Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Llour
    Jo jo, na tohle se hodně těším *4*
  • Kozy
    Tohle bude minimálně úžasný, ať už je to tady.
  • Inquisitor
    Věřim, že to bude pecka. Paradox je zárukou kvality a příliš moc zabitých hodin :)
    • Někdy si říkám, že až příliš mnoho. Ale není mi těch stovek hodin, co jsem u CK a EU strávil, ani trošku líto :)
  • Paradox strategie umí *3* .Takže doufám ,že zase předvede skvělou práci na tuhle hru jsem zvědavý.
  • Zrzzek
    Bude to podobné jako jejich předchozí hry, jen ve vesmíru? Pokud ano, je to, dalo by se říci, záruka kvality. No a pokud ne, jsem zvědavý, co kucí a holky z Paradoxu vytvoří. No, uvidíme!
  • Přeju Paradoxu hodně štěstí se znásilňováním Clausewitz engine, aby dokázal obsloužit vesmírnou grand-strategii. Moc si neumím představit, jak se to bude hrát, ale v Paradoxu jsou hlavy dostateně chytré. Zajímavé to bude rozhodně.
  • Hru sleduji už od ohlášení a musím říct, že vypadá velice nadějně. Pro ty koho zaujala doporučuji oficiální wiki kde jsou vyjmenovány a popsány jednotlivé systémy *3* http://www.stellariswiki.com/Features
  • podmaz fajný...grafika lákavá...uvidíme čo sa z toho vykluje...
  • tahle hra je rozhodne v mem hledacku...ale uvidime jak se to vyvrbi
  • Velmi slibný. Ta první půlka kampaně zní tak dobře, že bych se v druhý nejradši vykašlal na nějaký aliance a impéria a politiku a radši pokračoval ve zkoumání historie a zaniklých ras a došel k odhalení Tajemství všech tajemství. Tedy jestli je to opravdu 42. *1* Ale kdo ví, třeba ve finále bude i něco v tom smyslu. V každým případě strategií s prvkem objevování není nikdy dost, tak jen ať po prvku očekávání nepřijde prvek zklamání, víc si přát nelze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit