Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to hle?Při pozorném poslouchání telefonátů a nahrávek lze zjistit, že pro většinu kostýmů je nemožné, aby je nosil člověk. To však neplatí pro kostýmy s mechanismy spring-lock, které má nainstalován například i kostým Springtrapa. Springtrap však byl nahrazen novějším animatronikem a byl i s kostýmem ponechán v zapomnění ve skladišti. Poté do dění však zasáhl Purple Guy, který v pizzerii zavraždil pět dětí a nacpal je do kostýmů robotů. Když se po několika letech vrátil, probudil duše oněch dětí, které ho následně obklíčili ve skladišti (viz minihra páté noci FNaF 3). Purple Guy se v zoufalství shoval do Springtrapova kostýmu. Vtom se však staré animatronikovy díly daly znovu do provozu a rozmačkaly Purple Guye uvnitř. Třicet let později se odehrává hra Five Nights at Freddy's 3, ve které v 6té noci Fazbear's Fright vyhoří. Co se stalo při požáru se Springtrapem není známo.
    Podrobnosti Editovat
  • Springtrap je pravděpodobně starší model Bonnieho. Je to silně poškozený animatronik králičího typu barvy špinavě žluté až zelené. Velká část jeho pravého ucha chybí a místo ní z kostýmu vyčuhují dráty. Celé Springtrapovo tělo je roztrhané a skrz díry lze vidět dráty a konstrukci. Na pravé ruce mu chybí prostředníček. Jeho oči jsou bledě šedé, i přesto ale v průběhu jumpscaru mají žlutý nádech (pravděpodobně kvůli přesvětlení). Při bližším pohledu můžeme skrz díry v kostýmu vidět pozůstatky lidských orgánů a cáry fialového oblečení (pozůstatky po Purple Guyovi). V hlavním menu je možno zahlédnout ve Springtrapově otevřené čelisti jakousi mumifikovaně vypadající lidskou hlavu, kterou lze také zahlédnout při jeho cestě přes CAM 15.a co tohle vi te to ?
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4*
  • Springtrap je hlavní záporák a jediný hmotný animatronik ve hře Five Nights at Freddy's 3. Zárověň je také jedinou postavou, která může ukončit hru (Phantom animatronici vás pouze vystraší). tohle vite ? *1* *1* *1* *1*
  • super hra ale vite ze purple guy se jmenuhe Vincent ? a 1.pizzerie byla Fredbears family diner ? proc scott tu hru nedal jako první dil ?
    • Jméno Vincent je od fandomu.. Jinak podle knihy je William Afton nebo Dave Miller :)
  • Jack1947
    Indie lekačky jedou, jewtúúbers ftw *5* *14*
  • Nebylo týhle chujoviny už dost? *16* *16* *16* *16*
  • MalyZeli
    Jak se nekdo muze bat u hrani neceho takoveho, a navic se u toho i bavit? Pokud tohle zacne byt novej trend jak by mely vypadat horrorove hry, tak to teda radsi provaz.
  • Zastaví už někdo tohle veřejné mučení ?
  • Kdyby vývoj Half-Life vedl Scott Cawthon místo Gaba Newella, tak by se nebál klidně vydat deset epizod za tři roky, LOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit