Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm, a proč mám věřit že si milý Killerman stránku "nesejmul" sám aby měl zase trochu publicity ... přecejen s nasbíranýma 1500 podpisama zrovna díru do světa neudělal. Ačkoliv souhlasím s tím že množství nadávek ve hrách je místama opravdu neskutečné tak tihle "bojovníci proti _______" (doplň cokoliv proti čemu je zrovna populární bojovat) jsou dost často stejná nebo ještě horší verbež jako ti proti kterým bojují
  • Dobrý na tom je, že tihle idioti, co tu stránku zlikvidovali, strávěj celej svůj mizernej život ve svím malým šedivým pokoji se zataženými závěsi, s klávesnicí po praví ruce, mikrovlnkou na večeři po leví ruce a před monitorem likvidujícím jejich zakrnělé mozkové buňky... čímž chci řict: Na internetu si pište co chcete, hlavně že nevicházíte do ulic *3*
  • Kavárenský povaleč, kryptokomouš a levicový humanista v jedné osobě Aleš Smutný zase jednou zasáhl. Já sám bych chtěl za sebe říct, že ta petice byla k hov*u:-) a jsem hrdý na toho bílého mladíka, který ty stránky sundal do pitche.
    • ty si ****
  • Ještě k tomu co se snaží dosáhnout je tam přiloženo video z Extra Credits.
    http://penny-arcade.com/patv/episode/harassment
  • Co to tu všichni melou. Ten web se nesnaží nikoho cenzurovat, ale umožnit hráčů, aby si mohli účinně odfiltrovat troly a nebyli jimi obtěžování.
    Nadávat jakkoli rasisticky a sprostě budete moct jak se vám zlíbí.
  • To sú ale keci. Autor článku si môže podať ruku s autorom stránky. Obidvaja sú netolerantní, úzkoprsí, obmedzení rasisti. Presný "opak" tých internetových "primitívov"...
  • Jako sorry autore, ale tento článek sem naprosto nepatří. Navíc ohraničováním se výrazy, jako je "internetový primitiv" děláš to samý, proti čemu se tak urputně snažíš vyjádřit svůj názor (alespoň to z článku tak vyplývá).
    Ano, anonymita v jakékoli formě vybízí k činům, co by jinak člověk neudělal. Nicméně jak se vyvyne herní komunita, jestli v docela slušnou, slovně neagresivní, nebo absolutně bigotní, záleží jen a jen na tom, jak se k tomu postaví ten, kdo za tou hrou stojí nebo jí nějakou formou spravuje. A přiznejme pravdu, řekni mi, co bys s tím ty sám chtěl dělat. I kdyby bylo nařízeno nějakým zákonem to, co petice od vývojářů požaduje, je takřka nemožné to zcela odchytit. Nějaká forma nahlašování nekalot a následné banování je neefektivní, monitoring je takřka nemožný, a s dalšími omezeními by hráči nemuseli utvořit vůbec žádnou komunitu a na tom už zase trhnou peníze developeři a producenti.
    Udělat stránku, kam se kliká pro přidání petice a nějaký ten fund-raiser umí udělat každý druhý. Ono stěžovat si umí naprosto každý (viz i tento článek). Říci vývojářům, že to nedělají dobře je taky lehké (kdyby se k nim petice dostala). A trošku popřemýšlej. Kdyby nedejbože něco jako toto prošlo pod rukama našich vele(ne)schopných státovládců, budeme na tom nakonec špatně akorát my - hráči.
    Tak mi tedy milý autore řekni, co bys udělal abys tomu zabránil a přitom neomezoval nás ostatní?
  • MickeyMutant
    "Na internetu se nesmíte snažit bojovat proti něčemu, co by se nelíbilo bílému teenagerovi mužského pohlaví."

    To je zajímavý, ale rasistický a šovinistický názor. Implikuje myšlenku, že ženy, senioři, černoši, asiaté, indiáni, Arabové, Inuité, Aboridžinci, Křováci a další nejsou kvůli intelektuální nedostatečnosti související s jejich věkem, rasou nebo pohlavím schopni hacknout nějaké internetové stránky, a navíc bez důkazů rasisticky obviňuje jednu společenskou menšinu z agresivního, nemorálního a potencionálně trestného chování.

    V podstatě jsi Aleši hned v první větě udělal přesně to, proti čemu vystupuješ*4*
  • podpis přidán. Také mne to už točí
  • jindra.veliky
    Ve hre si budu nadavat komu chci a jak se mi zachce *16*
    • A každý hráč by měl mít možnost tě odfiltrovat, aby tvým nadáváním nebyl otravován.
    • Opravil bych to na budusi nadávat kdykoliv kdekoliv a komukoliv se mi zachce. *3*
    • Protoze na MMO nejsou penizky a v singlu to nikomu nevadi? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit