Přejít na výpis diskuzí
Streamování her přes Steam může nyní vyzkoušet každý
1.5.2014 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
A tebe to bude nutit kupovat kdo?
-
Neboj sa, stále sa nájdu rozumní vývojári. Potom niektorí indie, ktorí budú robiť "klasické" hry. A potom môžeš kupovať hry na gog.com. Toto čo Ty hovoríš budú podľa mňa robiť len veľkí vydavatelia, ako Ubisoft, EA apod. Tí ostatní na to nebudú mať peniaze.
-
Stream je zlo...za chvíľu tu budeme mať nefyzický produkt= hru, s dobou trvanlivosti povedzme 2-3 roky pri úspešnej, rok pri neúspešnej hre....kompletne závislá a streamovaná zo serverov ako Diablo a po vypnutí sa stane z toho nefunkčná vyhodené kôpka 50tich eur. Z väčsiny to bude iba kôpka pozliepaných máp ako Titanfall s kvázipríbehom a singláčom s botmi. Klasicky sa to predá PR kecmi: perzistentná hratelnosť, imerzia, nonstop akcia, kooperácia s inými hráčmi na celom svete, nikdy nekončiaca zábava (2roky), genericky generované svety....a bla bla...tá doba sa blíži. 0% pirátstvo je lákavé...
-
Opravdu neco neskutecneho, ted uz si na Steamu zahraje ale opravdu kazdy!
-
Já jsem doteď nepochopil význam tohohle streamování... proč mi mají běžet dva stroje naráz?
-
Takže jestli to chápu správně, tak je třeba mít výkonný PC a na něm steam a pak další zařízení např. slabý netbook a na něm také steam a díky tomu si zahraju třeba crysis 2, jenže to je pak dost omezené, a lidi si musí kromě výkonného PC kupovat něco dalšího, takže se to vyplatí, pokud někdo cestuje apod. Ale asi to nepřekoná OnLive, žádná společnost totiž nedokázala nabídnout službu, která umožní streamovat nejnovější hry bez toho, aniž by si člověk musel koupit výkonné PC a hrál jen na netbooku za měsíční poplatek, důvod?z technologického a ekonomického hlediska ani není možné podobnou službu rozjet, protože to by na výkonném PC mohly jet max 2 hry a to se nevyplatí...
-
Je nekde nejake info o tom jakou rychlost site je potreba? Osobne bych to celkem vyuzil, ale nechce se mi kvuli tomu tahat 15m UTP a wifi je tady tak zarusena ze se sotva dostanu na megabit :(
-
A nebo kabel... *7*
-
Najvacsia sila v steam streamingu je ze sa to neomezuje len na hry, ale mozete streamovat cokolvek.
-
Tak to bude Robotronův konec - vsadím se že už potichu prodává akcie OnLive...
Musí být těžké věřit v boha a pak zjistit že je to jen okousaná kotleta... -
Ide to OK ale treba na to AC router .. cim vacsi bandwith tym lepsie.. ale osobne to povazujem za zbytocne, si radsej natiahnem dlhy HDMI kabel do obyvacky aby som mohol hrat hry na TV.
Nieje to zly napad, niektori ludia to urcite vyuziju, no ja si radsej zahram rovno na PC. -
Aha, takze to slo, zadny brutalni lagy to nebyly, ale vlastne se to hrat nedalo ... no takze co? :D
-
Nedalo mi to a hned jsem zkusila na jedný šunce, co máme doma Crysis 2. Šlo to, nebyly to žádný brutální lagy, zvuk trochu praskal. Ale i tak to trochu lagovalo, takže by se to nejspíš hrát normálně nedalo. Jiný hry jsem nezkoušela, ale hezký :)