Přejít na výpis diskuzí
Strategie Endless Space připomíná videem své vydání
5.7.2012 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Tuto hru silně nedoporučuji! Stejně tak se velkým obloukem vyhněte Sins of Solar Empire: Rebellion. U obou her trávím nehorázné množství času a zanedbávám ostatní hry *10*
-
-
To mne ted chytl Sword of the Stars II. Konecne je to v hratelne podobe a sehnal jsem ho v akci za 15 USD. A to ma 26.7. vyjit Legends of Pegasus. A nedavno vyslo Gemini Wars... Take by se mohli vydavatele dohodnout a ne mit dva tri roky sucho a pak vydat 5 vesmirnych strategii naraz :)
-
-
fakt uz je to hratelny? Jde hrat na normalnim pocitaci Sots2verse mapa? na core i5 3,6 s 8gb ramky to slo jak zpomalenej film , o tom ze hra padala a cela byla dost silena ( neni normalni cekat mezi designem lodi a hvezdnou mapou 8 sekund ) ani nemluve :)
Ja to koupil za plnou cenu tusim 39eur na steamu v den vydani , od ty doby jednou za dva tri mesice zkusim a zas odinstaluju pro nehratelnost :D best buy :D -
-
Mam to samy, jen i5 3.3 a jo, je to hratelny. Jak casto designujes lod? :-) Hlavni je, ze to nepada a da se to dohrat. Nevim, jake byly zacatky, ale co jsem slysel, tak tragicke.
-
-
no ja myslel loading vseobecne, treba mezi tech tree a mapou ;) ale uz jsem to vyzkousel, zlepseni je opravdu markantni, takze diky za tip :)
ted jen vymyslet co driv hrat, v posledni dobe se toho vyrojilo opravdu dost :D
-
-
-
-
už vyšel rebellion? tady o tom nebyla ani zmínka, uplne jsem na to zapomel
-
-
Endless Space mam od alfa verze a je to opravdu dost povedena strategie. Hlavne autori naslouchaji hracum a zabudovavaji jejich pripominky (moji skromnou, ze kdyz nemate nic k vyzkumu, tak se neukonci tah, ale rekne vam to dali jeste v alfe). Navic za tu cenu na Steamu mohu jen doporucit.
-
ja cekam na neco lepsiho :) http://store.steampowered.com/app/205590/?snr=1_7_7_151_150_1
-
-
vyborne diky za tip :)
-
fiha to vyzera suprovo, divne ze som o tom este nepocul, dik za tip :)
-
-
Musim rict ze jsem se malem rozklepal. Jestli to bude tak kvalitni jako treba sins of a solar empire tak nevaham.
-
Já jsem si to koupil ještě když byla alfa (kterou jste mohli následně hrát), ale varuju vás je to strašně návykový a jedno zahrání vám ubere tak 10 hodin *1*
-
-
10 hodin je nějak málo, Asi jsem tuhle hru špatně pochopil. Není to tedy možné hrát do "nekonečna" a svévolně zabírat galaxii, ale hra má konec?
-
-
jestli to chápu, tak jedno zahrání myslel tím, že si to pustíš a "zkejsneš" u toho na 10 hodin. Takže přijdeš pozdě na rande :D ale jinak se to bude hrát asi dlouho, než to dohraješ
-
-
Aha, tak to po tom ano, to je dobře hehe *15*
osobní poznámka: Nehrát ES když mám domluvené rande... -
-
Tak tam záleží jaký si nastavíš podmínky konce, já třeba nedávám žádný a můžeš to hrát furt i když všechno obsadíš a všechny vyzmizíkuješ *3* A taky to nedoporučuji jako já začít hrát před zkouškou *1*
-
-
-
-
Jak to myslis jedno zahrani ? Ja podle videa myslel ze to je neco jako eve online akorat tahovaka. Nebo jsem neco nepochopil ? dekuji
-
-
No Eve Online je MMO a je to úplně jiný. Tohle je tahová strategie, kde dobýváš galaxii, kolonizuješ, vylepšuješ atd... A vybíráš si tam na začátku jaká galaxie se ti tam má vygenerovat (těch nastavení je fakt hodně), za jakou rasu chceš hrát atd...
-
-
-
Ten trailer je vskutku parádní. *1* *1*
-
Pro mě nepřekonaná Master of Orion 2, navíc pořád hratelná i pod w7 :) Ale tohle vypadá minimálně velmi zajímavě :)
-
ak to bude aspon take dobre ako galactic civilizations 1 a 2 tak to je pecka....bude aj recenzia? ak ano tak kedy? *4*
-
-
Recenze bude, ale ne hned. Teprve dneska dorazil review kod...
-
-
skutecne to zni zajimave bohuzel jen tak na slepo dat dvacet Éček se mi nechce. Taky se primlouvam za recenzi.
-
no páni. Mě to oslovilo. Přesmě takový druh strategie vyhledávám *4*