Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm vertikalni pohyb pres glider.. hmm double tap.. to jsou novinky ktere jsem opravdu v fps jeste nevidel.. teda zasnu..
  • jindra.veliky
    snad to nebude stejne nudna FPS jako HALO *6*
    • Naposledy som hral HALO s mojou babkou cez telefon.
      • A sejmuls ji?!
  • co je tom videu strhujiciho ?
    • Ta miliardova reklamni kampan nam to brzy vysvetli *1*
    • dankaspar
      Na to jsem tez zatim neprisel na to, co je na teto hre tak unikatniho a uzasneho, co jine hry nemaji nebo proc bych po tom mel sahnout. Mozna ten marketing stal jeste vic nez u ostatnich her. Ale to se dozvime snad po vydani.
  • pre koho vlastne robia tieto hry? ja si myslim, ze hram pomerne vela hier, avsak nemam cas travit pri nich konstantne dlhy cas, takze akykolvek trening skills odpada -- tak ako titanfall, tak aj toto, tak aj starcrafty... vsetko vyzaduje - aby bol clovek aspon porovnatelny s ostatnymi hracmi - invesiticu casu na trening... na druhu stranu, ostatne hry (napriklad gta5, ktore mi lezi v mechanike alebo nfs:rivals) su sice velmi pekne ale vulgarne jednoduche... je velmi malo takych, ktore su SP a aspon trochu challenging a nie uplne indie (nic proti indie hram, za poslednu dobu som ich dohral kopec, ale niekedy sa chcem zviest aj na vlne AAA... a tam je velmi pusto)
    • Zahraj jakékoliv Soulsy (Demons Souls, Dark Souls nebo Dark Souls 2), je to sice také hra na velký počet hodin, ale můžeš od ní kdykoliv odejít a hrát když budeš mít čas zase pokračovat. Multiplayerovou složku to má také (čím vyšší díl tím větší orientace na MP), ale je tak nějak přirozeně zakomponovaná do singleplayerového zážitku a je možné hrát v offline režimu. Pozor na PC ne tak úplně, alespoň Dark Souls 1, protože využívá ten nesmysl Games for Windows Live a kvůli tomu se, když jste úplně offline nedá pokrok ve hře uložit. Multiplayer je potřeba pouze pro splnění úkolů od někdterých "spolků", jinak hlavní hlavní,ani různé vedlejší (kromě "spolků"), dějovou linku nijak neovlivňuje Právě jsou to hry které by mohly splnit i tvůj požadavek na obtížnost :).
    • Vyčkej času. Jsem na tom teď podobně jako ty s názorem na SP hry, ale velkou naději vidím ve VR a ta se blíží mílovými kroky *3*
      • co je VR? :) nějak mne napdaá jen "Virtuální Realita" :D
  • Kdybych viděl jen videa, tak pro mě další CoD.
  • 500 mega a neumi udelat poradne animace a pohyb.
    btw co mne vadi jsou fps v kombinaci z ruznymi jetpacky, sčasti proto že když každej skáče mam problem neco trefit a sčasti protože je to nerealne. i když uznavam že je to vec preferenci a do nekterych her, napr. unreal t to skratka patri. ale ja bych radši hru kde jste prikovanej k zemi diky gravitaci ktera pusobi na 95kg vojáka a nemužete hopsat jako králik. pak se samozrejme taky chováte víc takticky
  • Náhodička, zrovna pařím Halo: Reach. A ano, hra je výborná. Ale tady mám pocit, že strhující je pouze titulek. Bungie ale umí, tak uvidíme.
    • MrSanta
      Aleš se holt při psaní názvu nechal trochu unést. Mám pocit, že jediné, co je na tomto videu nové, jsou proslovy vývojářů a strhující to může být spíš pro ty, co žádné videa ze hry ještě neviděli.
  • zase MP *7*
  • Mato1987
    mne to nejako príliš strhujúce vôbec nepripadalo, skôr nuda, a to je čo povedať keď chlapci to robili s takým gigantickým budgetom...
    • Je to proste normalni HALO v RPG stylu... fakt prevrat :D at nehypujou a vydaj to radsi na PC ...
  • FPS na gamepadu to je stejne uchylne jako sex se zviraty.. Hra vypada docela dobre ale online multak a kobzole to proste nejde moc k sobe.
    • God-of-War
      A ty si stejně debilní jako vždy. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit