Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak já jsem si nepohonil :) asi špatná myš, jsem pozadu. Tak snad doženu restík ACB :D
  • No pěkný ale ty lagy a strašně malá sensitivita myši mě hodně naštvala.
  • tak jsem pohonil, jsou rozhodne lepsi nez ta z replay prima cool, zadne jine holky jsem nikdy nevidel, nevite kde se daji nejake sehnat?
  • smejki
    All defeated *1*
  • takze rosie neviem dat, ale na stranke kde sa daju downloadovat wallapery staci napisat cheat: "dnitems" bez uvodzoviek a unlocknu sa vsetky downloady...enjoy a nezabudnite si pozriet a pripadne sosnut aj galeriu..... *3* *1* *5*
  • No nevim. Trochu to s tema srackama prehanej. Duke se jednou vysere bosakovi do hlavy hned se to ma brat jako jeho standard? Ve stare build engine grafice to vsechno vypadalo pekne a zacinal mit pocit, ze Dukovi moderni kabatek uplne sedet nebude.

Jinak ta minihra je divna. Odezva mysi je jak kdybych hral u sebe na kompu Crysis na maximalni detaily (asi tak v prumeru 10fps). A vytezuje mi to procesor temer na sto procent.
    • Black_Hand
      a loadovani tech videi se slecnama taky trva jak vyvoj duka. ta odezva je zvlastni. obcas je super a reflex shotem dam stred naprosto bez problemu. jindy, treba u toho brokovnicovyho modu, jsem jak vozralej.
      • RakeW
        Možná je to schválně, aby to byla trochu challenge. Já osobně teda projel první holku bez problému a přes druhé dvě se nejsem schopen dostat.
  • ta buchta s brokarnou sa neda.....nema niekto jej wallpaper uz downloadnuty?
    *10*
  • I came, I saw, I cum, yeah...hail to the king baby!
  • Ubohy, cely je to tak lagly ze se to neda hrat a kdyz to nahodou vyhrajes tak to u wallpaperu hodi chybu. Doufam ze to nic nevypovida o kvalite hry
    • no napovída to jen 1 vec ze NPC bude jako wzdy wallhack,aimbot,norecoil,unlimited ammo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit