Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

...tak jsem se nakonec k dohrání dostal až letos o svátcích (spolu s Twin Morror). A musím napsat, že jsem si přehrabování v kytkách a houbách opravdu neskutečně užil. Výborný cozy titul na svátky. Strange Antiquities, novinka, připravovaná tvůrci Horticulture, šla okamžitě do seznamu přání na Steamu. Mimochodem, byl jsem velmi mile překvapen zjištěním, že Strange Horticulture má přímo v základu český překlad! Musel jsem se vrátit k Patrikově recenzi a ověřit si, že hra byla v době vydání pouze v angličtině. A bylo tomu tak. Nicméně hra má nyní zahrnutou i oficiální češtinu. Na několika místech je chybka, ale jinak je čeština naprosto v pořádku a vynikající. Pro neangličtináře výrazná pomoc v oněch botanických výrazech. Jinak Patrik na Games VELMI chybí a za mě to byla obrovská minela se s ním rozloučit. Jeho pokrytí zvláštních, jiných, menších a indie her bylo příkladné a mě osobně výrazně na Games právě tyto kousky chybí. O AAA hrách píše každý...

Mimochodem: Teď jsem viděl trailer k The Bustling Wolrd a lehoulince jsem se připokáknul. Tohle bude PŘESNĚ hra dle mého gusta! The Bustling World vyloženě naplňuje mé sny o hře ze starověké Číny; přemíra detailů, herní mechaniky, soundtrack, prostě vše se trefuje do mého vkusu. Ten design! Hudba! A neuvěřitelný důraz na detaily! Herní mechaniky, které by mohl Assassin's Creed: Shadows závidět! Vydržte celé 4 minuty traileru, protože doslova každá lokace je hezčí a hezčí, krása střídá nádheru a celek je jako prastarý oživlý dřevoryt. Barevná paleta úžasná a znovu se musím opakovat: TY DETAILY, živoucí svět a nádherné lokality! Tohle by stálo minimálně sepsat jako novinka!

• Corvus

Patriku, díky za tenhle objev! Hra je přesně můj šálek odvaru z bolehlavu, vraního oka a zeměžluče! Letmo jsem to zkusil, abych nekupoval zajíce v pytli, a okamžitě jsem následně zakoupil na Steamu. Autorům patří každý cent za tenhle indie skvost. Takže díky za fajn odpočinkovou záležitost!

• triptich

takže zábavná "jednohubka". prečo nie, rád objavujem tento typ hier. zvyknú sa z nich vykľuť tie najkrajšie zážitky. nápad znie dobre a podľa recenzie súdim, že spracovanie sa podarilo, takže nie je nad čím rozmýšľať. vyskúšam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit