Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak co jsem koukal, tak bezne se to da sehnat za nejakych 43 euro, nevim proc v clanku zminujou jen jednu nejvyssi cenu
  • Zkusil jsem Betu na PS4 a prijde mi to hodne tezkopadny, to ovladani se jim moc nepovedlo, takze ja se tomu vyhnu.
  • ta hra pry nema ani dedikovany servry lol, tak to je jasny proč jen 4vs4
    • To bylo jedno z videí, co jsem koukal na YT, borec nejdřív se mu moc nedařilo, tak ok, pak se ale do toho dostal a začal protivníka kosit a když za stavu 4/2 vyhrával - "Server disconnected".
      Tohle se mu stalo během videa 3x... To by mě zajímalo, jestli bude nějaký ranked *1* - všichni počet proher 0 *1* *1*
      • Kdo leavne prvni dostane prohru a je to vyresene.
    • ano u hry zamerene na jao ze kompetetivni PvP je to docela p..user
  • Tato hra je pro všechny, kteří chtějí poctivé PvP. Ubisoft udělal docela krok do prázdná a dal hlavu na špalek, protože v dnešní době vydat hru s tak obtížným PvP systémem, kde se chvíle euforie střídají s pocity zmaru, frustrace a bezmocného vzteku, to chce minimálně medaili za odvahu. Mnoha lidem se nebude líbit, ale je to v současnosti nejpropracovanější soubojový systém a navíc nejvíc REALISTICKÝ (nikoliv reálně možný, nebo dobově správný) soubojový systém ze všech dostupných her.. Nejde totiž jen o to, naučit se pár komb a pár obranných technik. Jde o to naučit se to používat. Ve hře jde naznačovat výpady, jde někoho zabít shozením ze srázu, upálením, nabodnutím na zeď, jde protivníka upižlat jedním kombem, když zjistíte, že na něj neumí reagovat, jde protivníka umlátit za 3 sekundy, nebo taky za 3 minuty....jde toho fakt hodně. Ve hře není OP postava. OP jsou všechny, pokud zjistíte, kde je jejich silná stránka a kde slabá a naučíte se to využívat. Dokázal jsem se v jedné bitvě bránit 2x po sobě třem protivníkům dost dlouho na to, aby ostatní hráči zabrali všechny pointy v dominion módu, udělali jsme 1000 bodů a pak bez možnosti oživení všechny pobili a zvítězili, i když byli všichni protivníci mnohem lepší než my. Umřel jsem v jiné hře se třemi parťáky na jednom protivníkovi - opakovaně asi 3x a bylo fuk, jakou jsme zvolili taktiku, byl prostě dobrej. tak jsme systematicky zabíjeli všechny ostatní a jeho nechali na pokoji a zatímco on namachrovaně dál hájil bod A, my vyhráli na zbylé dva (a jeho nakonec ve 4 lidech dostali ke kraji mapy a shodily u útesu :-) ).
    Hra s klávesnicí a myší je více než možná, i když na steamu tvrdím že ne. Stačí si nastavit citlivost myši v defense módu, a rázem myš funguje i citlivěji, než ovladač (podotýkám, že mám myš s 16.000 DPI, jen s tak nějakou to prostě stejně nepůjde). Jde nekonečné hodiny trénovat proti botům duely i dominion, cokoliv (a jde i nastavit obtížnost botů a ta nejvyšší odpovídá nejnamakanějším hráčům....).

Singleplayer je asi docela dobrej co do vyprávěného příběhu, ovšem slouží stejně jen jako tutorial na PvP, takže tolik neoslní.... nebo jinak, příběh je dospěláckej, ale jelikož mám nahráno z bety, projel jsem celou první kapitolu asi za 40 minut hraní (souboje byly zívačka), protože je to koridor střídaný arénami, nic víc.

Hra rozhodně stojí za vyzkoušení, PvP je nesmírně komplexní (hlavně módy 1vs1 a 2vs2, dominion je spíše týmová záležitost). Myslím, že namástrovat jednu postavu, z 12ti momentálně dostupných, je záležitost pro zkušeného hráše tak na 20 - 30 hodin hraní, a není moc her za cenu pod 50 euro, s tak dlouho hratelností.

Ale je to skutečná výzva a než aby jste lezli po zdi a proklínali toho deb*la, co to tady doporučil koupit a vyzkoušet, testujte postavu na BOTech *5*
    • jo to ukaze az cas, ono ze zacatku spousta her vypada super a nakonec jen nekolik uspeje v delsim casovem horizontu
  • kdo viděl intro tak tu hru nemůže s klidnym svědomím koupit...navic se to i hraje blbě. Alespoň, že to líta na plny koule i na průměrným PC. (I5 - 6600, 16GB ram, R380X ~ 1140mhz)
    • koupeno.. běží jak po masle.. lamy brečí v potocich krve
  • Morraw
    Mikrotransakce. Na základě mých a zkušeností ostatních (jsou o tom celá vlákna na ofiko forech), hra neposkytuje P2W výhody.
    V první řadě to jsou věci kosmetické. Není to tak, ze si koupíte vybaveni s lepšími staty.
    Champion status muze mít každý.
    Sice si za měnu můžete nakoupit desítky beden s vybavením, ale má to svá omezení.
    V první řadě vám padají věci jen pro aktuální tier a vybavení lze taky vylepšovat jen do určité úrovně.
    Staty si také vylepšujete podle buildu, který musíte umět hrát.
    Jedinou výhodou je, že se dostanete rychleji ke skinům a jen o něco málo rychleji k vybavení, které ovšem hraje roli v 4vs4 modech (takže ne duel nebo brawl).
  • po dlouhé době stačilo pár hodin bety a zaplatil jsem :) krásný dárek na valentýna :D
  • For Honor minirecenze:
    3rd person MOBA. 3/10
  • muže nekdo potvrdit jaká je AI tech botu (tech malejch, kterejch je tam plno), jestli nejak koordinovane útočí na živé hráče, nebo jen čumí?
    • Útočí ti nejblíž k tobe.. vetsina drží pozice.. pokud mas malo hp tak te dokáži i zobrazit,jinak jsou neskodni
      • dorazit*
    • Morraw
      Cannon fodder do počtu, který automatický útočí na prostřední objective. Nepohybují se mimo vyznačenou trasu a útočí jen na hráče v blízkosti
      Účel: bojiště nevypadá prázdně. Jejich cílem nemá být ohrožení hráče. Naopak se dají využít třeba u Wardena pro doplnění zdraví.
      • Rozhodně nemáš pravdu a je vidět, žes to asi pořádně nehrál, nebo jsi tak dobrej, jako nikdo jinej na všech serverech. Jako sorry, je sice pravda, že jsou tam do počtu, ale zkus si bojovat s protihráčem uprostřed jeho "minionů" a povíme si, jak moc do počtu tam jsou - mimochodem ani nejzkušenější hráči s vámi nebudou bojovat uprostřed chumlu vašich minionů - postava o ně může i upadnout (a většinou nevstat), dále dávají obstojnou dmg s přihlédnutím k jejich marnosti ale hlavně, v defense módu na ně postava hráče reaguje bloky, které ovšem nenabíjí revenge, takže je velmi časté, že místo bloku hráčovi rány vyblokuje rány miniona......takže určitě nepodceňovat. Ještě jiné přirovnání - jsou asi tak zbyteční na bojišti, a nemají ohrozit hráče, jako hořící hromada dřeva. Dokud do ní nespadneš a neuhoří ti 1 - 2 třetiny životů, ani nevíš, že tam je. Nebo sráz - tedy konec mapy. Dokud tě z něj někdo neshodí, může ti být u prd*le, že tam je.
        • Morraw
          Heh coze. Jako warden jsem si do nich semtam nabeh pro regen a jinak se pohyboval mimo. Když se tam zrovna nebojovalo tak jsem je rychle pokosil a zabral bod.
          Takže jo možná s jinyma postava jsou nebezpecni. Pro me jako wardena nestali mnohdy ani za pohled.

a jiste, ze v tom chumlu nebudu bojovat s jiným hráčem. Ale to hlavně kvůli prehlednosti.
      • nebylo by lepší tam pustit treba víc hráču aby bojište nevypadalo prázdne? *8*
    • P.S.
      tak treba tu 0:56
      http://games.tiscali.cz/tv/for-honor-three-new-heroes-face-off-in-tactical-new-mode-37966

nebo tady 2:02
      https://www.youtube.com/watch?v=_VwpJxQ3XBk

trochu to pripomíná slavnou AI z assassins creed
      https://www.youtube.com/watch?v=EChT2JzUtpc
  • TheGGG
    koupeno a právě instaluji...
    • Bav se.
    • tak ty si taky ten nejvetsi idijot. Takze vcelku odpovida.
      • TheGGG
        jistě anonymku, zase nějaký random nick? Pls holt né každý hraje 8 bit a retro...
      • Neni, ona je tu velká konkurence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit