Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na recenzi se těším *3* . Hlavně ať ji napíše někdo, kdo má větší zkušenosti s podobnými hrami.
  • Já se zase těším,až pochopím jak se to hraje :) Dle turotiálu v demu je vyhlášení války nějak moc složité.Hlavně nezávislým provinciím. *9*
    • Zayl
      No o to taky jde. Tohle má být o diplomacii, intrikaření a mlácení muslimů. Není to "map painter" jak se občas říká jistým Paradoxáckým Grand Strategiím.

Každopádně jako netrpělivý fanoušek musím říct, že už beta byla zatraceně dobrá a finální verze ještě řeší spoustu problémů. To z CK 2 činí nejen nejméně zabugovaný release Paradoxu v dějinách, ale taky jejich nejlepší GS (spolu s HoI 3[2] pro ty bojovnějc založené).
      • Ja jsem zkusil demo a prislo mi jako dobra zabava, ale teprve kdyz jsem slysel komentar v traileru, tak mi doslo jak uzasny moznosti jsou v ty hre schovany. No budu jeste trochu trenovat na demu a pak se uvidi jestli poridim.
  • Po delsi dobe hra ze ktere mam opravdu radost! Tutorial jsem vubec nepochopil,ale diky gameplay videum youtube uz nemam problem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit