Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

Doufejme že SHIFT UP dostanou možnost se podílet na vzhledu Lary Croft v novým Tomb Raideru. Je potřeba vrátit rovnováhu do herního průmyslu.

• "vystrčená zadnice je ve hře prostě proto, abychom na ni mohli zírat se slinou v koutku".

Přesně! Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

A za mě dodávám jen houšť a větší kapky.

• ako mne osobne sa Lara c Survivol pacila omnoho viac nez povodne verzie (a ano, preferujem rozumne rozmery prs, cize plne Bcko staci)

• Derp_1337

Jo, Lara Croft v trilogii Survivor vypadala dobře.

Ale zase na druhou stranu Lara Croft ve filmovém podání Alicie Vikander nebyla zrovna moc dobrá.

• lito

"Zvukové efekty jsou skvělé a výrazně podtrhují kvalitní bojový zážitek. Hudba... Je vlastně taky svým způsobem fajn, jen se připravte na skutečnost, že je prakticky celý soundtrack složený z K-popu"

What? What? WTF?

To jsem hráli naprosto jiné hry, OST je na hře topové. O hudbu se postaral stejně jako u Automaty geniální Keiichi Okabe a to je na hony vzdálené K-popu. 

• nightborne

Jinej vkus? Ačkoliv teda v nieru mě OST bavil a stylový kono mama ja dame z toho bossfightu mi hrálo v hlavě eště asi tejden.

Ale tady? Zpívaný refrény místo ambientu mi docela rychle začaly lízt na nervy, obzvlášť třeba při průzkumu nebo platformingu... šplhám na lano proboha, nemusíte mi k tomu dávat chorál...

Tklivej popík v campech mě neříkal vůbec nic a zajímavější bojovou muziku si upřímně vybavuju jenom jednu, a to při bitce s jistou slečnou skoro úplně na konci. Jinak jsem zkrátka nebyl osloven, čéče.

• mr.clayman

Asi myslíš Raven. Je pravda, že soundtrack byl dost guláš co do počtu žánrů, ale já si vybavuju spusty tracků z bojů s bossy, počínaje už Abaddonem na střeše parkoviště, a za mě boží byl i track z boje s Democrawlerem, který začal jako orchestrální, až operní skladba, ale pak se přidal taneční rytmus a kytary. Jeden z nejpamětihodnějších tracků za mě.

Použití tolika zpívaných tracků je nezvyklé v takhle vysokoprofilové hře, ale nijak mi to nevadilo. Naopak ten soundtrack vůbec nenudí na samostatný poslech a jsem HODNĚ rád, že ho vydali v podstatě kompletní, takže přes 10 hodin hudby.

Souhlasím s kolegou v tom, že prohlásit, že je to hlavně K-pop, je silně zavádějící charakterizace, jakkoli tobě osobně ten soundtrack k pleti nešel.

• uher

Tak on sem to jméno záměrně snaží nepsat, protože je to spoiler a ty ho tu vybleješ 😂

Snad si to nepřečte někdo, kdo to ještě nehrál...

• mr.clayman

🤐 Tak redakce ať odstraní tu první větu. Nějak mi to v tu chvíli nedošlo. 😑

• lito

to je naprosto v pořádku,  že se ti to nelíbilo, ale nazývat to k-popem? To je jak Gotta nazývat heavy metalem. 

• Hezka, rizna recenze. 

• Jevo83

Suhlasim, vyborny text👍

• Wakizashi

Diky za recenzi. Hra dle dema velmi solidni, ale za 70€, to fakt ne. Zejmena, kdyz se jak v US, tak Cine prodava za uplne jine penize... Skoro pulku?

• Jj, určitě dávám do wishlistu, ale kupuju až za pár let, až to bude nejvýš za třicetieur.

• ale ze? :) 

keby to malo nebodaj dabing do spanielciny, nemciny, italstiny a inych, tak mozno nic nepoviem, ale takto.....

Kazdopadne, skusil som DEMO a ani ho nedohral, hra nie pre mna. (post apo EARTH nemusim, kozmeticke pcv nezbieram, hrdinka mi nesedi tiez nejak extra, cize cielovka teda nie som, jo a este priemerny az nulovy pribeh.... vraj v SB2 to poriesia ale to je hudba dalekej buducnosti)

• DracowitosCZ

Ty jo,na grafické kartě za 50 tisíc hra grafický vypadá ostřeji a propukla ,to je úplně zázrak .😦On každý má PC ,hraje na nejvyšší možné sestavě .Ano každý má PC hraje ve 4 K 200 snímcích 😃

• Derp_1337

Tak každý rozumný jedinec chápe, že nové hry na staré GeForce GTX1060 asi nebudou vypadat nejlépe.

To jako vážně potřebuješ, aby ti recenze sdělila tuhle očividnou informaci??? 

A pokud chceš vědět výkon hry na nějaké konkrétní grafice, tak stačí zadat dotaz na Google. Internet je plný hardwarových "guru", kteří testujou výkon her na všemožných sestavách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit