-
Doufejme že SHIFT UP dostanou možnost se podílet na vzhledu Lary Croft v novým Tomb Raideru. Je potřeba vrátit rovnováhu do herního průmyslu.
-
-
"vystrčená zadnice je ve hře prostě proto, abychom na ni mohli zírat se slinou v koutku".
Přesně! Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
A za mě dodávám jen houšť a větší kapky.
-
ako mne osobne sa Lara c Survivol pacila omnoho viac nez povodne verzie (a ano, preferujem rozumne rozmery prs, cize plne Bcko staci)
-
-
Jo, Lara Croft v trilogii Survivor vypadala dobře.
Ale zase na druhou stranu Lara Croft ve filmovém podání Alicie Vikander nebyla zrovna moc dobrá.
-
-
-
"Zvukové efekty jsou skvělé a výrazně podtrhují kvalitní bojový zážitek. Hudba... Je vlastně taky svým způsobem fajn, jen se připravte na skutečnost, že je prakticky celý soundtrack složený z K-popu"
What? What? WTF?
To jsem hráli naprosto jiné hry, OST je na hře topové. O hudbu se postaral stejně jako u Automaty geniální Keiichi Okabe a to je na hony vzdálené K-popu.
-
-
Jinej vkus? Ačkoliv teda v nieru mě OST bavil a stylový kono mama ja dame z toho bossfightu mi hrálo v hlavě eště asi tejden.
Ale tady? Zpívaný refrény místo ambientu mi docela rychle začaly lízt na nervy, obzvlášť třeba při průzkumu nebo platformingu... šplhám na lano proboha, nemusíte mi k tomu dávat chorál...
Tklivej popík v campech mě neříkal vůbec nic a zajímavější bojovou muziku si upřímně vybavuju jenom jednu, a to při bitce s jistou slečnou skoro úplně na konci. Jinak jsem zkrátka nebyl osloven, čéče. -
-
Asi myslíš Raven. Je pravda, že soundtrack byl dost guláš co do počtu žánrů, ale já si vybavuju spusty tracků z bojů s bossy, počínaje už Abaddonem na střeše parkoviště, a za mě boží byl i track z boje s Democrawlerem, který začal jako orchestrální, až operní skladba, ale pak se přidal taneční rytmus a kytary. Jeden z nejpamětihodnějších tracků za mě.
Použití tolika zpívaných tracků je nezvyklé v takhle vysokoprofilové hře, ale nijak mi to nevadilo. Naopak ten soundtrack vůbec nenudí na samostatný poslech a jsem HODNĚ rád, že ho vydali v podstatě kompletní, takže přes 10 hodin hudby.
Souhlasím s kolegou v tom, že prohlásit, že je to hlavně K-pop, je silně zavádějící charakterizace, jakkoli tobě osobně ten soundtrack k pleti nešel.
-
-
Tak on sem to jméno záměrně snaží nepsat, protože je to spoiler a ty ho tu vybleješ 😂
Snad si to nepřečte někdo, kdo to ještě nehrál...
-
-
🤐 Tak redakce ať odstraní tu první větu. Nějak mi to v tu chvíli nedošlo. 😑
-
-
-
to je naprosto v pořádku, že se ti to nelíbilo, ale nazývat to k-popem? To je jak Gotta nazývat heavy metalem.
-
-
-
Hezka, rizna recenze.
-
-
Suhlasim, vyborny text👍
-
-
Diky za recenzi. Hra dle dema velmi solidni, ale za 70€, to fakt ne. Zejmena, kdyz se jak v US, tak Cine prodava za uplne jine penize... Skoro pulku?
-
-
Jj, určitě dávám do wishlistu, ale kupuju až za pár let, až to bude nejvýš za třicetieur.
-
ale ze? :)
keby to malo nebodaj dabing do spanielciny, nemciny, italstiny a inych, tak mozno nic nepoviem, ale takto.....
Kazdopadne, skusil som DEMO a ani ho nedohral, hra nie pre mna. (post apo EARTH nemusim, kozmeticke pcv nezbieram, hrdinka mi nesedi tiez nejak extra, cize cielovka teda nie som, jo a este priemerny az nulovy pribeh.... vraj v SB2 to poriesia ale to je hudba dalekej buducnosti)
-
-
Ty jo,na grafické kartě za 50 tisíc hra grafický vypadá ostřeji a propukla ,to je úplně zázrak .😦On každý má PC ,hraje na nejvyšší možné sestavě .Ano každý má PC hraje ve 4 K 200 snímcích 😃
-
-
Tak každý rozumný jedinec chápe, že nové hry na staré GeForce GTX1060 asi nebudou vypadat nejlépe.
To jako vážně potřebuješ, aby ti recenze sdělila tuhle očividnou informaci???
A pokud chceš vědět výkon hry na nějaké konkrétní grafice, tak stačí zadat dotaz na Google. Internet je plný hardwarových "guru", kteří testujou výkon her na všemožných sestavách.
-