Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak tohle tedy je tragedie, s tim musim souhlasit. Vetsi tahacku penez jsem uz dlouho nevidel. Vpodstate kopiruje princip spousty tech novych karetni her, co vychazi na Android a iOS a bere si z nich to nejhorsi. O zadnych tahovych soubojich a nejake taktice per se nemuze byt rec, boj probiha uplne automaticky. Jiz v druhe misi po tutorial questu, si neskratate a musite kombinovat hrdiny,ktere vyvolate anebo je kanibalisticky zrusite pro nejaky ten XP buff pro vybraneho hrdinu, to ale prilis nezabere a jiz velmi brzy mate na vyber zda jak do zblnuti zkouset prorazit nebo hrat potupne automatizovane pvp (ktere je navic omezeno staminou,ktera se dobiji klasicky az po case) anebo samozrejme zamirit do obchodu a koupit si premiovou menu za kterou jiz poridite spravneho reka, ktery nepratelum ukaze. Ble. Nebrat, ta flashovka co vysla pred DAII byla o mnoho zabavnejsi a hratelnejsi, tohle je vyplach pro neandrtalce co maji pristup k tatove penezence....jo abych nezapomnel - > IMHO ;) peace
  • to je tragédia... neznášam keď sa niekto snaží robiť takéto mačko-psy, ale čo už to je asi ten konzum, len miesto toho by sa mali snažiť vymyslieť ako nepokašľať ďalši release...
    • Proč tragédie? Před každým Dragon Age vyšla podobná minihra, k jedničce byla flashovka, ke dvojce něco na facebooku, no a teď to udělali na mobily... Je to prostě záležitost pro fanoušky, než vyjde hlavní hra.
      • Jack1947
        A hlavne ta informace o tehle tahovce uz je stara respkt. Vysla uz davno a tady clanek na games je jako vzdy pozde. Je to plus ze vychazi na mobil ne minus vzhledem z pohledu marketingove casti. Navnadi na novou hru treba a zaroven zabavi.
        • Co vím, tak vyšla "dávno" snad jen pro Kanadu, celosvětově je to aktuální opravdu až teď.
          • Jack1947
            Dobre, dobre ja to beru jen z pohledu toho ze na Gplay uz byla davno. Tak tedy z pola muzu brat zpet.
  • Obtížnost hry asymetricky roste vůči vašemu XP postupu. Takže kdo nezainvestuje nějaký groš ze začátku. Musí nekolikSETkrat opakovat lehčí quest dokud se nevyleveluje aby jentatak udělal další quest a dočkal se ještě těžšího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit