Přejít na výpis diskuzí
Středověká strategie Grand Ages: Medieval vás nechá budovat vlastní říši
12.8.2014 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Svět potřebuje víc budovatelskejch strategií *14* . Čím komplexnější, tím líp, ANNO 1404 už se mi přece jen trochu ohrálo *13*
-
-
lol anno je nejhorši budovatelska hra co znam
-
-
Já bych zase hrozně rád řekl, že ty jsi největší kretén, co znám. Ale nejsi ani to. Jsi jenom obyčejnej internetovej trollík *3*
-
-
přesně *1*
-
-
-
Ja mocmoc touzim po hře ANNO ze starovekyho říma. Ale to asi nikdy neudelaji *13*
-
-
Caesar 3? =) Akorat musis prekonat zastaralou grafiku
-
-
Přesně překonat ANNO 1404 je výzva pro všechny vývojáře budovatelských strategií.
-
-
Vypadá to hodně zajímavě, jestli to bude fungovat tak jak plánují, beru všema deseti.
-
-
Zatím si můžeš zahrát Grand Ages: Rome.
http://games.tiscali.cz/grand-ages-rome-12702
-
-
Ja by som sa nehneval keby niekto urobil nejaké voľné pokračovanie perfektnej stratégie knights and merchants
-
Jestli to bude Banished s armádou, tak si mě přidali do seznamu kupujících.
-
-
Vzhledem k tomu, že již vydali Rome, tak čekám to samé, jen v jiných kulisách. Té že by to bylo vyloženě špatné, ale úplně se mi nelíbí jak se tam zachází se surovinami. Vše je jen o dosahu budov.
-
-
Banished 2.0 ? *1* Špatný by to rozhodně nebylo.
-
-
souhlas ale dost rychle se to ohrálo, po úspěšném začátku je to dost stererotypní hra
-
-
Chci hru, která bude využívat všechny prvky Banished, Capitalism, Crusaders Kings, The Guild, Lords of Realm, Medieval Lords, Mount & Blade a Stronghold.
-
-
Já taky, ale nemyslím, že se jí kdy dočkáme... *1*
-
-
Žeby realističtí Settlers? No rozhodně by mě to potěšilo protože noví settleři mě zatím moc nenadchli.
-
Mohla by to byť poriadna staviteľská stratégia, keď do toho nebudú zas pchať "revolučné prvky".
-
doufam že bude demo, k tomuto typu her se to hodí
-
Trailer a hudba v nom mi pripomina klasiku Age of Empires 2 *1*