Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

"Zvukové efekty jsou skvělé a výrazně podtrhují kvalitní bojový zážitek. Hudba... Je vlastně taky svým způsobem fajn, jen se připravte na skutečnost, že je prakticky celý soundtrack složený z K-popu"

What? What? WTF?

To jsem hráli naprosto jiné hry, OST je na hře topové. O hudbu se postaral stejně jako u Automaty geniální Keiichi Okabe a to je na hony vzdálené K-popu. 

• nightborne

Jinej vkus? Ačkoliv teda v nieru mě OST bavil a stylový kono mama ja dame z toho bossfightu mi hrálo v hlavě eště asi tejden.

Ale tady? Zpívaný refrény místo ambientu mi docela rychle začaly lízt na nervy, obzvlášť třeba při průzkumu nebo platformingu... šplhám na lano proboha, nemusíte mi k tomu dávat chorál...

Tklivej popík v campech mě neříkal vůbec nic a zajímavější bojovou muziku si upřímně vybavuju jenom jednu, a to při bitce s jistou slečnou skoro úplně na konci. Jinak jsem zkrátka nebyl osloven, čéče.

• lito

to je naprosto v pořádku,  že se ti to nelíbilo, ale nazývat to k-popem? To je jak Gotta nazývat heavy metalem. 

• Hezka, rizna recenze. 

• Jevo83

Suhlasim, vyborny text👍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit