Přejít na výpis diskuzí
Stěhování PC verze Dark Souls z Games for Windows Live na Steam proběhne v listopadu
21.10.2014 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
Retail krabicová verze Dark souls je se steam kompatibilní minimálně 2 měsíce co jsem to aktivoval.Tato informace je absolete.
-
-
*5*
-
Pro tebe, pro jiné ne. Já jsem například za ni rád.
-
-
Jaký '"pro tebe pro jiný ne" edice premium od cenegy.neplácej nesmysli.
-
-
"Tato informace je absolete." ... Pro tebe, pro jiné ne. Já jsem například za ni rád.
-
-
-
-
Hmm..ja nevim..ja nikdy s GFWL zadnej problém nemel. Ne ze bych tuhle službu mel nejak rad, ale moc nerozlisuju jestli to je Steam, origin,Uplay nebo GFWL..u všech tehle služeb se vždycky najde nejakej problém..takze nevim proc bych mel mit radost ze se nejaka hra stehuje z jedny na druhou.
Tyhle parazitni služby jsou k nicemu jedna jak druha..
PS: i když uznavam ze diky Steamu vychazeji hry které by jinak na PC nikdy nevysli..(FF XIII, Elminage atd) -
-
Tak to jsi šťastlivec, když jsi nikdy neměl problémy s GFWL, naopak mě se ještě nestalo, že bych jednou jedinkrát s GFWL neměl problémy. Až GFWL padne nadobro a DS přesunou na Steam, budu mávat vlaječkou na náměstí a slavit... Lepší Steam než GFWL. A mimochodem Ubiplay i Origin jsou stejné sra*ky.
-
-
nerekl bych ze stastlivec, jen mi to proste normalne funguje. Mozna to bude tim ze mam v pc poradek a nebezi mi tam bambilion zbytecnejch programu a v registrech to u me nevypada jako po bitve u Stalingradu :)
PS: Steam je uplne stejna *racka jako Uplay nebo Origin, vime?..asi ne co?
-
-
-
da se to ted hrat?
-
-
Hrát se to dalo v den vydání. Hrát perfektně se to dalo o pár dní později kdy vyšel DSFix.
-
-
ne ja myslel když ted není gfwl a ješte to není na steamu
-
-
GFWL ale ještě aktivní je, alespoň pro Dark Souls, je to pár dní co jsem vykostil Nita...
-
-
-
-
Ještě by mohli přesunout Fallout 3, pořád váhám jeslti si mam ve slevě koupit další GOTY edici, ale moc se mi nechce. A navíc by mohli rovnou přesunout ty achievementy.
-
Super, už mám první díl koupený snad rok, tak si ho budu moci konečně zahrát *4*
-
nedohrál *9*
-
Migrace na steam hm to je hezké.A co officialní patch aby opravily hordy chyb a nespoléhali se na komunitu otroků.
-
To je v prdeli, už jsem to zkoro dohrál, ted abych začal znova..
-
-
Nemusíš začít znovu, podle článku migrují i savy *3*
-
Buď rad.
-