna snad jen lajky na fejsiku.

/sarcasm
  • ne ja myslel když ted není gfwl a ješte to není na steamu
  • Paul_cz
    Hrát se to dalo v den vydání. Hrát perfektně se to dalo o pár dní později kdy vyšel DSFix.
  • tak tak, ještě par plusových bodů a už budou skoro na nule *4*
  • Black_Hand
    tak fromaci dostavaji dalsi plusove body :). aby se nakonec jeste nenaucili delat perfektni pc porty :O.
  • Nevim jak konkretne toto, ale spousta games sice sla na steamu koupit a slo je na steamu "vlastnit", ale kdyz si je chtel taky i hrat, musel sis tuhle srajdu nainstalovat jako bonus k tomu.
  • da se to ted hrat?
  • flash789
    Hmm..ja nevim..ja nikdy s GFWL zadnej problém nemel. Ne ze bych tuhle službu mel nejak rad, ale moc nerozlisuju jestli to je Steam, origin,Uplay nebo GFWL..u všech tehle služeb se vždycky najde nejakej problém..takze nevim proc bych mel mit radost ze se nejaka hra stehuje z jedny na druhou.
    Tyhle parazitni služby jsou k nicemu jedna jak druha..

PS: i když uznavam ze diky Steamu vychazeji hry které by jinak na PC nikdy nevysli..(FF XIII, Elminage atd)
  • no vida, bylo to tak těžký udělat rovnou?
  • Vogon
    Jasně, jenže ti co to nevěděli, instalovali(nebo se aspoň snažili) Dark Souls přes gfwl, hru hráli, mají savy(ve kterých mají nahráno dost hodin), a teď by o ně měli přijít?
  • Vogon
    Doufám, že to oživí multiplayer.
  • http://www.abcgames.cz/?p=preklady_zobraz&id=15305
  • a tunaky je čeština

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit