Přejít na výpis diskuzí
Streamování her přes Steam může nyní vyzkoušet každý
1.5.2014 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Ide to OK ale treba na to AC router .. cim vacsi bandwith tym lepsie.. ale osobne to povazujem za zbytocne, si radsej natiahnem dlhy HDMI kabel do obyvacky aby som mohol hrat hry na TV.
Nieje to zly napad, niektori ludia to urcite vyuziju, no ja si radsej zahram rovno na PC. -
-
A nebo kabel... *7*
-
-
Aha, takze to slo, zadny brutalni lagy to nebyly, ale vlastne se to hrat nedalo ... no takze co? :D
-
-
Čekala jsem to osobně mnohem horší ;)
-
-
Přes WiFi nebo kabel?
-
-
To mělo být na Amylee
-
-
Přes wifi :) Akorát mi ta funkce přišla fajn do tý doby, než jsem zjistila, že když streamuješ hru tak asi nemůžeš dělat nic jinýho. To je pak na prd.
-
-
-
Byl jsem v betě asi od ledna a ono to horší bylo *1* Plynulost po kabelu je více než dobrá, ale wifi stále není nějaká pohodička. Hodně tam záleží i na kvalitě wifi signálu a použitém síťovém hardwaru. A taky za každé jednotlivé hře. Třeba Mark of Ninja krásně hratelné a lagy minimální, ale Rayman se mi stále sekal.
-
-
-
Nedalo mi to a hned jsem zkusila na jedný šunce, co máme doma Crysis 2. Šlo to, nebyly to žádný brutální lagy, zvuk trochu praskal. Ale i tak to trochu lagovalo, takže by se to nejspíš hrát normálně nedalo. Jiný hry jsem nezkoušela, ale hezký :)